♥Låt oss få leva här♥

LÅT kamphunden få leva vidare i Sverige!!!

♥Klicka på länken här övan för att komma direkt in på sidan♥

Ska rasismen verkligen få utvecklas över på våra djur nu med? Är det rätt att politiker m.m ska få stå och peka ut den ras som är värdig och den som är mindre värdig ett liv i det så kallasde fria Sverige?

Sprid din åsikt genom att gå in och lämna en kommentar på facebook gruppen som länkas överst.
Lägg gärna in en bild på din kamphund eller en kamphund som står dig nära.
Ge dem en bild där rasens kärlek blottas, det dem väljer att blunda för.

Dem vill att alla valpar från en viss ålder ska avlivas, dem valpar som inte än fått en chans här i livet.
Hur FAN kan man dömma något oskyldigt som skyldigt?.. En dålig gör inte alla dåliga, ens misstag är inte allas misstag. Låt oss visa vilka vi är som tänker kämpa för våra hundars rätt.♥

Här bidrar jag med en bild på en underbar Amstaff vid namnet Chabo. Ägare: Fredrik Karlsson, Foto:Privat.














Kolla gärna filmen jag skapat som ära och en öppning för stängda ögon.


Tack för ni tog er tid♥


Mvh Stina.


Ska rasismen verkligen få utvecklas över på våra djur nu med? Är det rätt att politiker m.m ska få stå och peka ut den ras som är värdig och den som är mindre värdig ett liv i det så kallade fria Sverige?

Kommentarer
Postat av: ida

Jag tycker dom ska få leva i Svergie om dom inte är agressiva mot människor eller andra hundar.

2010-08-09 @ 18:19:06
URL: http://iidamedtrei.blogg.se/
Postat av: Elin

Usch vad hemskt, hoppas att lagen inte träder i kraft, dom som kan sköta och ta hand om hundar ska fan få ha vilken ras dom vill, och såna som triggar sina hundar till kamp har bara fel i huvudet och verkligen inte hundarna!

2010-08-09 @ 18:46:34
URL: http://apieceofelin.blogg.se/
Postat av: hanna

sv; jag är med där eftersom jag har en pitbull-rotwiler. det är för dom tror att dom inte kan bli snälla. så nu är det till att alla tycker samma som jag att man ska låta hundarna vara ikvar.

//Kram Hanna

2010-08-09 @ 18:58:39
URL: http://haniiieinarsson.blogg.se/
Postat av: Sanna! :)

fan va sorligt,,

2010-08-09 @ 20:44:44
URL: http://ssstrom.blogg.se/
Postat av: L

har inte hört talas om det..

2010-08-09 @ 23:57:22
URL: http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se/
Postat av: AnnA

jag vågar inte ens kolla på filmen :S men det är sjukt hur politiker kan bestämma vilka raser som ska vara lagliga och inte... ska vi börja rensa folket också, vilket folkslag som inte får vara i sverige? ibland blir man fan inte riktigt klok i skallen!!

2010-08-10 @ 01:22:11
URL: http://desenastetankarna.blogg.se/
Postat av: Anna

sv; tycker inte man ska avliva hundar om dom inte är sjuka liksom, men jag kan inte riktigt ge nån åksikt kan inte så mycket om hundar och vet inte vad en kamphund är, ledsen .. men tycker inte att man ska avliva i alla fall !

2010-08-10 @ 09:25:57
URL: http://annablommberg.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Nova

Jag blir både arg och ledsen, vi ha en amstaff här hemma. En 6månaders tik. och inte i helvete är DOM farliga. OM MAN INTE GÖR någon hund farlig. Jag vet personligen att små hundar är farligare än större. :S

Man ska avliva DOM som är sjuka, inte dom som är friska. Då kan man fan lika gärna avliva människor med. Dom som behandlar hundar och djur överhuvudtaget ILLA.. DOM ska behandlas LIKADANT!! Som dom behandlar djuren..

Då kanske man skulle få slut på allt vad DJURPLÅGERI heter?

2010-08-10 @ 10:48:08
URL: http://frokenkalmar.blogg.se/
Postat av: Sandra

sv. usch! enda anledningen skulle vara i fall dom gjorde ngt dumt.

men har dom inte gjort ngt ska dom inte få ta emot skiten som vi tror om dom.

2010-08-10 @ 14:41:35
URL: http://sandralyckejohansson.blogg.se/
Postat av: jossan

jättefin video :) kul att ha sin hund med i den! :D

2010-08-10 @ 15:15:49
URL: http://josefiineh.blogg.se/
Postat av: Jessica

2010-08-10 @ 22:05:36
URL: http://beeautiiiful.blogg.se/
Postat av: Jessica

fin blogg:)



tycker absolut att hunderna ska få leva hära!

2010-08-10 @ 22:05:52
URL: http://beeautiiiful.blogg.se/
Postat av: Therese H

Såg filmen och facebook gruppen du gjort i all välmening. jättefint! MEN Måste säga att jag tycker det är så oerhört tråkigt att du valt att benämna dem som kamphundar. Kamphundar är olagliga, då det är olagligt med hundkamper. De flesta av dessa hundar är bruksraser och vi som äger dem får hela tiden jobba och argumentera för att få bort stämpeln "kamphund". Jag har två underbara staffar, de är inga kamphundar.. De är inte tränade till att bita ihjäl andra hundar. De har heller aldrig deltagigt i en hundkamp. Att folk vill ha bort kamphundar det är helt rätt. Det vill jag också då det är en av den värsta sortens djurplågeri. Men detta finns det ju som sagt redan lagar för?! De riktiga kamphundarna är ju dessutom så förstörda i psyket och aggressiva att de inte går att räddas, då de tränats hela livet, av sjuka idioter, för att bli just på det viset. Jag antar att du vill protestera mot förbudet av de "så kallade kamphundsraserna"? Du borde helt klart ändra namnet på facebook gruppen, ialafall sätta ett "citatstecken" på "kamphundar" eller skriva S.k framför..vi som älskar dessa raser borde jobba tillsammas för att tvätta bort denna felaktiga generalisering och stämpel av att de är kamphundar. Det är ju den stämpeln som lett till hela det här eländet med lagförslag.

2010-08-11 @ 16:45:34
URL: http://theresehultman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag håller så klart med therese här. Du har fel namn på gruppen och du. Borde veta mer om raserna. Vet man inget ska man inte göra nått heller och dessutom så har du startat en grupp som vill ha kvar kamphundarna. Tvi för dig och gruppen. Jag kommer inte att stödja dig förens du har bytat namn på gruppen. Så är det....

2010-08-12 @ 00:26:06
Postat av: Therese H

Jag kommer inte heller att stödja förän gruppen bytt namn och jag tror att många tycker som mig. Dock tycker jag att Stina gjort en bra sak, det är bara namnet som blev tokigt ;-) Tanken och allt det andra är ju gott, men som jag skrev det räcker ju att bara sätta "" tecken på "kamphundar" så förstår alla att det är ironi, det ser man ju tydligt på de härliga bilderna i bildspelet på youtube. Jag har haft staff i nio år, då hade man knappt hört uttrycket kamphund. det är ju nu på senare år som explosionen av valpkullar kommit. Det har ju inneburit massor av problem eftersom att helt fel grupp människor köper dem. När jag sålde valpar efter min äldsta tik hade jag åldersgräns på valpköparna. Var man under 25 behövde man inte göra sig besväret att ringa. Jag frågade noga varför man valt just denna ras och såg till att köparna hade godkännedom om rasen. Allt för många som säljer dessa hundar struntar i vart de hamnar vilket resulterar i att det blir en lavin med omplaceringshundar, kolla bara på blocket...de reas ut till billiga priser och folk impulsköper dem.. Jag är med politikerna på att något måste göras för hundarnas skull, men de är ju inne på helt fel spå med ett förbud! det löser inget, istället kommer dessa hundar att bli ännu "häftigare" efter som de är förbjudna, skitmänniskor som köper dem än då kommer inte att kunna varken regga eller försäkra dem. Det leder i sin tur till att om hunden behöver veterinärvård så tar skräpfolket saken i egna händer och gräver ner hunden i närmsta skog i stället...Problemet blir ännu större i stället, politikerna kommer få en drös med oreggade hundar, okontrollerad avel osv. ha det gott/ t

2010-08-12 @ 14:14:54
URL: http://theresehultman.blogg.se/
Postat av: AnnA

Men jisses... Alla fattar ju ändå vad Stina menar! Jag måste ta och leta upp gruppen så jag kan gå med på en gång!

2010-08-16 @ 18:36:40
URL: http://desenastetankarna.blogg.se/
Postat av: Bunny

Vad är egentligen en "kamphund"?



http://katidis.wordpress.com/2010/09/28/vad-ar-egentligen-en-kamphund/



Mvh

2010-09-29 @ 16:48:50
URL: http://katidis.wordpress.com/

♥Skriv gärna en rad♥: