♥Måndagen snart avklarad♥

Härligt att sitta och koppla av.. Äntligen var jobbet för idag avklarat och jag har såå ont i hela kroppen efter all plantering och grävande. I morgon ska vi ta grane igen och jag tror faktiskt jag kommer uppskatta det rätt rejält.

Satt nyss och läste igenom min kvälls blogg. Ja Wewwes blogg är min kvälls läsning och avslappning.
Hennes blogg är verkligen en inspiritation för mig. Hennes bilder, hennes mod, hennes sätt att vara och bry sig om rätt saker får mig verkligen taggad till somliga saker ^^.
Så tack snäckan för bra läsning =).
Gå gärna in och kolla hennes blogg. =) Har frågat henne om lov så jag skickar hennes blogg vidare här =)
www.bettybooze.blogg.se

Nu sitter jag hemma hos William igen. han spelar tv spel och jag segar vid datorn.. bättre än så här kan man knappt ha det =).. Alla borde vara som vi,, fy faan vad världen skulle vara en bra plats då :P..

Nu ska jag göra honom sällskap en stund i soffan och kränga mina advocados :P muums.. =)..

Hej så länge..

Massa kärlek eder Stina



♥Fin fint♥

Vilken bra dag =).
Vaknade ganska sent idag haha, någon gång vid elva. Tittade brevid mig och William hade redan lyckats smita från sängen. Jag gick upp klädde på mig och gick ut och erövrade en kram och någon puss ^^ man får ju inte vara dum =). När vi vaknat till liv började vår dag som hade en del planerat.

Körde till Anderslöv och lämnade min bil utanför hans föräldrars hus.
Körde hem till mig och packade för jobb, hämtade panten & letade rätt på min plånbok.
Efter det körde vi in till Trelle och handlade gott för ikväll och hämtade papper hemma hos mina päron.
Sen körde vi hem till Williams föräldrar. Hans underbara pappa skulle hjälpa mig att få på sommar sulor på bilen ^^. Han försökte lura mig med att jag inte fick köra när det regnade ute med dem däcken haha ,, Oki!? haha.

Sen körde vi hem om till mig igen och hämtade lite saker och sen vidare hem till William för att laga god midda och nu sitter vid varsin dator mitt i motvarandra och låtsas inte se varandra haha.

Smyg tittar upp på honom i mellan åt och möter hans underbara ögon i en djup blick krock♥
Han är verkligen den bästa vän jag har, även om han är lite mer än vän för mig..
Han får mig att klara av min vardag. Me like..

Nu ska vi snart blanda dippa, kränga choklad och krypa intill varandra till en skräck film.
Puss på /Eder Stina




♥Mys lördag♥

Nu har klockan passerat 00:00 och jag har gäspat den senaste timmen om inte dem senaste två ^^.
Har spenderat min helg hemma hos William & Bazze och till och med fått min bil hund invigen =).

Igår jobbade jag sista dagen innan helgen och det var vekligen skönt att få lite helg nu. Är tuffa dagar på jobb nu med mycket stress för att hinna få fint innan påsken men vi sköter oss bra =). Snart allt grane borta så vi kan börja plantera våra påskliljor. Sista timmen innan jag skulle sluta jobba hörde jag att något fattades Williams bil som blivit förkyld i snoken så jag erbjöd att hämta mina favorit pojkar och köra dem hem. Det slutade med att jag stannade kvar över natten och hade en mys kväll♥

Idag vaknade vi redan 08:15 trodde jag sovit bort hela dagen men nej =). Bästa med att fått jobb är ändå lönen och att man vaknar utvilad så tidigt =). När vi stigit upp, tagit bazze på en runda och handlat frukost åt vi i lugn och ro innan vi drog till Anderslöv. Han behövde få rätt på sin bil och jag passade på att träffa min familj och Anders på lite sushi i Trelleborg =). Min lilla syster hängde med och åt med oss och hon vågade faktiskt prova sushi, riktigt stolt över henne =). Nu sitter jag hos pojkarna igen och slappar... Har en otroligt SKÖN och mysig helg.. Emelie ringde och ville ha med mig ut, tjatade på räääätt bra men Nej haha... Pallade inte.. får bli nästa helg när man hunnit komma i jobb världen mer så man inte är så frbannat trött hela helgen.

Sov gott alla för di,, di ska jag :P Eder/Stina


♥FREDAG!!♥

Ja idag var det fredag.. Startade bilden för att köra till jobb och hörde mitt namn i radion.. idag ska vi ringa och lura en tjej vid namnet christine som är ny anställd på en kyrkogård.. haha SUCK!... det var det dem ringde om igår det spelades upp idag..

Vill ni höra mig bli lurad i radio?..
gå in på www.rockklassiker.se scrolla till längst ner på sidan tryck på texten under inläggen där det står klicka här för att höra fler klipp. tryck på lyssna igen och välj morgonrock med jonas och anton i listan och tryck sen på inläggen mellan 07:00-08:00 ca vid 42 min in i inlägget börjar det =) haha ENJOY:P bjuder jag på.

Nu blir det sega vidare och NJUTA av att det är helg... Blir förhoppningsvis hem till William sen och äta jordgubbar med kaffegrädde som jag köpte till oss idag =). Annars får vi ta det i morgon..

Kanske hämtar alla 3 vovvarna och går e sväng i skogen med.. Följer bazze och william med blir det 4 hundar och vi haha.. kan bli kul =).

Puss på er ♥



♥Lurad i radio♥

Vilka dagar!..
Började jobba i Tisdags och har haft så sjuuukt ont i hela kroppen haha. Man är ju inte direkt tränad så att säga,,.
Inte längre i alla fall ;).

Trivs bra på jobbet och börjar komma in i det bättre nu =).

Idag när jag kom till jobb, trött och ganska sliten så ringde telen. Jag svarade inte dem första gångerna och klockan han bli lite över tio. När det åter igen ringde från privat nummer svarade jag.
Pressenterade mig och fick en massa uppgifter upprabblade i luren.
Tydligen hade en kista blivit uppgrävd och bort förd och var tvungen att hittas eftersom den var jääätte dyr. Vit kista med guld detaljer. Eftersom jag är ny viste jag inte vart jag skulle gå eller var jag var när dem frågade. Efter ett tag fick jag reda på att jag blev grundlurad i direkt sändning, PINSAMT. Ska försöka hitta klippet och lägga in det här så ni får en chans att skratta åt mig ^^.

Det var min kära vän Anders som hade fixat det och tycker väl det är kul att jag blir förnedrad inför svenska folket eller något hahaha :P..

Nu ska jag bara stressa ner och vila mig innan maten.
Känner att jag varit lite dålig på att blogga dem senaste 2 dagarna men ni får försöka ha lite förståelse eftersom jag försöker sätta min in i jobb världen igen haha,, suck!..

Ha det bra alla♥
Många kramar eder Stina.



♥Blivit med bil♥

.. Ja idag blev det dax att köpa sig en bil som man kan ha i sommar.
Blev en med bra galler bak så jag kan ha vovven där bak. Hon brukar ju sitta på golvet på passagerar sidan men känns inte tryggt om det skulle hända något.
Började dagen hemma hos William. William ringde sin pappa och hörde med honom om han ville hjälpa mig titta bil och det gjorde han gärna så vi drog iväg en tur =).
Blev först att titta en röd i klågerup som var lite halv kass och sen körde vi vidare till Landskrona för att hitta en som duger bra för mig. Visst den har sina små skavanker som ska fixas till innan sommaren men innan dess är det en söt liten sak till mig =)
TACK William me pappse för all hjälp.. Och stort tack till en till som gjort detta möjligt för mig som inte vill vara synlig på min blogg hehe =).

Har även varit hemma hos mitt hjärta (Karoline potter) och spelat vår söndags rutin BINGO :P haha vann inget i dag heller tyvärr. Efter det körde jag en vända till Svedala, gjorde ett ärende och sen tvättade jag bilen som gav mig en liten förvåning men det är OK,, :P.. Jag har mina brister så den bilen passar mig peerfekt :P.

Sitter hemma nu och ska hoppa i säng.. Blir en full dag i morgon med i Trelleborg och sen börjar jag jobba på Tisdag.

Natti natti alla...

En liten bild på min nya snäcka ^^




♥Hejsvejs♥

Vaknade 06:40 i morse men tvingade mig att somna om.
Barnen rusade runt som hästar på övervåningen haha, eller hästar!? varför vara snäll dem väckte mig ju. Dem sprang rundor som elefanter haha!. I med öronproppar och somnade om till halv 9.

Tog mig en sköön dusch och en kopp kaffe och sen gick jag och Emma hem till Karin med familj och tog en fika, så mysigt. Dem är bara fööör gulliga♥

Eftersom jag är på bra humör och har en känsla i kroppen så slänger jag in lite musik som får mig pigg och glad.
Den första låten fick jag av William igår och är där med ny för mig med, me like. Den andra är en av mina favoriter sen förut =).. Enjoy♥





♥Upps^^♥

Missade tydligen att blogga idag/igår.. har ju passerat 00:00.
Vaknade upp hos William & Bazze, segade på soffan, suuper mys. Åt frukost, lyssnade musik, tittade scrubs sen körde vi hem till mig. Jag år och william höll sällskap. DUKTIGA Bazze väntade fint i bilen, underbara hund.
Sen tog vi honom en tur i skogen och Robin följde med =). Robin är vår nya innebonde här ^^. Ligger lite bakom men det går vi inte in på. Robin är även Emmas & Connys lillebror.

Efter vi gått i skogen tog jag farväl av William =/. Han är härlig att ha hos sig så ganska tomt när han inte är hos en.
Satt och pratade med Robin & Krolle.

Nu har jag själv suttit och spelat Resident Evil 4 i ca 3 timmar igen om inte mer ^^. Kickar rumpa :P
Så jävla kul är det =).

Pratar med William på msn,, Blir upp ganska tidigt i morgon. Vi ska hem till härliga Karin och ta en fika och umgås någon timme när barnen är på dagis/Skola.

Ps, fick mig ett litet utbrott innan idag... Vet inte vad jag skulle gjort utan dig som verkligen stöttar mig i allt♥
Tack för du gjorde mig glad igen..

Natti People.



♥TOODIILLOO!!♥

Idag vaknade jag på den bästa sidan ever!..
Gick och la mig igår vid 01:30 efter jag suttit och spelat Resident evil 4 i ca 4timmar ^^.
Var inte trött men eftersom jag dog hela tiden i slutet så gav jag upp. Så vem hade kunnat gissa att jag idag skulle vakna på TOPP humör? :P

Har tagit mig en kopp kaffe, tagit en låång varm skön dusch, städad undan lite, tagit upp kläder som skulle sorteras in i backarna, bäddat och tagit mig en kopp kaffe till och sitter nu på golvet på min nya matta och skriver om min morgon =).

Har invigt mina jätte håliga jeans för året =). Även fått på mig ett vitt linne och nu tänker ni nog, - Men hallå fortfarande kallt ute.,, -Shyyy säger jag hehe. Ska självklart INTE gå ut så här. Bara sitta mitt på mattan och känna vämen av solen som strömar in genom fönstret, myys.

William kommer strax och gör mig sällskap på mattan annars vet jag inte vad som händer idag!.. Om William hinner ska vi ta en skogspromenad med hans hund. Han ska styrketräna klockan fem och har inte dykt upp här riktigt än så blir kanske snävt idag. MEN eftersom jag är på topp humör så gör det inget hehe ^^.

Tänkte slänga in ett litet låttips med idag känns som det var ett tag sen nu♥


Enjoy♥

Hugs and Kisses

StiiiiiiiNa



 


♥A True Story♥

I got a life on my own
I have to be on my own sometimes
I have to stand on my own two feets cause I know I treat him good



♥Freaky day♥

Ja min dag började bra men varit sjukt jävla seg!.
Sen fortsatte dagen mindre bra när min första räkning blivit till en påminelse, how the fuck did that happend?.
Men det ordnade snabbt upp sig genom att jag med hjälp av William & Krolle betalade av den på internet.
Sen körde jag & William in till Trelle för lite små ärende och en fika.

Han skulle boka tid för tattooering men det blev inte riktigt så eftersom dem självklart hade stängt bara just idag. Suck!..
försökte få honom på lite gladare tankar och tror nog jag lyckades ^^.

Hmm, någon som kanske är nyfiken på vem Willam & Bazze är? ♥.
Två av dem viktigaste i mitt liv.
Kommer en liten bild.. Får försöka fjäska för dem sen eftersom jag slänger in en bild här på dem utan att fråga haha.
Fast dock jag som tagit bilden,, då är det miin bild haha..♥

Så guuulliga pojar ^^.

Nu har jag nyss kommit hem igen, ätit, drukit kaffe och segar!.  Kanske att William kommer och sällskapar igen sen men jag räknar inte med det haha!.

Jahaaappp suck.. Hoppas ni haft en lite mindre seg dag är jag haft =).

Puss på



 


♥Suck♥

Vaknade, hmm, ja när vaknade jag!?.. TOTALT OFF!.. Fick ju höra att det börjat sprida sig att man sover länge så får panik när en viss människa kliver ur sängen för att ta ut hunden!..

Snart blir det hem till mig och dusha!.. Seeeg över allt i hela jävla kroppen så om det blir ett kort, ofattbart inlägg så är det för att hjärnan sover.. Jag är totalt borta!.... Frukost? blääää... hatar äta frukost för tidigt på morgononen... MORGON!?.. ok... skit samma.. suck för detta sug inlägg. Nu ska vi snart iväg..

Skriver senare igen.... :P....

KASS I HUVUDET!!!!
Ha en bra en /Eder Stina

Finns få sätt att bli glad och pigg på.. Jag bjuder er på en av mina !



♥Weeej♥

Fick en helt annan tro på mig själv nyss när jag efter typ en timme fick rätt på min blogg igen^^

Fan vad glad jag blev nu dååå,♥..




♥Dumma jävla jag♥

Suuuuuck!..
Haft en super trevlig kväll med hjärtat (Caroline) spelat bingo som vi har som rutin en gång i veckan ^^.
När det var slut kom William och hämtade mig och vi for iväg hem till honom.
Vi körde hem om mig för att jag ville hämta min dator,, WHY!? oohh WHY!?
Jag fick min svarta fina bakgrund att bli vit och nu får jag fan inte tillbaka den, SUCK!..
Sitter och stöör mig, tur William peppar mig så jag blir glad och säger att jag fixar det,, annars hade jag nog surat nu haha.. Jaja... suck åter igen och för en sista gång suck!..

Nu ska jag terra William för honom går allt bra för!..
Kram Eder Stina

 



 


♥Going crazy♥

Blir snart galen!, Vill göra något, pallar inte göra något, tänker inte göra något, ska göra något.
Det blir iväg om någon timme. Ska umgås med William som är på samma nivå som mig.
Sitta brevid varandra och göra varsitt haha! man har i alla fall sällskap och man KAN få svar om man pratar högt ^^.

Då går man till affären och handlar advoccado och lite andra lite mer privat things :P just for me =).

Toodilooo!.




♥Bikinimode 2010♥

Om du inte gillar att blotta för mycket skulle du nog handlat bikini förra året.!
2010-s bikinimode! Något för dig?


Vilken är din personliga favorit?




♥SO FUCKING FUNNY♥

En liten pojke frågar sin far:
- Far, jag ska skriva en uppsats i skolan, får jag ställa dig en fråga?
- Självklart min son, fråga på!
- Vad är politik, far?
- Tja.... i politiken finns det 5 folkgrupper:
1) befolkningen
2) regeringen
3) den ekonomiska makten
4) arbetarklassen
5) landets framtid
- Jag förstår inte far... kan du förklara det för mig?
- Ok, jag använder vårt hem som exempel. Jag tjänar pengarna till det här gemensamma hushållet, alltså är jag den ekonomiska makten. Din mor administrerar och använder pengarna, hon är alltså regeringen. Vi ser efter dina behov, du är alltså befolkningen. Din lillebror är landets framtid, och hans barnflicka är arbetarklassen, förstår du det, min son?
- Mer eller mindre...

Om natten vaknade den lille pojken av att lillebrodern grät. Pojken gick upp för att se vad det var som var fel, och han upptäckte att lillebror hade bajs i blöjan. Han gick in till föräldrarnas sovrum där modern sov tungt. Så han gick till barnflickans rum, men genom nyckelhålet såg han fadern igång med att klä av barnflickan. Eftersom de inte reagerade på att han knackade på dörren, gick han tillbaka till rummet och sov vidare.
Nästa morgon sa pojken till fadern:
- Nu tror jag att jag förstår vad politik är!
- Strålande, min son! Försök att förklara det för mig med dina egna ord.
- Jag tror att det är såhär: Medan den ekonomiska makten knullar arbetarklassen, snarkar och sover regeringen, befolkningen blir fullständigt ignorerad, och landets framtid står i skit upp till halsen!




♥God morgon♥

Idag blir det en ganska lång dag! Jag vet inte alls om jag är direkt road faktiskt =/.
Känns som alla dagar mot att börja jobba bara ruusar fram och jag hinner inte få någon direkt egen dag eller vad man ska kalla det!.. Fast för att vara rättvis så när jag väl kan få egen dag så blir jag lätt uttråkad och bestämer något ganska snabbt! Men inte förens man hinner unna sig något upptäcker man om det är vad man behöver eller ej för stunden. Jag unnade mig denna bilden denna morgon dock och det var just vad jag behövde ^^

Foto: Zak Bagans från Goast adventures,, muumsigt♥


Blir väll att titta upp bussar nu då!?.. Orka.
Skriver ett liten inlägg när jag är hemma igen om min dag och kanske något annat skojsigt.
Det är alltid kul om läsare nämnet något dem skulle vela läsa om. Antingen om mig eller något annat som lockar ;).  Sköt om er alla nu och ha en BRA! dag. Kram på /Eder Stina♥




♥Skönt♥

Vilken härlig dag jag haft!.
Vaknade upp på bra humör. Ganska så snart blev det att jag och William körde hem till mig.
Vi umgick med min mamma och även Williams hund Bazze var med =).
Jag fick klart allt på mitt rum,
SKÖNT! så nu är allt flyttat till det nya. När jag blev klar med rummet så gick vi in till parken för lite inomhus marknad med 30-70% rea =).
Hittade lite krimskrams och en matta =). Se om jag köper mattan i morgon.
Nu har jag nyss tagit en ganska lång, avslappnande och VARM dusch såå skönt.
Blir lite melodifestivalen med lite folk och sambos ikväll.
Ha en trevlig kväll alla♥

Bye♥




♥HELL YEA!♥

P!nk Kommer till Sverige!.
Den: 23 Juli /Ullevi i Göteborg.
Mer info och eventullet biljettköp besök länk: http://www.ticnet.se/html/evinfo.htmI?CNTX=1666384&l=SE&C=

Jag och en tjej kompis ska ta tåget dit om vi får tag i pengar och våra biljetter! Känns som ett MÅSTE för oss P!nk lovers.




♥Grattis♥

Idag har jag haft min blogg i 3år =)
Tiden rullar på och trivs lika bra med min blogg nu som då.
Den har verkligen utvecklats med mig =).

Har varit på ams för näst sista gången innan jag börjar jobba idag wiiho, hatar det stället!

Har ätit sushi med Anders och William höll oss sällskap. Har segat och ätit tacos nyss haha. Blir att hänga med William hem idag och stanna tills i morgon. Titta skräck film och ta det lugnt =). Skriver mer antingen sen eller i morgon. Ha en fin kväll.. Puss & Kram Eder Stina




♥Ordning♥

Har börjat få ordning på mitt rum nu =) äntligen typ.
Låderna har Krolle hjälpt mig med ner i källaren och jag fick låna ett jätte bra förvarings ställ till mina kläder av Emma & Krolle Tack ♥.

Har ju haft min fundering om lägga ut någon lätt klädd bild jag tagit och fått hela 9 kommentarer och olika åsikter som jag tackar så mycket för. Respekterar allas åsikter och tar åt mig av alla.
Dem flesta var verkligen för att vara stolt över sin kropp men att man skulle vara försiktig med vem faktiskt kan få tag i bilderna och det håller jag helt med om. Just därför undviker jag bilder med ansikte på.

Tänkte faktiskt dela med mig av en av mina bilder så får vi se vad ni tycker om den =).
Åsikter är alltid välkommna, alla sorts åsikter.

Ja, då har jag vågat för första gången hah, måste dock säga att det känns konstigt.

Jag är inte alla gånger nöjd med min kropp men det är faktiskt den jag hamnat i. Folk har för stor och för fel bild av männsko kroppen idag!. Folk ser den inte som något vacker och njuter inte heller av att titta längre på samma sätt som förr. Nu ser människan bara sina åsikter och hur fel det är att visa sig.

Man ser det som blottning, porr och sök på bekräftelser och uppmärksamhet!

Tråkigt att synen på något vackert som kan formas som konst ska bli så smutskastat.

Jag tycker man ska vara stolt över sin kropp men även få Våga vara stolt över den.

Jag säger som jag sa tidigare, ALLE åsikter är välkommna.

Lite om min dag!
William åkte nyss hem, Emma & Krolle hoppade nyss i säng och kvar sitter lilla jag på mitt rum vid datorn. Blir arbetsförnedringen i morgon så man får väll hoppa i sängs snart även om det är sjukt tråkigt =/
Annars har jag som sagt bara fått i ordning på mitt rum.
Har slängt i mig en kebabrulle idag GOTT!
...
Nej nu vet jag inte mer haha..
Tog flipp bilder med Emma & Trinity innan så dem kanske dyker upp här i morgon.
Natti alla..
Eder Stina♥





♥Funderingar♥

.. Jag är en tjej som bara ÄLSKAR kvinnokroppen.
Jag tittar ofta runt på internet efter bilder på nakna kvinnor. Jag ser det som konst rakt igenom, snygg, sexig, fin och VACKER konst. Jag har blivit insirerad av en tjej som jag tidigare lovat att inte lägga ut namnet på så respekterar det men hon har så sjuuukt fina bilder på sig själv som hon lägger ut helt öppet. Hon är stolt över hur hon ser ut och visar gärna det!.. Önska jag hade hennes mod. Jag har ocå tagit en del bilder på mig själv sen några år tillbaka men aldrig vågat lägga ut något med alltid haft en vilja. Varför ska man stänga in det man är född med?. Varför kan man visa sig i bikini utan problem men inte snyggt lätt klädd utan att få höra för det?.. Är det inte meningen vi ska vara stolta för det vi är och har?...

Jag tänkte i alla fall köra en liten rösting här, där folk skriver sina tankar om just lägga ut en lätt klädd bild eller inte och varför?... Skulle vara spännande och veta reaktioner innan än efter!..

Jag har INGA problem med att lägga ut bilder på andra halv nakna tjejer på min blogg, min hedar är sjukt fin, vacker och sexig. Varför skulle inte jag kunna?..

Som sakt, funderingar.. Någon med svar?.. Allt är välkommet <3<3
Puss på magen.




♥Så är det♥

Kan inte säga det bättre själv..




♥My feeling♥

Mitt liv i ord!

Folk dömmer innan dem ens träffat en..

The world is underneath our feet, stop looking up!



 


♥Ljus!♥

Allt mörker har sitt ljus...
Jag har vissa personliga stunder där jag glömer bort att det finns en fördel med allt dåligt,.
Har rätt mycket ups and downs i mitt humör just nu,, suuck ..

Många gånger försöker jag låta bli att klandra andra från mitt förflutna för den person jag formats till idag men det går inte då allt leder tillbaka till något eller någon.

Det låter kanske som jag är en av dem som alltid måste klandra en annan för att må bra eller för att känna mig bra på något vis men det är långt ifrån sanningen.

Jag vet att många saker jag varit med om har satt sig otrolig hårt i mig.
Som att se sin farfar bli ihjällslagen av en viss människa, se min mamma bli misshandlad av samma människa och själv bli och se syskon bli slagna av samma människa. Att sen träffa kille som oxå tar till våld och träffa andra människor som brukar våld mot eller runt en och att en av dem människorna fortrande finns i mitt liv och har på senaste tiden tagit otroligt mycket kontakt med mig. Hur låter man bli att klandra dem för sin oro, sin ilska och sitt otroligt svaga humör och den vilsna personligheten för det?.

Det går dagar då jag känner att denna person håller på att hjärnskrynkla mig genom att förneka eller bara ofta dra upp saker och säga att det aldrig hänt. Jag vet ju vad som hänt, jag ser det framför mig som om det vore igår. Det har hänt så otroligt mycket mer saker i mitt liv som jag inte tänker nämna för det jag skrivit nu är milt i jämte med det.

Hur går man vidare från något som ska vara ens förflutna när det jagar en varje dag?
Jag är nu för tiden väldigt öppen med vad som hänt och har pratat ut om det med nära vänner men det hjälper inte, vilket jag trodde det skulle göra =/.

Nog om detta.. ska försöka få i ordning på min blogg idag, är så trött på designen.
Kram på.
/En mindre trevlig Stina



♥Gillade..♥

Ja jag minst sakt gillade detta knivställ :P




♥Helt jävla seriöst♥

NU får det fanimaj vara NOG!.
Jag hoppas detta är det sista jag hör av dig, Anna, Madde, advokat,, vem du nu än vill vara. Men sluta bara skaffa olika konton för att spionera runt på folk som inte vill ha med dig att göra.
Jag kommer polisanmäla nästa gång eftersom du förföljer runt en över allt.. du är sjuukt creepy.

Du lägger till alla mina vänner i min lista på face till dina vänner, du förföljer mig på alla sidor, du skriver sjukt skumma saker till mig, du loggar in som en Anna ottosson på face och msn och snackar skit om dig själv.. !? det är samma IP stumpan. Du borde nog inte andvända samma dator till allt.

Jag förstår INTE vad du vinner på att försöka bli vän med alla mina vänner och dels utom med mig via en annan?

Först får jag ett inlägg av dig som lyder så här - Inte lönt du söker jobber för ingen vill ha dig ändå hahahah /Maddiz
och sen skriver du.. Hoppas du får jobbet gumman håller tummarna kramar Anna från SAMMA IP!.. vad vinner du på det? suck..

Jaja,,, jag vill bara du drar!

Nog om dig.. Nu ska jag roa mig vidare :P
Bye

Ps, njöt veerkligen av att avslöja dig :P.. mina vänner tyckte det var rätt roligt med att se dig tracka ner på dig själv.. och att du låtsas vara Anna och säger att Madde hotar dig.. ni har samma IP.. haha.. skuumt =)




♥Mys/tråk♥

Japp.. Ibland behöver man avkoppling, bara vara fr sig själv och mysa upp sig själv..
Men ja,,, det är ganska trööök *tråkigt*... Uscha vad jag är krävande haha,, Jag vill gärna att det händer saker jämt. Men ändå älskar jag mysa och ta det lugnt,, hur går det ihop>?..

Vaknade i morse runt 9 av ett sms från Conny, - Japp han dissar tjejer nu förtiden.. Haha.. Hmm. Fattar bara inte hur snälla underbara rara jag kan bli inblandad där ^^... bara folk som känner mig har rätt att yttra sig där haha.. :P

Conny kom över på kaffe och lite prat.
När han gått satte jag mig med tradera och försökte bryta mig in i medlemskapet där haha :P

Efter en stund och ett inbrott senare gick jag och Emma över vägen och tittade saker i en design butik, JAPP det blev lite små köp på hela 130kr.. suck.. ekonomi,, what!?..

Sen gick vi hem igen, la in saker på Tradera och hoppas på att någon köper mina begagnade kläder ^^.
Nu sitter jag och segar! Har terrat william på sms, pillat på internet och nu sitter jag och pratar med en ganska knäpp brud på msn,, så jävla kul.. Jag vet en sak som du inte vet! MOOHHAHA!!.. Guu va roooligt.

nej om man ska hitta på något? Terra krolle och Emma kanske.. hihi låter som en Braaaaa idé :P

Sooo looong cowboys! and girls ;)




♥Jahapp♥

Följ min blogg med bloglovin

Borde sova, borde inte sova, borde sova, borde inte sova.. MEN SUUUUCK för mig...
Blir snart att sova dock ^^
Ville bara slänga in ett så otroligt onödigt inlägg av EN anledning.... - Jag kan :P

GOOD NAAATT,, Sleep thigt...



♥Bilder♥

Lite bilder från rummet. LÅNGT ifrån klart eller upp packat :P


Ja, en liten visning.. På golvet ligger även min hylla som en dag SKA stå =).
Måste bara sätta fast glas dörren med ^^.

Kan skriva lite smått om min dag med =).
Varit på ams *Arbetsförmedlingen* som jag skrev i förra inlägget. Umgåts med William som snällt ställde upp och körde mig och mina saker igen.. Har ätit två gånger GOTT gott gott i gott GOTT!..
Fått in men inte upp sakerna på rummet. Tagit det lugnt och seglar rundor på internet igen ^^

Nu blir det surfa vidare, äta något tilltugg och kanske se en film =).
Ha det bäst..
Kram på



♥INTERNET!♥

Japp, nu kommer jag komma igång med mitt dagliga bloggande igen =).
Vårt internet kom igång idag =).

Hänt en del som ni redan vet, fått jobb, flyttat och ja jag letar lägenhet igen och en bil =).
Får se om jag blir bil eller lägenhets "ägare" denna månaden innan jobb kommer igång =).

Nu blir det att dra till Arbetsförnedringen.. SUCK.. Men så är det.. Vill man ha pengar denna månaden med innan jobbet kommer igång så måste man fortsätta gå jobbsökar kurser m.m.. KUL.

Tänkte slänga in lite bilder på vad jag hunnit åsta komma med mitt rum när jag kommer hem igen.
Blir att ta sista sakerna från trelle till Anderslöv idag. TUR man har William.. Vad skulle jag gjort annars.
DU är en underbar människa, glöm ALDRIG det♥
Ps! han vet inte att han ska hjälpa mig,,, får väl gå ner på knä med valpögon =)

Ja, frukost kanske?
Tänkte gå över vägen till en butik där dem säljer en del design saker, har köp sug ^^.
Får passa på innan man får bil och lägenhet.
Men ja, jag borde spara lite med =).. Så fort jag får min lön ska jag spara MINST 3000 i månaden =).

Kul inlägg?,, tåls diskutera.. Nu ska jag pinna rundor på internet innan William kommer och det är dags för super roliga möte haha :P

Seeeee YA!!... Kisses to all the lovers and piss on all the haters :P
Eder /Stina



♥HATA!!!♥

Skrev nyss ett långt inlägg men SJÄLVKLART försvan det =(
Så skriver bara att jag inte har något internet hemma än =(
Därför är jag kass på att blogga.. Kan bara blogga när jag är hemma hos favorit pojkarna, William & hunden Bazze♥.. Ni betyder mycket för mig.

Varit på ikea två dagar i rad nu så bilder från rummet kommer snart =)
Natti alla.. Hoppas på att få internet snart =).
Kram Stina



RSS 2.0