♥TOODIILLOO!!♥

Idag vaknade jag på den bästa sidan ever!..
Gick och la mig igår vid 01:30 efter jag suttit och spelat Resident evil 4 i ca 4timmar ^^.
Var inte trött men eftersom jag dog hela tiden i slutet så gav jag upp. Så vem hade kunnat gissa att jag idag skulle vakna på TOPP humör? :P

Har tagit mig en kopp kaffe, tagit en låång varm skön dusch, städad undan lite, tagit upp kläder som skulle sorteras in i backarna, bäddat och tagit mig en kopp kaffe till och sitter nu på golvet på min nya matta och skriver om min morgon =).

Har invigt mina jätte håliga jeans för året =). Även fått på mig ett vitt linne och nu tänker ni nog, - Men hallå fortfarande kallt ute.,, -Shyyy säger jag hehe. Ska självklart INTE gå ut så här. Bara sitta mitt på mattan och känna vämen av solen som strömar in genom fönstret, myys.

William kommer strax och gör mig sällskap på mattan annars vet jag inte vad som händer idag!.. Om William hinner ska vi ta en skogspromenad med hans hund. Han ska styrketräna klockan fem och har inte dykt upp här riktigt än så blir kanske snävt idag. MEN eftersom jag är på topp humör så gör det inget hehe ^^.

Tänkte slänga in ett litet låttips med idag känns som det var ett tag sen nu♥


Enjoy♥

Hugs and Kisses

StiiiiiiiNa



 


Kommentarer
Postat av: Hanna

SV Jodå helt okej :)

Vad hittar du på då ?

2010-03-16 @ 13:27:21
URL: http://brusella.blogg.se/
Postat av: andan

I'm always happy for you =)

2010-03-16 @ 13:54:49
URL: http://thewordofmine.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: Ingen orsak!:D



Bra låt, förresten! Då har jag räknat ut att allt är bra med dig också!:D

2010-03-16 @ 16:24:13
URL: http://anonymastebloggen.blogg.se/
Postat av: manne

Jag visste var jag skulle vara. Men gick lite fel på alla 7 avdelningar som dom har, så det var därför. Så vet du inget så ska du inte skriva nått. Plus att det är inte lönt att du kommenterar anonymt för jag har din IP.

2010-03-16 @ 18:55:55
URL: http://wiigren.blogg.se/

♥Skriv gärna en rad♥: