♥Massa kärlek

I Fredags blev det en lugn dag,. Martin kom och hämtade mig klockan 21:00 ca efter han varit på möte/kurs i Malmö. Vi körde hem till honom och tittade film och bara umgicks ♥.
När klockan var lite över 00:00 körde han hem mig igen. Jag orkade inte sova borta, ville ha lördagen till att sova ut i MIN härliga underbara säng,. Den madrassen jag har när jag sover hos Martin har han och Andreas lyckats tappa på motervägen, snällt att han la de på "min" sida som vi kallade det för ca 5 år sen haha,.

Lördagen: började med att jag plockade på mig kläder och gick ner till stan med Syster Johanna och hennes bästa vän Linda,. Vi fixade morsdags pressenter och sen bjöd jag dem på en fika på valen.
Efter fikan gick vi hem igen. Jag han även med ett stopp på systemet =).
Timmarna gick och jag hoppade in i en dusch och gjorde vid mig.
Väntade på att underbara Verner som var nere på ett besök skulle höra av sig.
Han hörde av sig och vi bokade att han skulle höra av sig när dem rörde sig mot lyktan.
Jag väntade även in älskade Nina som var på bio.
En timme senare hämtade Verner och hans fyra kompisar upp mig sen körde vi till lyktan.
Ytteligare en timme senare ringde Nina och sa att hon var hemma och redo för att gunga gump hehe. Eller skaka rumpa, välj själv =D.
Vi drog direkt till Kräm och hade en riktigt trevlig kväll. En timme innan stängning blev vi sugna på att gå en runda i regnet men det hade hunnit sluta tyvärr. Vackraste Nina följde mig hem innan hon gick vidare hem mot sitt ♥.

Vackraste Nina ♥







Tack för en underbar kväll ♥

Söndag: Grattis älskade mamma på din dag, japp Morsdagen var kommen. Massa pressenter och en massa kärlek där till ♥.
Efter att ha suttit hemma hela dagen och bara myst och kopplat av bestämmde jag en träff med en förfluten flamma,. Vi gick en ganska lång runda, skrattade och busa som vi alltid gör när vi träffas,. Några timmar senare och lite smått vilse i den lilla skog körde han mig hem igen.

Idag Måndag: Vaknade på strååålande humör, solen sken och dagen på jobb har gått så extremt fort, älskar dagar som är som dessa, uuunderbaart..
Nu är klockan 20:19 och nu väntar jag på min gammla flamma ska hämta upp mig för en promenad i skogen igen. Myysigt värre,. I morgon blir det film mys med älsklingarna Björn & Viktor, lääängtar.

ÄLSKA mitt nya lyckliga liv,. Tack alla som gör livet värt leva och framför allt, tack till mig själv som låtet mig komma så här långt♥

En låt till Dig!, du gamla flamma, Förlåt för gammalt, och tack för nytt.


Nu drar jag,. Bye.


♥ Kärlek & lördag

... Idag är det lördag, faan vad efterlängtat ♥.
Idag blir det utgång för denna donnan,. Blir snart en lång skön dusch och en massa dricka.
Träffa upp underbara människor för en faktastisk kväll.
Blir antagligen Kräm ikväll som är en natt klubb här.
Skicka ett ex antal sms till alla som jag lovat höra av mig till, jag är en plikt trogen vän :P.

Igår var det bara en lugn fredag.
Träffade upp Martin en stund på kvällen och blev hem körd vid 00:00.
Sov länge idag och sen ner till stan med syrran och hennes vän för att hjälpa henne hitta en morsdags pressent.
Systemet blev ett stopp och nu är man snart en fylla rikare och några tior fattigare :P.

Ha en underbar Lördag alla.



♥ Knappt....

Ja det är knappt jag orkar skriva ett inlägg idag :P.
Är verkligen heelt slut. Vaknade av larmet och kände mest för att somna om och glömma att man hade ett jobb för en dag ^^. Dock fredag i morgon så man får stå ut =D.

Idag har det hänt en del men inte allt för mycket :P
Drog till jobb i vanlig ordning och inväntade att klockan skulle bli ett.
Klockan ett var det dags för mig att dricka en liter vatten så blåsan var full inför min röngten och mitt ultraljud idag.
Klockan slog ett och jag hivade i mig äckligt vatten, en halv timme senare kände jag mig fortfarande inte jätte kissig så jag hivade i mig lite till, DET skulle jag ikke gjort,. Man är ju nog smart :S.
När klockan slog två och det var dags för ultraljud var jag så kissig att det gjorde ont bak i hela ryggen, heemsk smärta. Till sist fick jag ur mig ett ynkligt - är vi klara snart?, jag måste verkligen gå på toa,.
Hon sa bara -ja strax, jag skyndar på lite.
tio min senare började hela min kropp skaka, jag mådde illa och tårarna började rinna utan att jag grät,.
Hon såg helt hysterisk ut och sprang ut med mig i koridoren, lät mig gå på toa men fick inte kissa klart eftersom jag sen skulle in på röngten eftersom hon såg att jag fått förstorad njure,.
Jag blev inskickad i ett långt trångt rör där jag fick ligga, sjukt kissig, får panik i trånga utrymmen och halv naken inför en kille haha, vilken jävla runda haha.
När jag var klar sparang jag ut på toan och kissade i all evighet och sen gick jag hem helt öm och svettig, det var ingen rolig upplevelse men nu var den gjord.
Nästa gång ska jag dit för att sätta en kanyl i armen och spruta in något kontrast medel =(,. Jag som är LIVRÄDD för nålar, =(..

Nu efter en halv knäpp dag är jag totalt slut och ska bara slänga mig i sängen och koppla av för att sen sova.
Sköt om er alla♥.

♥Nice..

Två fin fina dagar, välkommna fin fina dagar  ♥..

Igår Tisdag: Jobbade som en toke för att hitta klart sista området innan jag skulle påbörja runda 3 =).
Dagan bara rusa förbi och jag blev klar, wweeyy ^^.
När jag kom hem hoppade jag in i en härlig dusch, gick och klädde på mig mysis kläder och drog för att se bio med Björn, älskade Björn ♥..
Igår såg vi pirates of the caribbean 4 i 3D,. Grym men ettan är lätt bäst än =).
Efter vi varit och sett bion i Höllviken körde vi in till Malmö och gick på mjukglassbuffe,. Livet är verkligen helt underbart igen.. Har saknat att kunna säga det, saknat att skratta så jag får ont i magen,. Livet är just nu så otroligt uppskattat och jag hoppas det håller sig så,.

Idag Onsdag: Har jag varit i Danmark med jobb =).
Inte världs kul att glida runder med en massa präster så man jämt måste tänka på vad man säger men jag biter mig i tungan och skrattar i armen när dem tittar surt på jävliga mig :P.
Vi tittade runt på en as snygg kyrka och kyrkogård,, gick även in i deras krematorium där dem visade innan dem brände kroppen och undertiden man brände så idag fick man se ett lik brinna, en speciell känsla, speciellt när man får se resterna i en spann :S,låter mindre fint än vad det är. Inte alls obehagligt, mest fint och rogivande. Nu låter jag säkert sjuk men det ingår i vårt jobb och man ser det inte som det låter när man jobbar med det eller upplever det.
Vi har en del busiga pojkar där jag jobbade och när dem försvann hittade jag dem snabbt i en naken staty, hängandes i pattarna på henne haha :P härliga pågar  ♥,. Om det finns bilder?, OM det finns hehe, jag var väll där ;).

Först lite bilder på kyrkan sen bilder på pågarna i pattarna.
























































Nu blir det mys för mig,.
Hänger kanske med Andre ut för att köra och leta efter fina platser utanför trelle♥

Ha en underbar onsdag kväll för det ska jag =D

♥I en svag människa..

.....Står en stark och väntar på att få bryta ut♥

Inte haft mycket tid över att skriva blogg denna helg så tar en liten snabbis uppdatering så här denna måndag kväll.

Lördag: Vaknade ganska tidigt av att mamma och lill syrran stod och gjorde vid sig utanför min dörr,. Dem skulle ner till stan och jag fick värsta inpuls slaget i nacken och bestämmde mig för att följa med,. Så när jag kommit upp från golvet som jag hamnade på i all stress av sängen så slängde jag på mig kläder,. Vi gick en lång runda och mötte upp min andra syster Sandra och hennes son Erik. Vi tittade kläder till Barcelona och tog en god fika på valen. Pappa sökte mig,. Muskler jag inte visste fanns kramade till och leendet skakade lite lätt när man vill gömma sig bakom det. jag bestämde mig för att svara efter ett par missade samtal. Det var min lille bror "kalle" Karl på 4år som ville träffas. Trots att det betydde att jag tvingades vara trevlig till pappa ett par timmar så kunde jag bara inte välja bort min lille plutt♥. När jag fikat klart med mamma rusade jag hem och bytade om, bäst att se ok ut :S.
Pappa och sovande kalle hämtade upp mig. Vi körde och tog en glass i Höllviken. Efter några timmar körde pappa hem mig, då blev det snabbt att duscha och byta om för att ta sig hem till Alexandra & NIklas med Lennie och en person till som jag tyvärr ej får nämna för då hals hugger hans tjej honom :S,. Känns inte vidare sunt att bli förbjuden att ha en trevlig kväll med sina vänner, men inte mitt förhållande att leva i eller lägga mig i,. Älskar min vän och det är allt som betyder något♥,. Efter att ha druckit lite gott och spelat trevliga sällskapspel och delsutom överlevt världens undergång så var det dags att ta sig hem,. Tusen tack för en över trevlig kväll.

Söndag: Vrål städat hela övervåningen med min älskade syster Johanna♥,.
Blir visning av lägenheten på tisdag, sen är det dags att packa sig ut =(,. Tårar svider lite i ögongropen.
När vi städat klart bokade jag upp en träff med Björn.
Han och hans ex fru ska sälja huset så dem behövde lite hjälp med att göra klart innan dem skulle ha mäklare över till att fota. Fick målat i ett ex antal timmar och det var riktigt trevligt och skönt att komma hemifrån lite.
Trivs så otroligt bra i Björns sällskap. Han är vännen jag alltid behövt, känns otroligt konstigt att äntligen ha någon man kan prata med allt om.
Han körde hem mig vid 22 tiden igår och idag måndag har man bara jobbat sen slappat.
Nu dricka en cola och njuta av en clementin, för visst ska man njuta av det lilla?,

Lite bilder från träffen med pappa & lillebror♥

Ta vara på allt, litet som stort

Vem vet vad morgon dagen har att erbjuda?


♥Idag..

.... Nä idag ska inte inlägget handla så mycket om mig faktiskt.
Det finns en viss person jag retar mig på, inte onödigt mycket bara så där så det känns av.
Jag är världens goaste och underbaraste människa men när jag ser att mina vänner eller familj är med om något dem inte borde vara med om då reagerar jag och det gör ju inte mig eller någon annan som tänker som mig till minde mänsklig, inte sant =).

Jag ville bara tillägna denna låt till denna person, var god och kän efter om just du tar åt dig!..
Hur känns det?,



Idag har jag jobbat, kommit hem och mött upp Björn och underbaraste lille Viktor på stan, min syster Johanna var oxå med. Köpte nya töjningar tiöö öronen, nu 6mm sen gick vi och åt på kina resturange, så jävla trevligt, gott och härligt. Kärlek på dagen.. Nu är jag hemma och softar och ska snart ner för att umgår med familjen, så länge den är hyffsat hel.

Och till dig som kommenterat förra inlägget:
Jag har testat det här med psykolog, jag trivdes jätte bra och gillade honom skarpt men han tyckte inte vi kom någonstans till slut, han ansåg inte att jag var olyklig :S så han var nog inte så bra trotts allt :P.
Ska ta kontakt med någon ny. har även fått en remiss skickad till en annan psykolog som ska hjälpa mig bli av med min fobi för nålar så det ser jag fram imot =). Annars är det mest min livsstil som får mig i obalans, får jag bara flyttat och blivit mer självständig så hittar jag nog tillbaka till mig själv igen, hoppas jag♥
Tusen tack för din kommentar och din omtanke, det betyder mycket..

♥Why!?

... Ja är det inte alltid så att man frågar sig varför just jag? varför just mig?..
Barn svälter, folk dör i sjukdomar, trafik olyckor kräver liv varje dag och ändå sitter man här förhoppningsvis fullt frisk och frågar sig själv, Why me?..

Man känner sig lite schizo där man går runt och ler och skrattar med folk och åt olika saker medans hjärtat gråter, kroppen skriker och hjärnan bultar. Man vill bara sätta sig på knä, slå ansiktet i händerna, släppa ut tårarna, falla mot marken och aldrig resa sig igen, orken sviker en, benen skakar och att ligga kvar känns så rätt men är så fel.

Jag har aldrig aldrig gett upp på mina vänner, aldrig på mina nära och kära och jag tänker inte heller efter 26 tuffa år svika mig själv, ikke, jag är värd mer än så♥.

Jag har alltid haft lätt för att få folk till skratt, killar på fall och hjärtan i brand. Men utanför allt det står jag och tittar mot mig själv som ett tomt leende skal,. Jag virrar på huvdet när jag ser mig själv stå där och le och undrar vad jag ler åt?, Vad ler du åt Christine?, vad skrattar du åt?, jag gråter ju? jag går mer levande än död om dagarna, jag vill bryta ihop, så vad skrattar du åt?,. Vem är du och varför visar du inte det äkta dig?,.

Jag är alltid uppriktig och ärlig när folk frågar hur jag mår och hur allt är men är jag ärlig tillbaka?, jag menar in mot mig, till mig?,. Men mitt liv är inte tvi katten, men gnäller jag i onödan?...
jag har en månad på mig att hitta ett boende, mamma och ola ska skiljas, det finns inte plats för mig, om en månad är jag arbetslös!!!!!!!!!, jag, JAG! är personen som kämpar för ALLT jag har och kommer få, men varför får jag inget fast jobb?, inget boende?, jag är så jävla lojal, ärlig, arbetsvillig.. Ja JAG är en FIGHTER!..
Jag tänker inte ge upp, aldrig... Jag vet min andra hälft väntar mig, jag har hela livet famför mig,....
Men det känns så jävla tufft allt.
Idag kom Björn ut till mig på jobb,. jag meddelade honom att jag behövde prata, det tog tio min sen stod han på plats, en låång varm och energi rik kram♥.
Jag berättade för honom vad som hänt och vad mamma berättat, han är den ända som vet.
När vi pratat kändes allt mycket bättre, TACK! för allt du gör mig för mig♥.

Detta blev ett galet långt inlägg och jag vågar knappt gissa på om någon orkat sig ända ner hit.
Vill ändå tacka för era kommentarer och för era stöd,. Ett tack kaske låter litet, som ett tomt eko i ett rum utan väggar men tro mig, ni är mitt guld, ni hjälper skakiga ben stå. Tusen tack för ni finns, fina fina människor. Ta hand om er.♥
I med eller mot gångar, - Glöm aldrig vem du är...♥




♥ Words!!??..

,. Ja var fan börjar man!?,.
Livets gång är inte alla gånger en fågel sång så kan jag ju säga!..

Idag kom mina favoriter på middan, faan vad glad jag blev,. Sötfisar♥.
Fick ett sms av Björn där det stod, - Får jag och Viktor komma och hälsa på dig på din lunch!?,.
- Jaaa klart ni får, ni är alltid alltid välkommna var i världen jag än befinner mig,.
Dagen funkade bra fram tills pappa ringde fem min efter att jag slutat =/.
Han vet verkligen vad han ska säga för att vända upp och ner på min värld...

Låter kanske som att jag överreagerar och inte borde ta det så hårt men efter min grovt värdelösa uppväxt och alla år som jag levt med själv hat så vill man inte höra att man har fula kläder och att jag inte kan följa med på visningen av lägenheten om jag inte klär mig med reda,,, vad var det för fel på det jag hade på mig??, hölt på att börja gråta inför Nille så sög in mina tårar, la på luren och försökte förklara för nille så det såg ut som jag tog det bra och blev mest sur på pappa som hellst hade bytt ut hela mig,. Det funkade fram tills jag kom innan för dörren, då bröt jag ihop totalt. Sist pappa påpekade mitt yttre var när jag var 15år och inte fick följa med på mina kusiners bröllop för att jag hade problem med ackne, ja man har levt med mycket. Jag stressade hem och letade med stora tårar efter kläder att ha på mig, har sparat alla mina pengar för att kunna skaffa mig ett boende trotts att jag snart är arbetslös, det eller gatan sa mamma som ligger i skiljsmässa,,,. Jag fick tag i något och hoppades av hela mitt hjärta att bli godkänd av pappa som grandskade mig noga när jag hoppade in i bilen, ville inte möta hans blick, han fick bara inte se att han fått mig att gråta, han hatar när jag gråter (sluta upp med dina känslo spel) typ,. Tittade på lägenheten som inte var min grej alls, jag vill inte smälla hundra tusen tals kronor på något jag vill bo i ett halv år i. Nej det blir att titta efter 2:or i stället,.

Jag kom hem för en timme sen ca, totalt utmattad av jobb, stress och dålda känslor inför en stark, självgod, bitter och sträng man, min far!.
Jag önska många gånger att jag inte hade en pappa och jag blir så ledsen att jag behöver honom så mycket nu med lägenheten,. Känner mig så värdelös som inte klarar mig själv och nu låser jag fast mig vid pappa som hjälper mig med ett lån, det betyder att jag måste ha kontakt med honom, han köper min kontakt =(.
Faaaaaaaaaaan att det är så illa ställt, =( ge mig en hyres lägenhet och ett fast jobb så tar jag ett eget lån några år längre fram, snälla låt mig inte tvingas behöva min pappa,. Jag står inte ut med att känna mig dålig =(.

Nu ska jag bara låta mig få tömma dåliga känslor och titta något på tv,. Behöver släppa allt.
Tack för ni orkade er hela vägen ner hit.
Sköt om er alla,.♥
Ps, förlåt för ett tragiskt inlägg men jag var tvungen att få ut tunga känslor,.



♥Bitter!?..

.... Nej bitter är fel ord men det är svårt att undvika en smak av irritation när man hela dagen stått i ösregn och hackat ogräs,,,, jag önska jag kunde hitta ett nytt jobb av två anledninger, 1. Jag trivs inte mer än till 30% och 2. jag är snart arbetslös i vilket fall,.. Hmm jag är kanske bitter i alla fall??..

Vädert och omständigheterna här hemma får ner en på knä bokstavligen talat, man känner inte för något när man kommer hem... Bara sova... Idag ska jag dock med Martin hem för att äta och titta kniven mot strupen som idag utspelas i Trelle, det ska bli kul. Martin har blivit nämn i min blogg ett x antal gånger och det är för att han är en av dem viktigaste människorna i mitt liv, han är bokstavligen som en bror till mig♥.
Vi var tillsammans i nästan 4 år, det tog slut för åtta år sen och är så gott som bästa vänne alltid :P, då kan ni själv räkna ut hur många år jag haft denna gosse i mitt liv, på gott och ont :P.

Jag vill verkligen bara hemmifrån så det är skönt att han räddar mig lite, var dock tvungen att hinna med ett inlägg med =)..

Något kul som händer i mitt liv är dock att det blir visning på en lägenhet i morgon och jag hoppas det är min dröm mini lägenhet =), 1,5:a med sov plats, sprillans nytt kök, STOR balkong, får plats två soffor och ett bort där :P, söt liten toa och lång hall. Det låter bra men ska vara bra med för priset som ligger nästan på 300 000, dock ligger hyran bara på 2019kr,. Inte fel =).

Det finns en sak jag gått och oroat mig för länge nu, och dum som man är gör man inget åt oron, man har liksom blivit ganska van efter att en oro bytts ut mot en annan. Jag är väldigt öppen av mig och skriver och pratar om allt men detta tänker jag vänta med att nämna tills jag själv vet, inte mer än rätt tycker jag :P.

Man vet ju Trelleborgare ;) innan man vet ordet av det har man fått reda på vad man lider av utan att svaren kommit,. Så Trelleborg kan funka som dem flesta test, oroar man sig för en sjukdom kan man bara skriva det och när det når en igen nästa gång så får man reda på vilken sjukdom, när man ska dö i den och när man fick den, hur man fick den och vart den började sprida sig haha,. Tystnad är bäst tills man själv vet =).

Nu ska jag drick upp min kalla gooa cola och kanske trycka en bit choklad med även om byxorna ser skeptiska ut :P..

Ps, min lilla kommenterare, tusen tack för dina små "notiser" (kommentarer), jag blir lika glad varje gång och det glädjer mig att du fått den bild av mig som du fått,. Man har gjort många tabbar här i livet (dock ej med flit) men det gör en väll mänsklig?,.Du undrade hur gammal jag var =), jag är 25 går mot 26år,men man blir aldrig äldre än man känner sig har jag hört ;) Jag tackar än en gång för att du förgyller min dag när jag kommer hem från jobb,.  Jag kanske gör min blogg men det är ni läsare som gör min blogg till en helhet, tack alla

Ha en skööön Tisdag♥..
Du undrade hur gammal jag var =), jag är 25 går mot 26år,men man blir aldrig äldre än man känner sig har jag hört ;)

♥Visst är det konstigt!!?..

.... Ja lite konstigt är det nog att man alltid har något i skallen man vill få med i sin blogg när man går i sin ensamhet på jobb. Man drömmer sig nästan hem lite för att få ner det snabbt innan minnet sviker, men när man sen kommer hem är man totalt slut i hela kroppen och i skallen att man egentligen bara vill skriva over and out och krypa i sängs efter en vaarm lååång härlig dusch,. Men eftersom ni håller mig trogen så håller jag er trogna. Jag skriver ju dock blogg mest för min skull =). Kul att titta tillbaka på allt man åsta kommit och det man önska att man inte åsta kom :P
Tabbarna är även dem en del av den jag formats till så hur tokig bakgrunden än kan se ut så vore jag inte den underbara figur jag idag är utan den.

Idag har varit en regnig och grå dag och jag skulle nog kunna fylla bloggen med gnäll, om jag vore den som var den =). Jag är inte den gnälliga typen direkt, för fy fan vad mycket jag skulle ha och gnälla över hela dagarna då och hur skoj skulle det vara?.. Man är väll ingen bitter fitta?,

Jag har haft mina sämre dagar men just nu känns dem bara ljusare och ljusare.
Speciellt ljusa blir dem när jag tänker på hur många idioter det finns där ute och ännu ljusare blir dem när jag påminner mig själv att jag ikke är en av dem ;).

För er som inte vet vad jag jobbar med så jobbar jag ute ett på en kyrkogård, inget tak att gömma sig under när naturen har sin gång. Min skalla har idag blivit två gånger så stor och tömmning av spån blev ett måste.

Tänkte slänga in lite bilder på vad jag åstakommit =).

Före:


Efter:

 

Lite bilder från ett av mina 3000 gravställen som jag sköter.

Lite om gårdagen:
Igår vaknade jag runt elva pigg men gäspig, seg men rastlös :S, hur går det ihop?.
När klockan slog tolv skrek mamma att dem skulle dra för Johanna (min syster) skulle spela match,. Jag fick ett infall och slängde på mig kläder och rusa ner, jag pallade inte sitta hemma.
Jag följde med och hejade på henne. Dem spelar i A laget nu så det är svåra lag dem möter och lika så igår. Dem mötte Höllviken och förlorade tyvärr med 1-0 vilket är helt otroligt bra.


När matchen var slut körde vi hem, jag kopplade av några timmar för att sen träffa upp Björn efter att han varit på kalas. Vi körde in till Malmö och gick på mjukglass buffe, det hade jag aldrig någonsin varit med om innan så det var en glädjande tur och överraskning. man fick styla till sin egen mjukglass och det såg snyggare ut i verkligheten än på bild :P

Efter en super trevlig kväll i Malmö körde vi hem tröttna och belåtna.

Tusen tack än en gång för en heeelt underbar kväll♥  Tack för du förgyller mina dagar, du är en underbar vän och dig kommer jag behålla i all framtid och oändlighet.

 

Nu blir det såsa och sega sen bara titta tv innan sängen lockar♥.
Ha en mysig måndag kväll.
Kramar.

♥ Idag...

...tycker jag vi hejar på Erik Saade♥..
Han har en hel del farliga konkeranter dock!. Mina två favoriter förutom Sverige är Ungern & Enlgland.
För er som inte vet vilka dem två bidragen är så slänger jag in dem här under.

Första favoriten är Ungern♥



Andra favoriten är England♥


Men självklart håller vi på vår Erik Saade♥


Efter att programet är slut lite över tolv ska jag möta upp finaste Nina för en runda på Lycktan med grabbarna♥.


♥Älssska denna.



Ibland måste du tillåta dig att älska för att förstå dig på kärlek,
ibland måste du bli sårad för att förstå dig på tårar,
ibland måste du vara ensam för att förstå dig på att stå på egna ben.
Men glöm inte att det som varit är det som gjort dig till den du är idag!
Det är handlingarna du väljer, inte din personlighet♥.

Häng inte upp dig på det som varit, varje ny sekund är en chans att förbättra den förra♥.
Kram/Stina

♥Funderingar & Tankar.

... Känns som man har för många hjärn spöken nu..
Jag tycker inte att jag slänger upp mer bollar i luften än vad jag klarar av att hantera men ibland känner man en enorm press. Det är mycket som sker i världen just nu, en del bra saker och en del mindra bra.

Jag är en enormt uppriktig person som ibland kan vara brutalt ärlig, alltså lite rå i mitt sätt att tala.
Ibland kan jag helt enkelt inte kontrollera mig,. Det är inte så att jag går och retar mig och sen öppnar munnen, IKKE... Utan snarare att man sagt det 10 gånger snällt och när det inte funkar så blir det den raka och hårda sanningen,. Det känns som att folk ställer frågor för att få svaren dem vill höra och inte för att få höra min eller ens åsikt. Jag har vänner som går igenom tuffa saker just nu och jag vill verkligen förstå varför vissa personer gör som dem gör och LÅTER andra bli drabbade, folk som älskar dem, som står där i regn och stormar,.. Man kan inte klandra vad man känner men man kan klandras för sina beetenden... Varför är man bara inte uppriktig?, varför måste sanningen vara den jobbiga delen? man tycker väll att det borde vara jobbigare när sanningen visat sig vara en lögn?, det finns liksom inga ursäkter i det men i ärligheten finns alla ursäkter i världen, känns inte den mer okej?,. Eller testar man för att få leva i två världar!?, en man tar för givet och en man bara har?...
Nej jag blir snurrig i mitt lilla huvud, känns som mina hjärnceller har börjat motarbeta varandra :P.
En sak vet jag i alla fall och det är att JAG Annelie Christine Feldt Jacobsson kommer ALDRIG med flit såra dem som står mig nära, aldrig heller tänker jag låta dem leva i en lögn där jag är anledningen och aldrig i heller gå bakom ryggen, för vad *uräkta språket* FAAAAN ska det tjäna till? :S..
Man gör sina egna val här i livet men varför väljer man val man sen inte kan leva efter!!!!??
Nej jag får nog fundera vidare hehe, skriver här för att kanske få andras åsikter och meningar, hur är er syn?.
Även Anonyma personer är välkommna med sitt ord!..

Igår: Satt jag, mamma och syrran och kollade på Erik när han tog sig vidare, man var jue inte LITE nervig :P..
Man vill ju ändå stötta sitt land genom att ställa upp framför tv,n dem få gånger som det finns något som förenar länderna, ge Sverige en chans att glänsa, för i all ärlighet så är ju Sverige ganska grått och trist annars :P.
Jag har en släkting som varit med i melodifestivalen för ett X antal år sen haha, världens sämsta låt och mindre krya artister, funderar på att slänga upp deras låt här i risk att man blir ut pekad och skrattad åt haha, som mamma sa, ja ni är ju släkt men säg inte det till något, inte direk något att skryta om,, och SÅ rätt hon har haha,.
Aja man ska inte skämmas för sin släkt men man kan alltid skämmas över deras handlingar för visst kan handlingar ibland bara vara så otroligt pinsamma.

Här är när dem är med i Eurovison 1973, dem har varit med i ganska många omgångar men denna är dem mest" kända" för haha,.

Detta är oxå han haha fast i Melodifestivalen.
Göran Fristorp :P

En annan fundering jag haft är döden,,,... Folk (inte alla) har riktat in sig så hårt i att dem en dag ska dö att dem missar att man faktiskt först måste leva,,,.. Ikke bra!♥..

Och Btw, om du vet att du gjort fel,,, dra inte ut på det genom att bråka i det som om du inte alls har fel eller som om det vore den andra personens fel att du hade fel, SUCK!
Bara stå för det, be om ursäkt för din del, släpp det, gå vidare och tillåt dig att glömma,. Va fan ska det vara så svårt att släppa det dåliga?, det blir ju bara en massa gnäll och tråkigheter..

Nu blir det softa och sen en välförtjänt häärlig dusch,.
Helg kram till er alla♥

♥Tack..

Först vill jag gå in på mina senaste kommentarer.
Tack♥..
Känns skönt att någon förstår och hjälper med en lite vänlig "spark" i rumpan.
Jag har aldrig varit den som tagit i mot hjälp, jag lät knappt min psykolog hjälpa,,,. För vem vill belasta någon annan med flit!?.. Ja så har jag alltid sett på saken. Angående att studera har jag faktiskt funderat i massor =), jag skulle vela jobba som fotograf eller som designer, dock är det många inom dem yrken MEN det är inte anlednigen till att jag inte söker utan pågrund av mitt trasiga psyke och självkänsla. Låter kanske helt skumt att gå miste om ett framtid för att man är lite trasig?. Jag har tänkt att ta tag i den stora biten med lägenhet nu så jag kan bli lite självständig och få jobba på mitt mående i MIN miljö,, bara det osar ju lycka ;).
När jag hittat mitt eget och tagit det "stora steget" så kommer jag kunna känna efter på ett helt annat plan vad jag vill åsta komma med och i mitt liv,. Så vem vet det blir kanske en önskvärd utbildning =).
Jag har ju utbildat mig till djurskötare genom min gymnasie utbildning men annars har jag faktiskt inte haft någon lust till att plugga och inte mycket annat heller tyvärr.
Jag hoppas ni fått svar på era kommentarer,.
Vill bara passa på och nämna att era kommentarer är guld, alltid kul att veta att man har någon där i bakgrunden som följer en och ger en sina svar på mina tal när jag önskar mig en annan syn på saker.♥

Till dagens inlägg:

Jag är TOTALT slut i kropp och skalle idag hehe,.
var i väg med underbarste Björn igår,. Fick ett sms där han skev att han hade en överraskning till mig ^^.
Visst är det bara såå härligt med vänner som vet när man behöver en utan att man behöver säga något!? Jag satt spänt när han hämtade mig, mina tankar hade sprungit hela dagen med tankar på vad det kunde vara :P.
När han hämtade upp mig tjugo över 7 körde vi först och åt sen ut mot Höllviken,. Vi gick upp för en trappa och det blev BIO, wiiiii♥,. Underbara underbara människa och vän hade bjudit mig på fast and furious 5, GISSA om det killade i kusen i nästan 2 timmar,. Bilar är ju något av det bästa jag vet och dem där filmerna ,,, här kommer mitt erkännande, - Är något jag verkligen går i gång på hehe.
TACK!! Björn för en helt otroligt trevlig kväll och tack för du kom som en räddare i nöden i min tunga vardag.

Idag har det bara varit jobb och nu slappa =),. Blir ju faktiskt att heja på Erik och Sverige ikväll,♥
Sen bums i säng och i morgon gott folk är det vår välförtjänta FREEDAAG!!!

Ha en bra kväll mina kära läsare och vänner,.
Eder Stina.

♥a withered flower in bloom

Ja jag tror visst att denna vissna blomma är på väg att blomma ut =).
Eftersom jag inte lyckas få tag på en lägenhet så blir det att köpa. Jag har allid sen nyfödd velat stå på egna ben, betala allt mitt själv och klara mig själv, vara min "börda",. Men där imot har jag alltid velat ge av mig, dela med mig av allt jag kan för alla i min omgivning då dem är min överlevnad, mitt guld♥.
Min pappa har erbjudit sig köpa en lägenhet till mig i ett par år nu men självklart har jag tackat nej alla gånger då jag inte vill få om jag inte garanterat vet att jag även kan ge! Och vad kan panka jag ge tillbaka som innehåller detsamma som en lägenhet gör för mig just nu?, med mindre stress, ro, ekonomi jamassor räddar en lägenhet mig,. Jag hade fått mitt liv tillbaka!.  Nu har jag en månad kvar sen är det gatan för mig, sälja alla mina saker och bums ut. Jag har gjort ALLT som jag kan göra, jag har till och med vädjat till soc som inte ställde upp. Nu sitter jag med blödande knä på knä, med ett ömmande hjärta i mina händer och pappa erbjuder sig en gång till! Med gråten i min hals kan jag inte tacka nej, men i all panik slänger jag snabbt ut, jag lovar att betala tillbaka allt, jag ska sköta mig, ska betala alla hyror m.m m.m,. Pappa har aldrig misstrott mig så varför tror jag inte på mig själv? Varför kan jag inte efter allt jag varit med om bara ta imot hjälp? Min pappa är inte fattig nej faktum är att han är rik, så fö honom är det bara pengar och en hjälpande hand, men för mig, ja för mig är det mitt liv vi pratar om!..

Pappa, en främling jag knappt ser, hör och ibland inte ens tål, min pappa, MIN pappa, han jag knappt kallar pappa, HAN ställer upp,. Varför känns det så fel?,,, Borde jag tacka nej?, falla och hitta min egen  väg upp? Eller förtjänar jag detta som ett plåster på såren?, är det min tur nu att få rås om?,, Är detta tiden då mitt liv vänder sig till det bättre eller kommer jag leva med skuld och ångest att jag inte klarade det själv?.

Nej jag ska sluta spekulera här inne, inte vidare kul för er att läsa, jag rår ju om er med =).
Ps. Tack till dig som gav mig kommentaren att jag är stark, tack vare dig blev jag ännu starkare, tack för du/ni tror på mig.

God natt alla♥

♥Nu så,,

NU är det i alla fall Tisdag :P.
Jag måste varit bra jävla trött igår haha, såg mitt förra inlägg och stavningen var på topp :P.
Blir lätt så när man är nere i en svacka, skriver för fort och är trött, ska väll inte skylla min usla stavning bara på det, slår till och skyller på dyslexin med om det är så det stavas haha,. Hur kan man döpa en läs och skrivsvårighets sjukdum till något sådant?,, måste vara en snubbe som ville känna sig bättre än oss mindre bra hehe.

Har gått och skaffat mig HETE brännan haha, jääävligt vita ben och jäävligt bruna armar och ansikte, tror dem i Bercelona kommer peka och skratta och säga kolla Svensken fast på Spanska då :P..
Jag bjuder på det, har dock tid att få jämn bränna innan vi åker om turen vill vara på min sida någon helg ;).

Jag blir ju otroligt lätt och snabbt brun, förra året var extremt och inte direkt snyggt heller,.

Har varit iväg på Cellprov idag,. Så nu har jag det med att oroa mig över med i två veckor, fyy vad positiv man kan vara haha,. Aja får jag bara tag på ett boende kryper glada jag ut ur idet igen =). Den glade får ju vila sig någon gång, då uppskattas det mer =).

Måste bara slänga in en bild på mina kritvita ben och mina bruna armar haha :P
Det är tillåtet att peka och skratta hehe det gör jag själv med.
Ska se om jag pallar skriva ett inlägg till ikväll, blir iväg och spela lite mini golf med Martin nu, eller en bio får se vad som sker, man behöver ju lite upp passning när man varit hos docktorn, *blink blink*..

Nu ska jag slänga på mig lite kläder och dra iväg..

 

Glöm aldrig att inget kommer gratis, ibland kostar det tårar ibland pengar kan även kosta vänskap och kärlek men en sak är säkert du får ditt pris, frågan är bara vilket pris du förtjänar när det väl kommer på posten :P

Ta vara på allt och då menar jag allt,. Såra inte människor, svik inte dem som står dig nära som gör allt för DIG! ta vara på den personen för vem vet om det finns en nästa? en ny? ja en någon?,. Kräv inte för mycket för då lär du förlora allt. Se inte vad du kunnat haft utan det du har,. Det du retar dig på idag är det du saknar när det inte längre finns kvar. Sanningen är att alla kommer såra dig på ett eller annat sätt, du måste bara hitta den som är värd tårarna.

Bye people, hörs kanske sen♥

 



♥Trötttiiisss

Idag är jag riktigt trött, hade till och med hunnit inbilla mig att det var Tisdag idag, suck!..
Först var det upp tidigt för att jobba,. Under tiden på jobb ringde en snubbe om en lägenhet och han lätt väldigt glad och positiv fram tills han fick reda på att jag bara jobbade som säsongare och då helt plötsligt var alla lägenheter upptagna,. Jag är riktigt knäckt över att jag aldrig lyckas få ett fast jobb och som straff får jag inte heller någonstans att bo, gissa om det är depprimerande att vara mig för tillfälligt, och inte nog med att man måste vara mig, inte få fast jobb och där med inte få lägenhet nej jag måste även hitta ett hem inom en månad annars blir det gatan/night stop som gäller, har fått många erbjudanden om boende ett tag över men jag vill inte vara någons börda, räcker ju att jag är min :S.
Efter jobb drog jag till nästa jobb för att få ihop pengar,. Blev att hjälpa Martin klyva ved för Jönssons,.. Nu är jag så otroligt otroligt trött, nere, depprimerad så det är helt otroligt och så när man kommer hem för att lägga ner sina extra pengar bland mina övriga spar pengar så är det någon jävel som tagit en del av mina sparpengar,,,.. Det finns stunder då man önska sig bort här ifrån... Stunden är nu....

Aja, jag har alltid varit en fighter och hoppas att det lönar sig en dag!..
Nu ska jag slänga mig framför tv,n och trötta ner mig ännu mer och bara sova,.
Blir att gråta en skvätt först och tömma systemet så man orkar med en ny dag i morgon. Sov gott alla♥.

Lite bilder från idag!

♥Söndag kväll =)

Ja då var det söndags kväll och dagar har gått sen jag bloggade igen :P.
Har haft massor att göra med min nya goa vän Björn och hans son =), Varit på tivoli, ätit glass i höllviken, pratat massa massa om konsiga mäniskor och knäppa beteenden :P, letat lägenhet till mig (tuuusen tack för all hjälp) m.m.

Idag har jag träffat upp Martin som kötp en tequila rose till mig när han var i Tyskland, så jävla gulligt ♥. Snart är det 11år sen jag träffade honom första gången =), 3års förhållande och resterande i en otrolig vänskap, vi är dem ända som verkligen vet allt om varandra och det är skönt att ha en sådan person i sitt liv med,.

Nu sitter jag ny äten med mat och glass i hela magen, inte mått illa alls idag faktiskt, skönt =).
i morgon ska jag försöka flörta till mig en tur i Malmö med någon, någon som känner sig manad? :P,, måste titta efter en ny bikini och en resväska, bara lite mer än en månad innan man sitter på flyget till Barcelona =).

Nu ska jag farmvilla vidare på face hehe, Björn är snart hemma och har lovat att skicka iväg den sak jag fattas där hahaha, nöörden ME!.

Ha det bäst alla och ta vara på ALLT du har♥

♥ Beddinge..

Nyss klätt mig för att snart bli upp hämtad av Björn och lille Viktor (hans son).
Blir ha en liten kväll i Beddinge hos dem, behövde komma bort och prata och tänka på annat.
Lycka är att ha bra vänner i sitt liv. I morse fick jag ett sms där lille Viktor sa, godmorgon Christine men blev mer ett domoron tistin, gissa om man sken upp som solen? =), första gången i mitt liv jag får ett sådant sms och det var SÅ uppskattat♥...

Förlåt för jag blivit så kass på blogga igen, blir förhoppningsvis bättre när jag fått tag i en lägenhet och fått flyttat så man kan börja bygga positiv energi som det verkligen snålas med här hemma nu :S.

Jag är många gånger bra och många gånger mindre bra, men aldrig dålig. Jag kämpar på med mitt och stöttar alltid mina vänner med energi jag inte vet var jag får ifrån, jag antar att jag lagrar energi så jag alltid kan finnas där för dem som jag behöver och uppskattar just som jag vill dem ska finnas där för mig och som jag VET finns där för mig.

Har min älskade familj i Anderslöv som varit en del av mitt liv i många år, på senaste har det trillat in lite nya människor som jag VERKLIGEN behöver nu och jag uppskattar er ALLA!, ni är min överlevnad, mitt guld och min kärlek.♥

Nu ska jag plocka på mig mina skor och njuta av att komma hemmifrån.
Sköt om er alla där ute, vem vet vad morgondagen har för dig?.


♥Borde skriva blogg :S

Ja, det är ju evigheter sen man bloggade nu och massor har hänt, men som vanligt när jag börjar jobba så sinar orken bort, SUCK!. Haft en otrolig huvudvärk hela dagen, mått illa i två månader, haft mina sura studer, kan bara äta vid vissa tider m.m,. Helt slö i hela kroppen nu så blir att hoppa i säng redan nu 19:23..
Skriver mer när jag har mer ork :P
Natti

RSS 2.0