♥Inte trött i alla fall :S.

Fyyy fassiken vad trött jag är. Ögonen går i kors och tvärs.
Tobbe var här i helgen och umgicks. Igår var jag iväg och firade min syster!.
När jag drog hem var Tobbe med,. Vi kom innan för dörren och min smärta i magen var grotesk. Försökte blocka tanken och skulle sätta mig i soffan och mysa men det skulle jag inte ha gjort,. Smärtan vred sig i hela mig och jag for upp ur soffan lika snabbt som jag "satte" mig. Är så sjukligt trött på denna smärtan =(,. Man får olika svar varje gång om vad det kan vara, en systa kanske?, en tumör kanske?, bråck kanske?, blindtarmen kanske?,. Men snälla SLUTA! Man känner sig som ett jävla objekt som skickas vidare. Tobbe blev jätte orolig och tvingade iväg mig akut in till Malmö. Efter några timmar var vi hemma igen, smärtan var bättre men jag vet att den komme igen,. Klockan 02:30 pussades vi godnatt och det tog säkert en halvtimme innan jag fick riktig ro i smärta och oro.
3.15 timme senare ringde larmet och det var dags för jobb =(. Har varit en så sjuuukt jävla seg och trött dag idag =/. Nyss ätit och duschat och snart blir det faktiskt sova.

Tack fina Tobbe för allt du gör för mig ♥ Tycker om daj.

♥ Don´t let me go!

....... Snart är denna helt magiskt mysiga helgen över =(.

Måste iväg och köpa kattmat som INTE är billigt men ett måste hehe.
Man kan ju köra på billighets mat om man känner för det men eftersom det är två långhåriga katter så vill jag vara rädd om deras päls och självklart deras hälsa.
Så nästan 700:- för en säck mat! :S. Kör på Royal som jag tycker är det bästa men även Hills funkar bra!.
Förra månaden köpte jag en 2kg´s säck för 400:- :S sinnes,. Så denna gången blir det en 10kg´s säck för 679:- myycket billigare och varar mycket längre!.

Min älskade syster fyller år idag,. Hela 14ÅR, heelt sjukt vad tiden går snabbt,. Tycker inte det var så länge sen hon kröp runder och man önska hon kunde gå och prata så man slapp bära runt på henne och försöka tyda gagagaga :P.

Älskar dig min syster mer än ord kan beskriva i form som går att förstå.

Blir att åka hem och fira henne ikväll, suuuper mys ♥


LoVE


Tobbe står i duschen nu och jag passade på med ett inlägg!.
Vad vore ord utan dig!?
Du gör allt till en mening ♥


Vill bara lägga ett tillägg här utan att nämna några namn!.
För några dagar sen skulle en vän få möta sin dotter, i all väntan i alla månader var det dags,.
Hon förlorade sitt barn, dem förlorade sitt barn =(.
Ni har alla mina tankar och jag skickar all styrka jag bara orkar till er.

Till er där ute! TA VARA PÅ ALLT!......

Sköt om er alla,. ♥

♥Lördag kväll!

Ja då har lördag kväll nått en och det är så gott som mitten av helgen!.
Tobbe kom igår och stannade över. Vi gick upp i morse och mös och sen hämtade vi Belle.
Belle & Tobbe skulle till Malmö för att fira Noas namngivning. Jag skulle ha följt med om jag inte vore så förbannat blyg :S. Var helt underbart att träffa Belle igen (Tobbes dotter).

Efter att Tobbe och Belle hoppat på bussen gick jag tillbaka ner till stan och fixade födelsedagspressent till syrran som fyller hela 14 imorgon ♥.

Jag väntade på att min syrra skulle möta upp mig strax efter mitt inköp men hon skulle duscha m.m först så jag träffade upp Aliana för något flottigt att trycka i skallen.

Träffade även älskade Björn och hans son på doncan, guud vad jag saknar er. Måste komma hit snart!!.

Johanna dök upp strax efter att vi satt oss ner, vi åt upp och tog en promenad i stan då syrran ville köpa jeans. En timme senare ca drog jag och Johanna hem till mig och softade med katterna innan mamma dök upp på en kaffe och kaka =). Nu har jag nyss betalt alla räkningar och duschat :D. fräsch och go till Tobbe dyker upp om ca 20min.

Ikväll blir det enbart lugnt ♥.

Ha en fantastiskt härlig lördag kväll.

♥ Två lyckliga dårar ♥

Ghaaaa vad uttråkat rastlös jag är.....
Man borde njuta nu när man har ensam stund för sig själv men jag vill ha min mysiga ensamstund med Mr T!

Ska man gå på en lång runda innan lyxfällan börjar!!??,. Får speeel i hela mig hahaha.
Mitt andra inlägg bara idag,. Spricker om jag inte får ut lite ord hehe,.

Sitter och vrålmyser med mig själv, hoppas ingen ser när jag sitter här med armarna om och blundar mig bort i din famn,. Där solen är som starkas, där lyckan är total, där du och jag finns och inget kan komma i vår väg, där du ler så det magiska mystiska får liv, där dina ögon glittrar som dem starkaste stjärnor på en blottad himmel. Jag lägger mitt öra till din hals och hör hur din puls viskar mitt namn,. Du placerar mig på en obäddad säng, lutar dig över mig och låter beröringar få ord som bildar meningar som försvinner ut i ljud som bara går att tyda på ett sätt,. Är TOKIG i dig...

Måste ändå slänga in låten som jag vrål myser till med :P

Text!

Sätt dig här - jag är din
l vår sfär kan världen aldrig tränga in
Lägg dig ner som så många gånger förr
Stäng fönstret mot gatan - öppna din inre dörr

Vi ska bada i det ljus som bara vi kan se
Två lyckliga dårar som tror sig veta hur allt är
Vi ska bada i det ljus som lyser för oss två
Vi ska skratta åt små ting ingen annan skrattar åt

Lägg dig ner - blunda lätt
Ge mig mer, gör en hungrig mätt
Om du hungrar öppna munnen kära du
Ta emot vad jag vill ge - utan krav, utan tabu

Vi ska bada ...

Öppna dörren, låt det blåsa här inne
Det ger liv åt din eld - håll alltid i minne att
Jag är din vind, jag blåser oss dit vi vill så
Slut dina ögon, så öppnar jag litet till

Vi ska bada ...

 

NU ska jag inte skriva mer ikväll :P

Natti people ♥


♥ Ja jävlar ja!

..... Fyyyy så seg och slöö jag varit hela denna veckan :S.
Känns som min hjärna har ställt in sig på att man blir piggare om man upprepar hur j*vla trött man är 24/7 men det vet väll vilken idiot som helst att man inte blir!? Frågan är ju då vad det är för en korkad hjärncell som sitter där inne och ger en falska förhoppningar :P.

Nyss kommit hem från jobb och bestämde mig för att slänga mig över mina räkningar och räkna igenom vad dem kommer landa på denna månaden,. Man blev väll mindre glad när man insåg att man bara skulle få ha 2000 kvar när allt var betalat =(,. Dock är det bara mycket just denna månaden,. Nästa månad är man arbetslös =(, hoppas att allt löser sig och att jag hinner hitta nytt jobb innan jag förlorar min lägenhet =(. När man väll hittat någonstans att bo så har man snart inte något jobb som håller en kvar där. Jag vill ha den stora tanken och känslan av att allt kommer lösa sig men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tvivlade och oroade mig lite i mellanåt.

Mitt liv är ju äntligen heelt fantastiskt bra utan den minsta överdrift så nu hoppas jag verkligen att jobb frågan inte ska driva mig till sämre mående.

Tur man har så fantastiska människor i sitt liv ♥.

Nu ska jag ta disken innan jag försoffar mig totalt och sen blir det en låång go dusch och sen flera koppar te och inväntning av LYXFÄLLAN! ♥

Sköt om er,.

♥Myyys

Underbar kväll igår, underbar natt och underbar morgon ♥.
Tänk vad bilden av två tandborstar i en mugg kan göra under för själen.

Nyss kommit hem från jobb typ :P.
Skulle ha duschat men gita?,.
Neej nu blir det att dra till Therese som passar kise och hus.
Om jag fattade henne rätt så blir det idag hon bjuder på hemma gjord planka.
Ha en fantastisk onsdag kväll för det ska jag.

Bye! ♥

♥Något så fantastiskt som...

En beröring...

Sitter just nu och väntar på att mamma, Ola & min syster Johanna ska dyka upp för att hjälpa mig sätta upp min hatthylla och rullgardiner =).
Känns verkligen super skönt att saker börjar ta form här hemma.

Katterna håller sitt liv här, hänger i gardinerna, sprätter sand i hela lägenheten OCH börjat klösa på tapeterna, får SPEL!

Älskar mina kisemiser men jag vill kunna ha fint här hemma så dem får gärna växa upp och bli lata FORT FORT!!

Tobbe var här en sväng nyss,. Han kommer tillbaka sen när mammse och övriga gått,. Skönt med hans sällskap här,. Den lite konstiga och underliga känslan har försvunnit nu. Nu känns det enbart bra att han kommer.
Mitt liv tar sin form just som lägenheten sakta men säkert,. Jag har ingen stress med något i mitt liv förutom att hitta nytt jobb,. Allt känns så magiskt bra att det nästan skrämmer,. Det finns ju ett uttryck så fult som - För bra för att vara sant :S,. Allt handlar om hur man för sig som min psykolog sa,. Man kan inte styra sina känslor och sina reaktioner men man kan styra sina tankar till en viss del som sedan omvandlar sitt sätt att betee sig som sen går tillbaka i sitt mående,. Det handlar om att våga möta motstånd mer än en gång och ändra sitt sätt att se på det!. NU har jag snurrat bort mig rätt kratigt men vad jag försökte komma fram till var att man måste våga chansa för att nå framsteg,. Att våga ta in någon i sitt liv, att våga må bra fast att det innebär att man kan må dåligt att våga vinna fast det innebär att man även kan förlora! VÅGA LEVA!!

Så som jag känner angående mitt liv har jag inte kännt sen jag var liten och man verkligen på riktigt tog dagarna som dem kom EN i sänder! Jag njuter varje dag och bara älskar det,. Att JAG äntligen VÅGAR vara. Jag satt för en stund sen och läste igenom lite blogg inlägg som jag inte lagt ut och fy fan vad dåligt jag mådde då och fan vad jag klankade ner på mig själv,. FY för mig!. Jag är en skit jävla bra människa som tar vara på mina nära och kära och DET älskar jag mig själv för. JAG är BRA!

Fick pausa mitt i bloggandet tidigare så nu har mina päron varit här och även gått igen.
Tobbe står i köket och lagar mat, TOBBE,,, i MITT kök,. Underbar känsla ♥.

Nu tackar jag för ikväll. Vem vet, kanske dyker upp ett inlägg till i morgon :P.
Ha en mysig tisdag kväll och ta vara på allt hur tufft det än kan kännas vissa stunder,. Bra stunder vilar runt varje hörn gäller bara att ta ett hörn i taget.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥Wow effekt!

... Jag upplevde nyss en wow effekt.
Tittade på programet 4 rätters middag. Det satt en kille och pratade om sin livs största kärlek som bara lämnade honom helt plötsligt, när han sa meningen som träffade mig rakt in i hjärtat och 2 år tillbaka och placerade mig på övre med mannen jag älskade.

Meningen var - Från min livs största kärlek till inget på mindre än 24 timmar.

Kände hur mina tårar börja bränna på kinderna men inte av olycka, nej av lycka,. För mannen som gick då står åter där idag!.

Det som inte går att förklara då finner alltid sin förklaring med tiden, på gott och ont.

Jag älskar verkligen mitt liv som det är nu.

Haft en lugn och skön helg. igår var Tobbe här och avslutade min helg på ett helt magiskt sätt.

Nu sitter jag framör tvn och dricker en varm kopp te, njuter av levande ljus som smeker väggarna och ett innre ro som viskar kärleksförklaringar.

Strax är det real housewifes på tv och jag förberedder magen på lite hånskratt och förnedrings leenden :P.
Jag är en leende ängel med vassa horn, ack så ärlig och mindre besvärlig :P.

Tack magiska under för att du ger mig lycka i dessa stunder.

Ps! Till dig som lämnar annonyma kommentarer, tack söta du för gulliga kommentarer,. En kommentar som din förgyller ♥

♥ Drabbad!!

........ Dagar passerar och bloggen står helt still...!?%#
Känns som man har så mycket att skriva om men ändå så lite?.

Saker jag vill SKRIIIKA om men som bör tystas ner, eller!?

Kan väll börja med att skriva om vad som hänt dem senaste dagarna utan att skriva för mycket eller för lite.
Har haft en tuff vecka på jobb, har varit heeelt slut och blåsten gör ju inte sömlösa nätter mycket bättre. Samtidigt som jag skulle kunna gnälla så finner jag inget nöje i det alls eftersom jag förövrigt haft en fantastisk vecka med trevligt sällskap.

Haft Tobbe över ett par gånger denna veckan.
Känns jätte konstigt varje gång han ringer på min dörr. Vi har ju haft ett förhållande tidigare som inte funkade av anledningar jag inte tänker ta här inne. Det känns inte konstigt för att vi inte funkade utan för att han var min stora kärlek, mannen som fick hjärtat att vela kramas, pulsen att pussas och fötter att steppa i tackten till musik bara huvud och hjärta kunde skapa tillsammans. Vi bröt, jag väntade och hoppades varje dag att han skulle komma tillbaka men inget hände, jag gav upp och nu står han på min dörr,. Det låter kanske som jag hyser agg!?,. Men inte det minsta skulle jag vela säga,. Jag är så otroligt glad att vi kan umgås, prata och SKRATTA ihop igen.
Jag är så tacksam över att han står på min dörr att det skrämmer SKITEN av mig bokstavligentalat!
Svårt att förklara mixen mellan glädje och rädsla. Det är så mycket som spelar in. Vi är bara vänner men jag har haft mina snack med hjärtat för att det ska förstå. NEJ! Mycket mer än så här blir ikke nämnt här och nu.

Jag är glad han vill umgås igen PUNKT och SLUT! =)

Nyss varit iväg och matat Martin som är lite smått överdrivet "duktig" som jobbar bort sitt liv =(.
Det gör så jävla ont i mig och se en människa som honom inte göra något annat än att ta order av sina chefer,. Han kommer inse en dag att livet inte bara gå ut på att jobba, snälla gud låt inte det vara försent för honom då,. Martin har funnits i mitt liv så otroligt länge och vet inte vad jag gjort utan honom och allt han gjort för mig. Det gör mig som sagt ledsen och se honom jobba bort,.

Mina små ligger och sover i soffan,. Jag sitter helt ensam och "kopplar" av,. Skönt som tusan men visst vill man väll ändå ha något att göra en fredag? en helg?,.
I morgon  när man vaknar blir det att stor städa och på söndag blir det tvätta innan Tobbe dyker upp.

Haft en så otroligt massivt bra dag idag,. Glädjen har varit på den högsta topp. Har fått tvätta fina bilen idag med så nu står hon glad ute i gatan och glänser,. Men eftersom Martin ville ha mat står hon väll även och hostar insekter nu men men hehe.

Nej gott folk,. Har väll tröttat ut er med mitt långa inlägg,. DOCK har ingen tvingat er läsa ända hit ;).
Ska försökta bättra mig med bloggandet men löften utges enbart när lova går att lova =).

Ha en fantastisk helg ♥


♥Happ

Blev ändrade planer idag! Martin kommer om en stund så blir Vellingeblomman i morgon i stället.
Blir att träffa Tobbe med direkt efter jobb ♥
Känns super bra att ha denna fantastiska människa i ens liv igen!

Nu ska jag soffmysa med mina små som funnit varandra till max nu♥


♥Söndag.

Ja då var det söndag vilket innebär att det är jobb igen i morgon,.
Haft en helt magisk helg så det finns inget att klaga på =).

Var nyss iväg och tittade på min syster som spelade match,. Dem är så enormt duktiga,. Vann Matchen och leder sin serie stort.

Funderar på att köra till Vellingeblomman och kolla in halloween temat där.

Heelt slö idag men ack så underbart att få vara det med hehe. Mina små bebisar kommer mycket bättre överrens nu och leker med varandra titt som tätt. NU blir det lite kladdkaka ♥.

♥Fantastisk dag

Vilken underbar dag jag haft!
Vaknade tidigt och fick dammsugat, torkat av alla golven och tvättat tvätt som legat en och en halv månad :S.
När jag flyttade hit fattades det en tvätt nyckel så jag har inte fått någon chans att tvätta fören nu som försvar till min mega hög haha!.

Pinsamt nog är jag sämre än sämst när det gäller tvätta så underbaraste Tobbe fick hjälpa mig och med så mycket annat idag,. Tusen tack för du ställer upp,. Det uppskattas i massor.

Hämtade ju min andra katt igår,. Min tös uppskattade inte riktigt att det skulle bo en pojke här helt plötslit hehe, hon gillade vår "girl power" :P. Men idag leker dem på i massor och kommer mycket bättre överrens, känns riktigt bra =).

Mamma & Johanna var över idag och träffade bebisarna,.
Vi åt god mat och god efterrätt,. Har varit en heeelt fantastisk dag, en dag att minnas.
Tack ♥.

Nu blir det att njuta lite i soffan ♥


♥Jävlar,..

....Vad kass jag är på att blogga :S.

Hur gör man för att motivera sig till att blogga?.
Har kommit i ordning i lägenheten nu men SUCK vad tomt det är här,. För stor lägehet eller förlite saker hehe ^^.

Jag beställde en soffa för 11.500 men tydligen räckte det inte för att den skulle komma i tid,. Haaatar förseningar!!.  Hade bara soffan kommit hade man fått lite i ordning här :/.

Något som har anlänt och förgyller mina dagar är min Chabby. Chabby är en Norskskogskatt på 12veckor.  På fredag ska jag hämta en Norskskogskatt pojke som för tillfälligt heter Ferrari men inte jag som döpt honom så det kommer antagligen ändras hehe. Chabby är sköldpaddsfärgad men mest kaffe brun med beiga stackhår, Ferrari är en Tabby färgad påg, som wiskas katten i reklamen fast långhårig,. Silver/grå tabby.

Idag sker nog INTE mycket!,. Borde hämta sängen hos min bror som flyttar till Norge i veckan,. Hemskt mycket norskt denna veckan hehe.

Något annat skoj som hänt är att Tobbe var på besök igår,. Drack kaffe och åt mat ihop =).
Det var ju inte igår man träffade honom så det var super trevligt =).

Nu ska jag gosa men min tös innan det blir duschen. Hoppas man får sova i natt, polis drama ska ju självklart alltid ske just i min trapp eller utanför mitt sovrums fönster,.

Nog gnällt hehe, ha en fantastisk kväll ♥

RSS 2.0