Jahapp..Vad ska man skriva... Det blev inget dejt med hemlig.. Jag har försökt gå vidare. Snackar med lite killar och även tjejr. Försöker lära känna nya människor o ta upp gammla kontakter. Men mister hemlig finns än i mina tankar. Han är i Afrika nu. Samtidigt som jag är rädd för att han ska skit i det en gång till så önskar jag inget hellre än att han hör av sig.. Har ju aldrig träffat honom så allt är ju mest tankar.. Finns ju en som gör mig glad när man tänker sig bort på en främling. Men nu vill den personen träffa mig.. Visst, han är totalt underbar o snäll,. Men jag måste få bort mister hemlig först.. Löjligt att tänka på någon man aldrig träffat. Men efter allt vi pratade om i 2 månader. Något klickade helt enkelt. jag vet varför han ställer in dejterna... Jag dömer honom inte... Han är så rädd.. Men jag skulle inte sårat honom... skit samma nu... Ville bara ge er en uppdatering om hur allt ser ut o varför jag knappt skriver blogg.. Finns inte allt för mycket att skriva om.

Fast i helgen var jag ute med fredde. En av mina bästa kill kompisar.. Han sa att han älskade mig för första gången i helgen.. Jag visste inte vad jag skulle säga... Men jag älskar dig med gulle.. 5års underbar vänskap.. Han hämtade mig på lördagen sen drog vi hem till honom och började supa.. kl 22:00 var vi inne i malmö o skulle gå på hipp.. det blev inget.. jag var för ung.. haha wii typ. =)... Sen prövade vi Etage med.. där var oxå 25 men jag kom in.. GOODDIE =)... sen dansade vi o festa till 5 på morgonen då dem stängde.. helt galet. så länge har man inte festat på läänge =).. var skit kul.. tack fredrik för du förgyllde min helg..

//Stina.. <3Helg...Så otroligt skönt med helg =)=)..
Imorgon är det farsdag... Blir ner till stan med mamma nu och fixa en liten sak..
Pappa ringde igår o grattade mig.. Hmm bara 2 veckor för sent.. men skit samma.. Same old..

Imorgon kväll eller måndag blir det att gå på dejt med hemlig. Blev inget förra helgen för han ville verkligen ta det lugnt och tyckte att en dejt då skulle varit för hastigt. jag är skit glad att han är så mogen och ordenligt. Hoppas han kan ta mig ini en helt annan livstil från vad jag haft förut. Orkar inte med att rusa in i något med någon jag inte känner o sen att det tar slut när man väl lärt känna. jag vill träffa en mogen och bra kille nu. Någon som sakt kan leda mig in på rätt vägar i livet. Vill ju bara ha en kille livet ut. Trött som fan på att träffa fel. Killar som säger sig veta vad dem vill.. Nej nu tror jag att jag hittat någon som vet vad han vill och väntar verkligen tills han vet om det är rätt.

Han ska åka till Afrika i 2 veckor så han ville träffas innan.. Jag med så klart..
Ses i morgon eller på måndag hemlig.. Tänker på dig.. <3

Nej nu blir det klä sig och rusa ner till stan.. Möta mamma där.. Ska försöka undivka godis hyllorna.. haha :P..
Köpte en ny kofta igår faktiskt. Lång smal o tjat-- stcikad.. (Vit.).. riktigt snygg till leggings o min nya jacka som gick på 1800:- sjukt..

Bye bye.. StinaSaknar det..


Jag älskar känslan av dig så nära,
känslan av fjärillar jag vill bära,
Jag saknar det som man kan hålla i hand,
Det som sätter ett trasigt hjärta i brand.
Jag tänker ofta på dig,
vad du så finnt betyder för mig.
Jag saknar hur du ofta gör mig så glad,
Jag känner av dig så gott som varje dag.
Jag älskar att vakna någon helt annan stans,
Veta att även om du inte är intill så står hjärtat i dans.
Att veta att du tänker tillbaka till mig,
trots att jag inte står rakt framför dig.
Men mest av allt hatar jag att det krävs två för att få träffa dig,
Ja kärlek är saknat av mig.
//Stina...
Vill blir kär, vara kär, vill ha kärleken här.RSS 2.0