Trevlig helg i Helsingborg =)



Planen var att åka upp till Helsingborg.. Träffa Peter på en fika och sen Emma på midda o sen dem båda på natten i festa... Men så blev det inte Haha... Peter mötte upp mig på tågstationen.. Sen tog vi bussen hem till honom, eller ja mickes lägenhet som han bor hos om helgerna.. Vi började dricka lite och pratade lite... Skulle ut om några timmar o väntade bara in mickes samtal.. Men när micke väl ringde så ville vi stanna hemma o titta film.. Så vi slängde oss på sängen o satte igång en snurrig rulle.. =).. helt underbar var den.. kan inte stava till namnet så ger fan i att försöka... Blev lite mys ill filmen... Han vet vart jag stå me förhållande.. Men mysa är aldrig fel.. Efter någo timme dök micke upp o vi tre slängde oss i säng.. LITE trång det blev haha.. slogs om täcke m.m.. Micke snarkade något jäävulskt och mitt i natten vaknade jag av att peter kröp närmre och närmre.. haha.. Han försökte fly från micke som blivit lite närgången.. vilka skratt det blev när peter lite senare väckte oss rund 08,30 jääävla spån :P... dem åt frukost o sen drog micke o körde cross så jag o peter slängde oss på soffan o tittade tv o kramades... mysigt att få lite kärlek faktiskt.. vart inte alls fel.. När klockan närmade sig fem tog vi oss mot knutan.. Peters polare kom o hämtade upp oss i sin gula bmw saaatan vad de gick.. OMG haha.. =)...
Sen åt ja o peter på doncan.. Sa hej då o nu är jag hemma.. niiice... ska nanna nu....
ha det bäst alla... Pösssss Stina..
PS-- tack för en toppen helg.... måste göras om...



Trött o sliten...



Igår hamnade jag en sväng på lyckotorna.. SHISES vad trött jag var/är.. Det blev bara jag krille och Andreas.. Klange dök aldrig upp... Fick inte veta varför. Fick sms av han innan idag.. Han kanske somnade bort Haha.. Han började ändå jobba 03:30 på morgonen..

Idag gick jag upp lite över nio... Duchsa, åt fruckost och gjorde mig i ordning för bowling =)... Japp Kim från Åstorp skulle tävla här och självklart ställde jag upp och hejade =)... Satt där mellan 11:00-15:0?.. Trogen hejare Haha.. Han polare var oxå trevliga... Efter matcherna åt vi lite och bestämmde faktiskt oss för att festa nästa helg.. LÖNING... Se hur mycket man har över efter man köpt ny dator m.m =)...
Bilder på Kim´san när han spelar =)...


Heja heja =)=)...

Nu har jag nyss ätit midda med familjen/alexandra och Tyzon..
Mätt...=)

Mamma kramas med Tyzon =)

Nu ska jag bara ta det lugnt.. se vad som händer ikväll... Jag skriver nog en bloggis i morgon om det händer något =)..

Bye bye.....



Förra helgen..



Träffade pappa, vickan och min lillebror.. Med min andra lillebror =)..
Vi åkte till golf klubben i höllviken och åt gott gott,... Sen körde vi till hamnen i Höllviken och kollade vattnet där jag, Robert och Emma badade för några år sen..

Lite bilder från dagen..


På kvällen kom Martin och sa hej en snabbis


En annan sak.. Den där träffen jag var på inne i Malmö med Robin blev en katastrof.. OMG säger jag bara.. han var verkligen en nöt när det gällde att välja samtalls ämne... Han drog upp mitt ex och allt han trodde sig veta.. Jag blev URSINIG... vi bråkade mitt inne i Malmö.. Lyckat...



Massor...




Igår på jobb fick jag målat.. =)... Ganska bull eftersom jag är rädd för stegar och ganska höjd rädd...
Men jag kom upp och målade på... Lekte Lis för en dag Haha...
Tog en paus och slängde mig på marken..




På kvällen satt jag med min familj och titta film.. såå mysigt.. inte gjort på länge.. det kändes heelt underbart..
Länge sen man satt hemma och tog det helt lugnt..

Idag på morgonen gjorde mamma o jag varsin ansiktsmask.. Haha så roliga vi såg ut.. tyvärr inga bilder..
Sen var mamma och jag ute och gick en runda idag.. härligt.. Förutom att vi nyss ätit.. Trodde fan jag skulle spy Haha..

IDAG sker det... Känns sååå sjukt skumt.. Vet inte om jag gillar känslan.. Antar detta är helt för jävla tidigt,,, Men han vet om hela min historia.. Han har samma...
Jag ska in på dejt... Träffa en som heter Robban... Han vet jag älskar Juhlian än.. Vi ska bara träffas och låta bli att tänka på våra ex.. Palla dem.. Dem vill ju inte ha oss.. Varför ska vi slösa tid på folk som inte vill ha oss för dem bristor vi har när det finns dem som älskar oss för allt vi är och finns där igenom kärlek OCH smärta..

Här är någon liten bild på honom.. Han vill inte att någon gillar honom för hans pengar eller hans utseende så jag respekterar det.. Ville bara dela med mig lite med någon bild..



Ja... vi får se hur kvällen blir... Som sakt.. har en klump i magen.. Måste komma över Juhlian men jag vill inte egetligen.. Men ikväll ska jag ha kul och Robban vet vart jag står.. Vad som än händer.. En dag är jag över Juhlian och vem vet... Robban är kanske den rätta och nästa då.. haha.. Nu ska vi inte för hasta oss... Men vem vet..

Berättar mer imorgon.. Bye...
//Stina..



Duktig Stina... =)





Nu har man städat sitt rum med.. =)
Jobbat och jobbat och sen städat.. Fy bubblan säger jag bara..
Men lätt värt det...
Sitter o efter svettas nu innan jag ska hoppa in i en skön dusch.
Varje dag som går gör mig starkare..
Är så jävla glad jämt nu för tiden..
Känns helt fel.. Eftersom det inte hänt på MÅNGA år..
Men jag är fan värd det... Så otroligt härlig känsla..
Men det finns en sak som saknas än..
Se om jag tvingas komma över den eller leva med den..
Tyvärr inte mitt val och det är en del av min olycka för tillfället..
När det är bestämmt så kommer jag bli helt mig själv.
I vilket fall som...
Man ska ta vara på varje dag man får. Jag tänker inte vara ledsen och sur mer..
Så otroligt otroligt dumt och låta sura och ledsna dagar ta över goda och glada dagar när man bara lever EN gång..
Jag ska bli helt mig själv igen.. Just nu känns det fan som jag är tillbaka till 75 %..
Saknar dig baby..
Men antingen lever jag med dig eller så kommer jag över dig.
Nog bäst du bestämmer dig snart för jag vill bli mig själv igen.. Med eller utan dig..
Har jag en gång kommit över dig kommer du inte in i mitt liv mer.. Sorry men sån är jag..
Vill ha dig livet ut men jag känner att jag börjar bli farligt stark..
Släpper nog taget snart.. För jag orkar inte vela hur länge som..
Om du är osäker på mig nu och din kärlek till mig..
Kommer du då någonsin bli säker?
Senast i måndags sa du att du älskade mig och aldrig slutat älska mig inte för en sekund inte det minsta lilla..
Vad betyder det?... och varför är du så rädd för att pröva igen?
Jag var inte mig själv förut och det kan MÅNGA intyga..
But im back.. Vill du ha mig eller ej?..
saknar dig.. Älskar dig...
Men måste veta snart... En dag i taget.. Ja visst... Men är det lönt?
Bye bye alla.. nu blir det dusch och sen tv.. så jäävla nice dag.
Helt jävla HAPPY :P :P:P
//Stina..
<3
Over and Out..



Stinas underbara helg.. !!..



Det började på fredag efter jobb..
Jag hoppade på Marcus, Hans pappa och Dennis... Dem skulle mot alstad där min buss mot lunde skulle gå.
Så jag hoppade av i Alstad och väntade in bussen som var 5 min sen.. Illa.. Haha..
Turen gick mot Lund/Hurva och till Louise... FAN vad jag längtat...
Louise hämtade upp mig i Lund och det bar av mot Nova.. Vi skulle fixa lite ansiktsmasker..
Hem till hurva.. Blev en massa prat om saker som bara dök upp. Sen tog jag en dusch och vi startade en paj bakning. Blev äpple paj.. MUMS.. så jävla go.. Vi är bara för gryma :P .. mycket kärlek i den pajen Haha.
Sen körde vi igång en film.. Angel.. Den var helt ok men ganska fucked up.. Haha.. Vi pausade och körde igång en ansikts mask.. AS snygga vi blev jag menar...Massor av skratt blev det kan jag ju LUGNT säga.. Haha..



Efter några minutors tramsande var det dags att ta av dem igen.. Shiit.. Det sved ju för fan i hela skallen.. På mig dock Haha... Vi gnuggade runder med något grus likandnde ting i skallen innan som skulle ta bort döda hud celler. Nice..
Vi tog oss in till vår film igen och fnitrade vidare till den.. Skum jävla film men helt ok ändå..
Vi tuggade i oss pajen vi pakat och pratade en massa saker.. FY FAN vad jag saknat detta gumman.. Den dagen jag får bil så lovar jag att detta kommer bli oftare... Älskar dig min gumms.. Efter allt så var det dags för mig att ta mig hem. Skulle bli först tåg till Malmö och sen buss till Trelle. Vågade knappt det.. Mörkt som fan och finns mycket skumt folk. Så efter att inte träffat julle på nästan en månad chansa jag och fråga om jag fick sova där. Efter ett x antal timmar svarade han från hans syrras tele.. jag kommer och hämtar dig.. var är du?.. WIIII så jääääävla jävla glad jag blev. Mitt hjärta slog i 190.. Jag förklarade var jag var och Lis körde mig till en mack i Eslöv. Tack gummsn för att du finns för mig.. Efter en timme ca stod han där. Mannen jag har i mitt hjärta. Jag tog farväl av louise och hoppade in i Juhilans nya bil.. AS fin.



Vi körde hem till honom... Satte på en film... Vi vågade knappt mysa eftersom vi 1. inte är tillsammans. 2. lovat varandra att inte göra något 3. vi skulle försöka vara vänner.
Men efter en timmes tittande på Mollys bajs som låg på Julles matta Haha..Ingen av oss ville ta upp den.. Jävla hund jävel.. Dock liten skit men ändå... Så mitt och Julles nya är - Ska vi göra en molly.. haha.. Illa.
så hamnade vi där. framför en film, i hans armar på hans nakna bröst. Allt var så underbart och jag räknade med att allt skulle sluta där. Att jag skulle åka hem och sitta i tårar och saknad efter den jag älskar över allt annat i världen. Lördagen kom och det var dags för Juhlian att köra sin pappa m.f till flygplatsen. jag packade ihopa mitt och begav mig till tåget. =( ..När jag bytade till buss i Malmö ringde mobilen... Stod Ola mobil (Min styv pappa).. Så jag svarade -Ja?.. Hörde en röst tillbaka - Ja?.. Så jag sa åter igen -JA!? ... Så sa han - Hör du vem det är?... Det var Juhlian... Han hade kört hem till mig.. Han hade saknat mig... SHIIT så galet glad jag blev.. Han ville hämta upp mig och träffa mig. Så jag for av bussen och väntade på honom på Mobilia i Malmö. Plötsligt dök han upp.. Kändes inte som jag sovit hos honom samma natt,, Mitt hjärta klappade i otackt och världen stannade till.. Shiit vad jag älskar denna kille..
Han körde mig hem.. Sen ville han vaxa bilen.. Jag hjälpte självklart till.. han har nyss köpt ny bil.. RIKTIGT grym bil..



När vi var färdiga och mycket nöjda gick vi in och kollade en film.. ganska knäpp film.. Började sjukt bra.. 15 min in på filmen höll Julle på att somna Haha.. så jag stoppade filmen och stoppa honom i sängs.. Han låg och höll om mig hela natten.. helt otroligt mysigt.. verkligen saknat honom.. När vi vaknade dagen efter åt vi en frukost sen körde vi till södan och kollade när min syrra spelade match mot höllviken..



Tyvärr förlorade dem men Johanna var grymt duktig ändå.. =)..
Sen körde jag och julle till huses.. Han blev sugen på kebab.. Sen körde vi hit, delade på maten och såg klart filmen.. Vi trodde den skulle vara as bra.. haha lite snopna vi blev haha.. Men men... sällskapet var ju helt underbart..
När vi kollat klart filmen var solen framme.. Helt otroligt fint.. Så vi gick ner till stan och köpte oss var sin glass,, Gotti gott gott.. =)... Efter det körde vi ut till standen och tog lite foton på bilen och på solnedgången.. Helt super fint..




Sen var det dags för Juhlian att köra hem... Saknar honom redan.. Fick gulliga sms av honom när han kom hem.. Hoppas verkligen du kommer tillbaka till mitt liv hjärtat.. Kan inte leva utan dig.. Älskar dig.. <3

Lite övriga bilder från kvällen hos Louise... Hennes katt, Fåglen katten kom in med mitt i bakandet.. Hade vi inte räddat den skulle den varit katt stuvning nu.. Louise när hon leker body bilder :P och vår kära paj.. =)

Tack Lis för en underbar kväll.. Älskar dig gumms... Pusss <3<3
Bye Bye //Stiina







Snart fredag.. wiii =)





Lite halv seg är man allt efter jobb... Meeeen bättre efter jobb än på jobb Haha..
Nyss varit med mamma på Öb och Willys... Gaalet vad lätt sugen man kan bli på saker..
Typiskt att man är typ PANK denna månaden.. =(..
Får gå..
Fredag i morgon.. så jääävla nice..
Alltid lika skönt med helg..
Ska ta mig hem till louise i morgon.. AS pank men vill verkligen inte missa kvällen med henne.
Finns fan inget viktigare i mitt liv.
Snart mat.. Hör hur Ola står och fräser köttbullarna där nere... Inte ens hungrig..
Jag var smart nog och tryckte i mig ett twix nyss haha..
Satte sig mitt över hela röven Haha..
Får spaá bort det med louise i morgon.. ska verkligen bli skoj gumms..
Ska packa redan i kväll om det blir så att jag åker direkt efter jobb.. =)..
Hade verkligen tråkigt på jobb idag.. så på middan gick jag upp och flippade i omklädningsrummet Haha ILLA..
lite bild bevis finns.. haha..
Ha det bäst alla..
/StiiiiiNa
<3




Jag älskar dig.. Förlåt..




Jag vill sluta älska dig, sluta tänka på dig, sluta tjata på dig om mina känslor för dig, vill kasta bort allt och inte vända om.. MEN... jag älskar dig...

Jag vill göra det jag inte kunde göra förut.... Vill göra dig glad... Se dig le är värt allt i världen, höra dig skratta ja det finns inget bättre. Älskar att höra glädjen i din röst, se dina ögon gnistra.. Jag såg det, Jag förstörde det. Jag vet att man är två i allt som händer.. Det säger alla... men jag vet ju vilken del jag ställde till..
VARJE dag.. VAARJE dag hoppas jag att det ska ringa på min dörr och att du ska stå där. Gå ner på knä och ta tillbaka mig för resten av ditt liv.. För jag vill bara ha dig.. FUCK alla andra killar...
Har aldrig haft så här ont förut.. sån här smärta av att förlora någon jag älskar... Juhlian.. Du var verkligen allt..

Uscha.. Han är så trött på mitt ältande om mina känslor... Jag visa ju dem så JÄVLA bra när vi var tillsammans.. När jag hade CHANSEN...

Sanningen är den att jag vet inte vem jag är.. PATETISKT... jag.. den riktiga stina satt där på insidan av mitt fejkade jag,,, Slog och skrek, spraka och grät.. Försökte verkligen ta mig ut ur den Stina som jag var då.. Ville hoppa ut och krama honom och säga,, - jag är här nu.... Ingen mer smärta... jag älskar dig... Men trots den Stina jag var.. Trots allt det onda så skaffade jag mig den enorma styrka till att säga att jag älskar honom... För mitt hjärta fanns där inom mig hela tiden.. Jag vill vara hans vän för honoms skull OCH för min.. Men jag vill vara hans vän för att inte förlora hans närhet.. jag älskar ju honom något jävulskt..

han som alla andra säger att det blir bra.. ta en dag i taget... På fredag är det en månad exakt sen det tog slut.. Känns som det var igår... Satt där på tåget, grät, höll mina torkade rosor jag fått av honom hårt i min famn, viskade farväl om och om igen... Än idag sitter jag och viskar farväl... Men mitt hjärta säger .. Du ska FAAN inte ge upp.. om det är han du älskar så KÄMPA... är du helt jäääääävla säker på att han är den rätta så slå dig fram här i livet.. JA han är en person och du kan INTE ändra hans beslut eller känslor, hans val eller tankar.. MEN.. du kan visa den rätta du, visa honom vad du blivit av den kärlek du har för honom... Det du inte lyckades med under veckan ni var ifrån varandra.. Det stärker du varje dag.. För varje dag som går blir jag mer den rätta Stina.. Så även om jag inte får tillbaka honom så blir jag i alla fall i slut ändan mig själv.. jag är inte där än och det kommer säkert ta tid.. Men jag är på god väg.. Hoppppppas tänker jag fan göra och HOPPAS Juhlian ser det och tar tillbaka mig till sin framtid... För just nu och för en jääävla bra tid kommer det bara finnas en i mitt hjärta.. en jag älskar en du,, EN Juhlian..

Älskar dig baby.... Vad du än väljer i framtiden så lovar jag att kämpa... Förlåt för allt ont jag var ... Hoppas du tar med dig glädjen och mins dem delar du fick av den rätta Stina.. för ALLA som känner mig .. VET att jag inte är sån som jag var mot dig... jag sväär på att jag ska bli mig igen.. sen om du väljer att uppleva det eller ej ligger hos dig.. jag.. Ja jag... Tänker hoppas... <3

Jag älskade dig men förlorade dig, Jag sårad dig och fick dig att lämna mig..
Men... Slutade aldrig älska.. Älskar dig än...
Behöver dig i mitt liv... Önska du ville vara min framitd...
Om du ångrar dig en dag.. Så överraska mig på min dörr och gör mig till VÄRLDENS lyckligaste.
Denna gången kommer du INTE bli besviken..



Grattis Farmor...




... Idag har min farmor namns dag... Önska du var här nere för en stund så jag kunde fira dig..
Saknar dig... När jag förlorade dig förlorade jag dig för gott. Tårar föll i mängder och mitt hjärta var totalt brustet. Vet du vad farmor.. Jag trodde du var den ända som kunde få mig att känna så... Men det fanns en pojke i mitt liv. Han var mitt allt. Och nu finns han inte kvar... Nej han är inte död... Han är bara inte vid min sida i mitt liv mer.. Men det är såå ont.. Känslan är så lik som då du försvan.. Har aldrig tidigare känt en sån kärlek,, Aldrig förut mått så dåligt av att förlora en pojke. Men idag är det din dag farmor och mina dagar kan vi höras om en annan dag...
Älskar dig farmor. Det var dem sista ord du fick höra av mig innan du dog..
Jag ska döpa min dotter efter ditt favorit namn.... Linnea.. Som du ville jag skulle heta.. Nanna gott farmor. Vi ses.. <3




Hemma från jobb nu.
Ganska seg men ändå rastlös... Drar nog ner till stan och fixar en matta och en ny blomma till mitt rum.
Sitter mest och är orolig annars..
Min bästaste bästa kill kompis flög till Florida Miami i måndags.
Ikväll eller i morgon kommer stormen nå dem..
Stormen som i natt tog en del liv.
Krille gav mig sitt löfte att komma hem OK..!..
Men jag kan inte rå för att oroa mig..
Bäst för dig att du kommer hem.. Annars JÄVLAR... :(
...
Just nu sitter jag och tuggar i mig godis till tv och redbull..
Börjar bli riktigt duktig på att skriva blogg nu tycker jag..
Snart dusch dax och stan..
Idag har jag haft ett återfall på jobb..
Tänkte på juhlian...
Jag vill såå gärna vara hans vän.. Vill inte förlora honom ur mitt liv.. och han ska få se att jag inte varit mig själv innan. Det är jag inte riktigt än.. Har ljugit för mig själv så det räcker.. Trodde faktiskt jag skulle klara vara mig igen när han tog till baka mig.. Jag älskar ju honom så gud in i Helv*te..
Hoppas inte han läser detta... Vill inte han ska tro att jag spelar hans vän.. För det gör jag verkligen inte.. Men jag älskar min vän.. I Mitt hjärta vill jag leva mitt liv med honom.. Men jag kämpar för hans skull.. Jag vill att han mår bra och är glad...
Im moving on... For you baby.
// StiiiiiNaa
<3



Goo syrran.....





Var med o kollade på Johannas andra match någonsin..
Hon spelar fotboll i IFK.. Har typ nyss börjat..
Riiiktigt duktig gumman.. Stolt över dig..
Visst är där saker du måste bli bättre på... Men Bra duger fint för mig..
Älskar dig.. Kul att följa med och se dig spela... Kommer ja göra fler gånger.
Om du lovar att duscha lite snabbare efter Haha..
Och mamma, Min älskade mamma..
Jag har ingen hörsel kvar på vänster öra..
VILKEN röst du ligger inne med när du skriker..
Haha.. Älskar dig med... ÄNDÅ... :P


Nu ska Stina hoppa säng..
Natti Natti alla..
<3



Speedad Stina.. =)






Vad är där för fel på mig??..
haha...
Både igår och idag på jobb har jag varit HEL speedad..
Pillar på allt och springer runt som ett cp.. sjukt..
Svårt för att sköta mitt jobb.. Skulle kunna springa till Stockholm o tillbaka..
Känns det som dock.. Haha..
Rastlös som tusan..
Nu är man hemma från jobb igen och känner inte för att sitta stilla.
Ska snart iväg med familjen o kolla syrran när hon ska spela match..
En viss man dök upp i mina tankar i dag på jobb..
Gissa om det busa till på några spännande ställen .. haha
Vet en som håller med mig... LOUISE NILSSON.. :P
Jag delar gumman.. Oroa dig inte.. Ska inte ha honom HELT för mig själv..
OMG sååå fiiiin...



Ghaa... Titta och Njuut...





Måndagen avklarad =)





Jobb som vanligt kl 06:00 körde man igång...
Varit riiiktigt trött idag... På jobb var jag HEL speedad men när jag sen kom hem somnade jag nästan på soffan. Illa.
Jag blev AS sugen på kräftor.. Hela min familj skulle iväg på olika ting så jag bestämmde mig för att rusa ner till stan och handla kräftor och redbull :P ..
Så jag har suttit och gottat mig ikväll.. Efter dem var borta så hoppa jag in i en skön dusch.
Nu sitter jag och kollar sjukhuset på 3:an men snart blir det att slå över till mitt trogna tittar program..
OUTSIDER :P ..
Bye bye...



RSS 2.0