♥Nyår♥

Då var det nyår och folk planerar fest!..
Känns så överskattat.! När jag var mindra och upp i en hyffsat hög ålder ;) så tycket jag att det var den finaste dagen där var!, jag ville förlova mig under raketerna, visst det sitter väl i än. Men mina minnen av nyår är att sitta hemma och glo. Alltid blir det något så att sitta hemma blir alternativet, visst, känner väll faktiskt inte att jag måste festa och fira in det nya året?.. Vem har satt att just den dagen börjar ett nytt år?.
Jag kanske bara är lite nere för att Tobbe lämnat mig igen och man sett fram imot att vara i hans famn när raketerna färglägger hela himlen. Fast ändå känns det inte som om jag bryr mig. Knäpp känsla. Är väll mest besviken på allt och där med en lättad känsla. Saknar romantik, var har alla romantiska killar tagit vägen? Flyttat till mars?. Jaja... Nu ska jag sega vidare framför tv,n.. Se om Emelie dyker upp med mina saker idag,. Vi ska antagligen in till malmö idag och fira nåyr om jag får tag på 100 kr, blir att sova över där vilket jag INTE är alls förtjust i.. hade lokalfesten varit i Trelle hade jag varit bra mycket gladare. Men vi får se, Martin ville låna mig pengar för han ville inte jag skulle sitta ensam hemma nyår, annars kidnappade han med mig till hans vänner ute på landet :P... Har lite alternativ men dåligt med lust!

♥Grattis♥

.. Idag fyller Tobias år så grattis grattis. Hoppas du får en härlig dag, tråkigt att man inte kunde vara en del av firandet idag, ser er alla som min familj. Jag är glad vi kan vara vänner i alla fall =).. Kramar..

Jag vaknade redan 04:00 ca idag.. uscha,, Hade gått och lagt mig vid 01:00 och hade hoppats på att somna ganska snabbt, vilket jag gjorde MEN, hade inte räknat med att vakna nästan lika snabbt och åt skogen för tidigt!.
Jag kom och tänka på en massa saker som att jag glömt lämna in papper till försäkringskassan så inga pengar dyker upp denna månad vilket är KRIS!.. Kom även på att mitt liv står helt jävla stilla.. Känns så fel.
Inget jobb, ingen ork, ingen pojkvän, aldrig varit förlovad (Tack gode gud eftersom jag inte träffat mr right än), Inga barn aldrig bott hemmifrån, haft körkort i 5år men aldrig ägt en egen bil, ingen ekonomi, ser bara denna sekund och hör hur dem bläddrar förbi, ser mina ben röra sig, hör mitt hjärta banka men seringen framtid. Det känns verkligen skit.. jag är 24 går mot 25.... Mina bästa år helt jävla bort slösade. Minns typ INGET som är värt att minnas. Dem saker som är värda att minnas är bara smärsamma minnen av någon man tvingades att leva utan.. M.m..

Jag MÅSTE ta mig i kragen, jag måste uppnå saker, jag måste lära mig se mitt liv utifrån som om jag hade en inverkan på mig själv, jag måste lära mig öppna ögonen och bearbeta det som gör ont, det onödiga lidandet, jag får inte stänga det inom mig längre. JAG måste bli lycklig på EGEN fot. Inget jag är van vid. hatar att vara ensam var av många förhållanden och inga mr right.

Dock trodde jag på mig och Tobbe och han väckte känslor som ingen annan,,. Första killen jag kände jag ville förlova mig med och skaffa barn med MEN det kan även innebära att jag har mognat,, att det är min tid nu. Jag behöver bara träffa den rätta så är jag redo att börja leva på riktigt.. JAG, leva... Aldrig hört mig själv säga dem orden.. Bara orden ge upp, dö och annat negativt.. Har blivit så sjukt negativ dem sista åren.. Som om jag ställer in mig på att allt blir bara skit ändå, lika bra att anpassa sig och bli mindre sårad... Men NÄ det är slut på det nu..

Nu börjar livet 2010 här kommer jag =)
/Stina♥ 


♥.....♥


Grym låt
♥Måndag hela dagen♥

... ja, det har varit måndag hela dagen som jag fattat det som  =)
Somnade runt 08:00 i morse, kunde fan inte somna av olika anledningar.
När jag väl somnade ringde martin vid 09:15 och sen fick jag sms av Anders, Emma & Conny. När klockan var ca 14:00 gav jag upp och gick upp. Hoppade in i duschen och tog bussen till Anderslöv tio över 3.
Åt mat Med Emma, Krolle med barn ♥. Älskar att vara där hemma, dem är mina närmsta vänner och deras barn är helt underbara. Det 4:e är på väg och jag blev tillfrågad som gudmor, jag blev jätte glad, nära tårar. Jag är hedrad. Känns bra att dem tycker om mig så pass och vill ha mig i en stor del av deras liv. TACK♥
När vi ätit och fikat och umgåts gick jag hem till Anna (exets syster) och hennes kille Conny (som är en vän sen tidigare) för att spela spel och umgås. Trevligt =).

Tio i elva hoppade jag på bussen hem och nu sitter jag här på golvet och segar.. Har varit en seg men helt underbar dag =). Så jävla härligt att känna glädje igen fast man vet man förlorat två viktiga saker i ens liv.
Dock har jag pratat med Nina (Belles mamma) och tack vare hennes hjärta av guld får jag träffa Belle även om jag och Tobbe tagit paus. (Är dock vänner =) ).

Har faktiskt börjat skriva en bok hahah... Är ok att skratta. Men har så sjukt mycket inom mig och får ofta höra att jag skriver bra så nu har jag börjat skriva en bok och har lovat min syster att hon ska bli den första som läser den om jag gör den färdig.. Är lite av en person som tycker det är kul att påbörja saker men har svårt för att avsluta :P

Bye så länge =)
Kramar StinaSvar?

Varför finns det något som heter svar!?... Ordet frågor förstår jag så väl men svar?..
Man känner hur frågor strömmar runt i huvudet.. Men man får inga svar!
Tur nog har jag så underbara vänner som försöker vägleda mig, försöker svara på frågor som inte är deras att svara på. Det är tack vare mina vänner jag kommer någonstans i min vardag.
Jag älskar Tobias och förstår honom till så många procent men långt i från alla ändå.
Vi alla vill ha det våra hjärtan och tankar för oss mot. Jag har inget förhållande, jag har en deal med någon =(. Innan han vet om han vill vara med mig igen ska vi inte träffa andra... Låter som en bra idé men varför känns det som att det inte är på lika vilkor? Jag väntar ju på honom.. Han har sin tid att tänka, sin tid att antingen välja mig eller välja bort mig.. Medans jag sitter högt över öronen förälskad och får inga svar,. Jag vet inte om det är som mina känslor håller på och avta och allt känns bara så hopplöst eller att min kropp bra totalt nollställt mig. Känner mig bara så tom, det är bara i hans närvaro jag verkligen känner något.

GHHA!. Nog om kärleks bekymmer.. Klockan är halv 7 på morgonen,, har inte somnat än.. kan inte.. Har för ont och ska ta mig till läkaren i morgon tror jag, väntat 2 veckor nu.. ILLA.. Men jag är totalt pank och kan ändå inte hämta ut något.

Ska även prata med Emma om att komma till henne, mannen och barnen idag. Åker med Conny dit då.
Skönt att komma iväg lite och sen saknar man ju sina underbara vänner <3

Jahapp, gör man nu då?..

Ps, TACK ni för underbara kommentarer och förlåt för att humöret inte tillåter svar!, Är som sakt ganska noll ställd och vet ej vad jag ska skriva eller säga.. Är bara så uppgiven =(. Men tack för ni finns för mig. <3 NI är guld.

Kramar Stina♥Kan verka konstigt..

att man lägger så mycket energi på en människa, på ett förhållande som inte verkar funka men det ligger SÅÅ mycket annat bakom det som inte har med vårt förhållande att göra SOM sabbar för vårt förhållande. Vi försöker stötta varandra, finnas för varandra och anledningen till att det tagit slut ett par gånger är för att vi försöker släppa taget av varandra trots att vi älskar varandra och inte vill ge upp på varandra.
Hur jag än gör för att föröka förklara här så finns det inget sett som ger er rätt syn på saker.
Vi älskar varandra. Vi försöker ta reda på vad som är rätt.
Leva med eller utan... Vilket gör minst ont?...
Jag älskar honom så enormt mycket och vet att han älskar mig med, vi har enormt bra dagar ihop, dagar som jag inte för något i världen skulle vela byta bort. Denna veckan som gått nu har varit en av dem lyckligaste i mitt liv trots våra upp och ner... För det ÄR mänskligt att fela, men vad är det att svika?. jag dömer verkligen INTE Tobias för något dåligt i vårt förhållande, vi är TVÅ och sen är jag gammal nog till att ta eget ansvar. Visst mår jag inte bra när vi velar till och från i oro för att såra varandra men vi har kommit så långt i vårt förhållande och skillnaden från då och nu är STOR! både jag och Tobias är svåra människor att leva med och funka med när det gäller förhållande, det har gjort att vi blivit jävligt envisa och sväljer sällan våra stoltheter vilket leder till gräl, men när det gäller kärleken så finns det alltid kvar där under och så länge kärleken håller mig stark lämnar jag inte Tobias, för det skulle göra mig mer svag än något annat... Kärleken är ingen lek,,, det är två människor som valt att leva med varandra... Förvänta dig inte enbart bra dagar och om du är den som ger upp lätt så är förhållandet inget för dig..♥GOD JUL♥

..... God jul alla ♥

Ett tag sen man skrev nu.. Hänt en del.

Tog slut mellan mig och pojkvännen på vår 6månaders dag.!
Inte pågrund av att det var brist på kärlek utan mer för att våra gräl tagit över vår vardag.
Det går 2 jätte bra veckor och 1jätte stort gräl var annan vecka och sen likadant alla månader,. Vi var båda ute förra helgen för att ha skoj med vänner. Det var meningen Tobbe skulle sova hos mig men så blev inte fallet. Dagen efter på vår 6månaders dag fick jag ett sms att vi måste prata om oss, jag fattade direkt att han skulle lämna mig och kunde inte komma ur sängen. Grät hela dagen. jag fick sen reda på av honom att en tjej hade frågat honom om han ville med henne hem och han hade blivit jätte lockad. Det sårade mig jätte mycket MEN det gjorde mig inte arg. Min pojkvän berättade sanningen för mig och han var aldrig otrogen. Lockelser kommer alltid finnas med i livet men när man kan stå imot en lockelse då är man på rätt ställe här i livet. Vi har träffats i tre dagar nu och allt är jätte bra mellan oss, har försökt att låta bli att tjata på honom om hur det gick till men vill veta och han har svarat på alla mina frågor. jag känner mig faktiskt otroligt trygg i Tobias så jag tar inte det hela så jätte hårt och jag vill att han ska känna att jag uppskattar hans ärlighet och vill få honom att känna sig uppskattad för den han är. Han blev rädd för att han skulle kunna vara otrogen eftersom han blev lockad, men på kvällen tog han taxi hem, berättade allt för mig och idag känns det som vi vet var vi har varandra ytterligare ett snepp. Älskar Tobias otroligt mycket, kommer alltid göra.

Idag firar vi jul och jag är lycklig.. Älskar mitt liv som det är nu.

Tobias - Jag klandrar dig inte för att bli lockad, sugen eller nyfiken på någon annan. Du höll mig trogen och det är starkt, det är att följa sina äkta känslor. Livet är uppbyggt på så sätt, när något känns skit och kasst så letar man efter dem bra sakerna i livet och där med dyker frästelserna upp. Vi klarar allt älskling, vi behöver helt enkelt bara göra oss av med grälen så är vårt förhållande som dessa 3 dagar, ENORMT bra! Älskar dig goss ♥
Det kommer bli bra!

Älskad och lämnad på vår 6månaders dag, han kände att han kommer att vara otrogen..=( Krossade mitt hjärta.
♥Kärlek♥
♥....♥

... Iförrgår åkte jag med Emelie, Thomas och Jonas hem till Robins lägenhet för att titta film =). Trevligt sällskap. jag skulle egentligen jobba igår men chefen var sjuk så åkte med Emelie hem och sov över där,. hennes päron spang som tokar genom dörren tre gånger och jag trodde fan jag skulle göra i Emelis säng haha :P men det klarade sig. När vi stigit upp och ätit frukost gick vi och klädde oss varmt och gick ut och hämtade in hennes häst Morten som är ett fullblod, riiktigt fin pojke =). Tog lite bilder när hon red, vissa blev skit bra och kommer läggas in här så fort min kamera kommer hem igen =). Efter hon ridit färdigt så tog vi in varsin islands häst, och ut på en lektion av Emelies mamma, hon är bara för söt hehe =)
Efter ridningen ringde min älskade pojkvän och bråkade med mig igen, lite smått grym på det. Han frågade hur min dejt var igår och det var lite halv segt eftersom man var trött under filmerna men sällskapet var där inget fel på =). Så sjukt trött på förhållande just nu!.. Går inte att reda ut problem så man bygger bara på dem. Trodde vi hade haft 2 bra veckor men tydligen var det bara jag! jaja, skit samma. Inget jag vill ha med på min blogg egentligen för mitt liv är vad jag gör det till. jaja,, är väll mest skit arg nu och tar med saker jag säkert kommer ångra sen men that´s life.
Nu ska jag se om jag orkar duscha och gå ner och fixa julklappar :P♥My life♥Missa INTE min foto blogg. www.stiinasfoto.blogg.se
♥Min Fredag♥

Har inte haft tid att skriva om min fredag, den bästa fredagen på sjuukt länge!
Åren har gått sen jag var med om rid och bil olycka och skadade ryggen TVÅ gånger, jätte bra! NEJ!.
Sen träffade jag goingen Emelie på lycktorna för någon vecka sen och det sa klick.
Hon är en HELT otroligt underbar brud. I fredags var 3:e gången vi träffades men kändes som den 1000000:e gången, känns som jag känner henne sjukt väl och är så glad som har henne. I Fredags tog jag bussen till Klagstorp sen hämtade hon upp mig med moppen, sjukt kul var d haha och jag överlevde. När vi kom hem till henne fick jag mig en rund tur.. OTROLIGT fint,. Träffade även katterna, hunden och Emelies dammråttor :P
Sen visade hon mig ut i stallet och tyckte det var dax för mig att komma upp i sadlen igen, jag blev helt spänd när hon sa så men kände att det var på tiden. Saknat ridningen så otroligt mycket.
Emelie har 9 hästar var av 8 är island om jag inte räknade helt fel!? haha :P
Vi tog in en svart nallebjörns häst som heter Dante. Han var mitt offer för dagen.
Jag var rätt nervös mest för jag är så osäker i mig själv, inte för jag är rädd,. Känner väl ingen direkt rädsla bara noja =).Först var det meningen att jag bara skulle skritta och små tölta, men Emelie berömde mig hela tiden och tyckte jag skulle trava och gallopera med och TACK för att jag gjorde det, kall vind som slukade mitt ansikte och frös ett STORT leende på sin plats. Emelie hjälpte mig med allt och hon var en KANON duktig ridlärare, från osäker till överlycklig hjälpte hon mig på bara ett par sekunder. TACK Emelie, verkligen. Nu ska man rida hos dig minst en gång i veckan och vi kommer ha skit kul varje gång ♥


På kvällen drog vi in till Trelle och våldgästade mitt rum och lyktorna.
Vår förfest var bara bäst, EN ljumen öl och riskakor med ost smak hahaha.. :P
THE DAY OF MY LIFE!
Foton kommer dyka upp på min andra blogg inom en timme. Både från ridningen och lycktan.
Länk till blogg - www.stiinasfoto.blogg.se


Ha det bäst alla... Love Stina♥
♥FREDAG♥

Inte nog med att det är fredag idag det är även så att jag är ledig idag.. Helt undertbart.
Min chef håller på att ta knäcken på mig och jag klarar bokstavligen talat inte av att vara trevlig till honom mer så en extra ledig dag satt på sitt plats.
Idag blir det hem till Emelie. Vi har inte planerat vad vi ska göra än men det märker vi när vi ses=)
Ska ta bussen till henne fem över ett sen möter hon upp mig med sin moppe i klagstorp och vidare ut till hennes gård. Måste bara punktera att jag bara åkt moppe EN gång förut haha. Kommer fan döö..

En annan sak som grädda på moset denna underbara fredag så har jag skaffat mig en laddare till min digital kamera och ska skaffa en blogg nr 2 som jag ska samla alla mina foton på, självklart kommer någon bild synas här med men varje gång nya bilder dyker upp på mina nya foto blogg så kommer jag länka dit. ♥

Ska försöka hinna med ett inlägg i kväll som beskriver hur min dag varit för er nyfikna.. ps en massa bilder kommer även tas idag =).. Bye /Stina.
♥Sorry..♥

För jag varit så otroligt dålig på att blogga..
Jobbar alltid och försöker hinna med allt och alla efter jobb.
Har så många underbara människor och djur i mitt liv som jag knappt har tid med för att jag jobbar gratis =(
Imorgon SKA jag fan ta mig till Emelie på något höger och hinna umgås med henne innan jag ska ha mys kväll med pojken min. Emelie och jag har planer med bloggen och med hästarna och bara ha allmänt skit kul.
Emelie är en totalt AS ball brud, skit glad jag träffat henne. Bussen går inte fören runt 13:00 i morgon så man får sovit ut lite med vilket är skönt. Se vad vi hinner med i morgon. Ska ta med min kamera som jag numera har laddare till :P fota i massor nu :P
Ikväll blir det att bara ta det lugnt.... Så sjuukt nice att man är LEDIIIG i morgon =)
Ja, jag är även pank på mobilen vilket suger. Ska se om man kan få råd till att ladda den i morgon.

Tack alla underbara vänner och älskade pojkvän för NI finns...
Förlåt för att tiden är knapp, glöm aldrig att ni är det bästa. Gör allt jag kan för att hinna med er alla ♥

Nanna gott alla..
/Stina
RSS 2.0