♥Äntligen♥

Kan väll börja med att jag hade en super mysig dag igår.
Började med att jag vaknade hemma hos älsklingen.
Sen tog vi oss till Trelleborg. Jag skulle träffa Anders och äta sushi för första gången =)
Jag var spänd men hade längtat läänge efter det =).
Först var vi hemm hos mig för att hjälpa Anders att komma igång med att lära sig lite koder så han kunde ändra sin blogg lite till det personliga själv. Efter det bar det av... Spännande var de. När vi fick in maten så satt jag mest och stirrade och funderade på hur FAN jag skulle få in dem där stora bitarna hahaha. Men det gick faktiskt bra, det var verkligen gott =). fick även någon soppa med sjögräs hehe. Mums.
När vi ätit upp tackade jag så jätte mycket, följde varandra en bit sen var det åka hem med älsklingen och bellan till Anderslöv igen där vi för andra dagen i rad hade mys kväll.
Älsklingen tände ljus med doft olja och vi hade lite jul belysning i fönstert, super myys.
När vi tittat slut Barbi filmen med belle natta vi henne och hoppade in i en varm härlig dusch. Finns inget bättre än att ha människan man älskar riktigt nära i en trång dusch :P
Efter duschen satte vi oss och spelade lite kort, fanns en del priser till det som jag inte delar med mig av hehe :P
Sen startade vi en film som vi inte fått sett klart dagen innan, sjuukt trötta, men inte ens igår orkade vi se klart den hehe.

IDAG är dagen jag längtat massor efter. JULSKYLTNINGEN i Trelleborg =)
Min älskling skulle igentligen inte vara hemma så hade tänkt gå själv. men det blev ingen resa för honom så han ville med mig och jag blev sjuuuukt glad. har hoppats hela veckan att han skulle kunna följa med.
Man vill ju gärna ha någon att gå och mysa med.♥

Nu sitter jag hemma och väntar på att hjärtat, bellan, johan och hans dotter ska leka färdigt eller något, dem skulle nog till kulhuset. Efter det kommer Tobbe hit eller så möter jag upp honom för massor med kärlek på julskyltningen =).

Ha en toppen dag alla för det ska jag =)
Kram/stina♥




♥Härliga låtar♥




Tror min pojkvän kommer gilla hennes gump så den bjuder jag på till honom :P

Nyss kommit hem.. så jäävla NICE!
sluta tidigt är väll aldrig fel va? hehe
FREEDAG!.
Blir mys med hjärtat mitt och Bellan.
Skriver ett inlägg till sen när jag vet mer om hur dagen kommer se ut =)
Ha en UNDERBAR helg alla <3



 


♥Sovmorgon♥

Vaknade 08:00 idag. Blir att ta bussen ut till Klagstorp där chefen idag ska hämta upp mig.
Igår trodde chefen att vi skulle vara hemma åtta så jag jobbade på som en jävla idiot och slutade redan lite efter ett, duktig flicka=).
Idag ska vi ta saker som min chef inte hunnit med att ta. Hoppas han är färdig till att jag kommer med bussen för han kunde inte lova något. Kul att stå i Klagstorp och frysa.
Nej nublir det ner och drick en kopp te,. Bussen går om en halvtimme så det ska jag nog hinna med.
Ha en bra dag alla.
Kram /Stina♥

PS! missa inte min nya blogg om skvaller, kändisar, roliga historier, veckans låt tips, film tips, lätt klätt och mycket mycket mer på www.nyheterochskvaller.blogg.se




♥Hemma♥

Då var man äntligen hemma igen. Lite tidigare idag än igår men är även rätt mycket tröttare idag än igår.
Hatar att vara så SEG, men vid tanken att man jobbar gratis varje dag får väll en lite av trubbad helt enkelt.
Nu är jag dock hemma som sakt =). Ska ner i duschen strax och sen kommer Emelie hit så fort hon mockat klart till hästen. Se om jag hinner träffa älsklingen med idag efter hans möte.

JO- en sak till. Idag var jag hemma på en förre detta väns gård. henrik hartler. Gjorde ett jobb där. Kändes jätte kontigt. Man har ju varit där några gånger och festat, nu gjorde man jobb där. Vi kommer inte direkt överrens längre sen jag avslöjade hans flickvän men men,,..

Nä nu ska jag slänga mig i duschen och enbart NJUTA av värme och renhet =).
Bye /Stina



♥Trött♥

Ja, då var snart tisdagen passerad.
Gick upp tidigt, jobbade, slutade, hämtade Belle, lämnade Belle hos hjärtat mitt, gick hem startade en ny blogg, designade den och nu ber jag er titta den varje dag ;)
haha.. Nej skämt åt sidan. Skaffade mig en ny blogg idag och funderar på att börja träna pengar via reklam och design hjälp. Ni får gärna kolla in min nya blogg och ge er åsikt,. www.nyheterochskvaller.blogg.se .
Nu ska jag väll snart hoppa i säng men innan dess ska jag ringa pojken min och säga att jag älskar honom.
Hoppas ni haft en lite mindra vad ska man säga,, döende dag hehe.. Stress är väll inte det bästa, speciellt inte när man jobbar med en suuper seg chef :P Natti alla. /Stina♥




♥Tisdag♥

Godmorgon alla♥
Idag är det Tisdag, en väldigt blåsig sådan.
Gick upp för någon timme sen, runt 06:00 det vill säga.
Vaknade med kaffe på sängen hos älsklingen igen, underbara underbara människa♥
Efter han gett mig kaffet gick han in för att väcka sin dotter Belle.
En mysig och trött morgon för oss alla. Jag har nu tagit mig hem till Trelleborg där jag nu sitter och väntar in chefen som ska hämta mig runt 09:00 idag tydligen. Annars brukar det vara halv åtta, åtta.
Han har till en vana att jag gör allt jobb när vi är ute och jobbar så han unna sig väll sovmorgon som han snällt meddelade sig av idag. Efter jobb ska jag möta upp emelie, hänta Bellan på dagis, lämna henne på Tobbes kontor där hon ska leka med Tobbes arbetskamrats lilla dotter på 5. Efter det ska jag och Emelie ta en fika och prata en massa =).
Emelie är en tjej jag träffade på lycktan i helgen. En super härlig och trevlig tjej. Det började med att hon satte sig vid vårt bort och började prata om saker hon varit med om och att en som ustatt henne var där den kvällen. Hon fick sitta hos oss och vi fick det super trevligt allihop. Hon började även tjata på att jag skulle följa med henne hem på hennes gård där hon hade en massa hästar, rida ut och bara prata en massa. Inte alls fel med nya vänner, speciellt nu när hjärtat mitt ska börja jobba en hel del för en trygg framtid.

jag vill bara avsluta detta inlägg med att skriva till min älskling att han är en underbar människa.
Vi har haft våra upp och ner men skulle någon av oss någonsin falla finns vi alltid där intill för att hjälpa.
Jag älskar dig för inte bara den person du är utan även för allt du gör.
Dumma ord har snubblat över min tunga under känslosamma lägen men den ända sanningen är att det är dig jag vill leva med, inte pågrund av något dåligt i världen utan för att jag älskar DIG, den du är. Vi kommer skratta åt våra gräl en dag. Det lovar jag dig.

Bye alla. ha en toppen dag /Stina♥




♥Ny design♥

Gjort vid bloggen igen =) inte haft tid innan så det var dax nu när man hade en dag ledig.
Har en lista med vänners bloggar jag ska göra vid med så får försöka ta mig tid till det med men just nu ville jag sätta mig själv fört för en gångs skull =). Pojken min hörde nyss av sig. ha hade en dålig dag på jobb så jag ska förlja med honom hem och förhoppningsvis göra hans dag lite bättre =)... Blir fiskpinnar, potatismos och remuladsås idag igen wiii, LOVE IT!..
Ha det bra alla.. /Stina



♥Bra låtar♥




♥Dagens låttips♥




♥Dagens låttips♥




♥Jahapp♥

Denna dagen har sugit bra jävla mycket.
Började dagen med att känna att detta kommer bli en bra dag, en riktigt bra dag.
Vaknade hemma hos Tobbe och allt kändes bra, inte sovit där på nästan en hel vecka så det var skönt att vara där igen. När jag sen börjat jobba, satt och tänkte tillbaka på början av mitt och Tobbes förhållande, hans underbara blick som fick mig rakt i fällan, hans sätt att le och se så jävla lycklig ut,. Kyssen som kändes så jävla rätt var oxå den första kyssen, han var min räddning efter jag blivit misshandlad, han var mitt ALLT! Idag sitter jag mest och frågar mig om han någonsin kommer le så där igen, kyssa mig så där igen och titta åt mig så där igen. Idag är det mest trötta blickar, sårade hjärtan, besvikelse och ångest men mitt i allt det en fruktansvärt envis kärlek, kärleken som håller svaga hjärtan vid liv. Plötsligt fick jag ett sms av hans syster, fick reda på att dem två kommit i gräl och jag var anledningen,. jag blev riktigt sårad av orden och jag såg bilden av lycka backa ett steg till. Vi blev oväns så klart, på vår 5 månaders dag som han inte ens tycker är mer värt en annan dag, visst så kan det kanske vara men i vårt fall tycker jag varje månad, varje dag är något stort.
Jag skulle även med in till Malmö idag för att få höra om ett jobb, stressade som fan för att hinna och asade med mig chefen över allt och gjorde ett dubbelt arbete. När jag kommer hem ringer jag pojkvännen och pratar med honom om allt, jag var fruktansvärt upprörd eftersom jag fått höra både det ena och det andra från två munnar in i mina två öron som sänder ut hårda slag mot hjärtat. Han lyssnade mest som vanligt och avslutet blev att jag inte fick följa med till malmö som jag sett fram imot hela veckan. Nu är han så kall mot mig, kort och jag tror allt är helt försent.. HUR ska jag få honom till att se på mig så där igen, HUR får jag honom lycklig?.. Mitt stora mål i livet är att göra honom lycklig men jag har aldrig tidigare stött på sånna motgångar och jävelskap...
Vill inte ge upp på oss, jag vill INTE!... Men min ork sviker mig snart, jag har ingen att hålla tag i. Jag förlorar det jag älskar... På grund av något jag är, på grund av något jag aldrig kommer bli.... På grund av någon jag en gång varit som jag antagligen aldrig kommer åter bli.
Det krossar inte mitt hjärta att vi bråkar, det krossar mitt hjärta att se in i hans ögon och se den person jag har förvandlat honom till,. Ledsen, besviken, känner sig oälskad, olycklig.... HUR får jag honom lycklig,,.. genom att ge mig av? så han kan träffa någon annan?... Älskar honom,.... Fan för olikhet, starka känslor,.
/Stina



♥Underbara tisdag♥

Har haft en riktigt bra dag idag =).
Vaknade av larmet 07:00 i morse, fick lite sov morgon eftersom min buss mot Vellinge går var 5min på morgonen så missar man en kommer en ny =).
Jag kände mig riktigt pigg och glad redan när jag vaknade och det höll verkligen i sig hela dagen. Har tävlat mot mig själv idag när jag jobbade och gjorde rekordet med att besöka 11gårdar och byta gift i över 500 lådor. Innan var jag uppe i 5 gårdar och 200 lådor. jag har bestämt mig för att gå ner i vikt eller i allafall komma iform så hade bra flås hela dagen =). Fick även min inbjudan till julbord med Preventiq där jag jobbar. Ska bli super kul. älskar mina gubbar!.. 2 av dem känner jag ju sen ca 8år tillbaka.
När jag kom hem slände jag mig i ett VARMT bad. Faktiskt det varmaste det gick och få och var HEL röd när jag kom ut ur badet hehe. NICE!. Nu har jag tittat ensam mamma söker och svenska hjältar på www.tv3.se/play och nu sitter jag och tittar biggest loser på tv och funderar på om jag ska ut och gå en runda. Är jätte rastlös trots en pressad dag =). Hoppas er dag varit lika bra som min.. Imorgon är jag LEEEDDIIG!... /Stina♥




♥Måndag♥

Ja, man fick ju ett tele samtal av chefen igår att man var ledig idag så har haft en helt underbar hemma måndag idag =). Började med att älsklingen skickade sms i morse som jag tvärt vaknade av. Vi bokade in en midda i varandras sällskap och träffades utanför hans kontor 11:55. Sen gick vi ner mot något kina ställe där han åt. Var inte speciellt sugen eller hungrig. Vi gick även en runda i stan. När jag sen nästan var hemma fick jag sms av Alex (Alexandra) hon ville träffas och se en film eller något annat skoj denna måndag. Så runt halv 2 dök hon upp och vi började direkt pladdra en massa som vi är duktiga på, me like =)
Det blev ingen film men en massa tittade på foton och mer lära känna varandra prat. Alexandra och jag har träffats via Kristoffer/conny. Hon är en helt underbar tjej som jag verkligen trivs att umgås med. Skönt att vännerna börjar trilla in nu när lägenhet och ett helt annat än hemma liv håller på att dyka upp =).
Nu för bara någon min sen gick Alexandra hem och nu sitter jag och väntar på hjärtat mitt som har möte fram till 20:00 om jag inte har helt fel för mig!? eller var d till nu? slutar han nu? hmm,, haha jaja han ringer. sen har vi planer på att ses innan han åker hem, kanske jag till och med åker med hem =). Saknar honom massor ju!.
Nu blir det in en sväng till på face och det blir en tidig kväll ikväll. Imorgon ska man vara i vellinge 08:00.
Ha en fortsatt trevlig kväll. /Stina.
Ps kolla gärna in dagens låt tips tre inlägg ner, dock gårdagens låt men en heelt underbar låt.



♥Över till måndag♥

Ja, söndagen är passerad måndagen börjar gry men jag sitter här än på golvet eftersom jag är ledig idag wiiihooo.. Min söndag var helt lyckad. vaknade av att älsklingen kom med kaffe på sängen,, bara ÄLSKAR när han gör det! - började med ett svagt - älskling, ska du sova mer? jag gnydde bara lite och så sa han - Annars har jag kaffe här. Då piggnar jag till direkt =). Efter en kvart ca kom Bellan oxå in i sovrummet och upp i sängen, la sin panna mot min kind och sina små armar om min arm,. underbar morgon ♥.

Sen klädde jag på mig, gick ner och gjorde frukost till mig och en köttbullamada som Belle numera kallar det hihi :P till henne. Älsklingen var inne i duschen som även Belle hoppade in i efter vi ätit klart.
Efter frukosten tog vi oss in till trelle, gick lite små runder. Sen gick vi till hjärtats kontor och gick igenom en prudukt han håller på med som jag kanske ska hoppa på med =).

Klockan 3 hämtade Nina (Belles mamma) Belle. Sen pallade jag mig ner en vända till stan, handlade lussebullar och en läsk, hem och väntade in Anders. När Anders kom blev det kaffe och lussebulle. Halv sex gick vi mot kyrkan för att kolla på en kör med massa folk. Riiiktigt vackert och mysigt, efter det blev det mc donalds och ett heeeelt underbart sällskap av en av mina närmsta vänner. TACK Anders för en kanon dag... Blir svår att glömma.
/Stina




♥TELL ME♥


Lyssna och ta IN..




♥Skulle...♥

Göra vid min blogg idag,, den är såå trist..
Men nä, jag orkade inte.. haha.. Så får uppfylla B´s och andras önskningar en annan dag haha :P
Men ska dock göra vid en hedar så småning om. En liten mer personlig som förut med bilder på mig så folk som inte vet vem jag är vet vems sida där är inne på. Bilder ger ju mer inlevelse enligt mig =)
Nu ska jag bara sitta och sega någon timme till innan jag ska duscha och iväg på arbetsintervju med en kompis =).
Sköt om er <3



♥Ett leende♥

varför gråta av smärta pågrund av ett brustet hjärta? Varför böla över ett trasigt liv när man inte kan ta ett förbättrande kliv? Varför gnälla över en tråkig vardag när du kan göra något åt den VAR  dag.Skratta över det som gjort sig ont, gråta är inte överdrivet sunt, le över det som du inte förstår då kommer du över oläkta sår. skratta högt över saker som varit bra som kasst, du lever bara en gång gör dig av med all lasst.. Kämpa för allt som tycks vara värt det, ge inte upp för andra tycker att dem bäst vet. Livet kan vara så underbart och bara DU kan göra något åt det snart. Le i vindens kraft jag LOVAR dig ett leende blir det bästa du haft.

/Stina♥




♥Lycka♥

Kan bara beskriva allt i ett ord  ♥lycka♥.
Fan inte konstigt man bli knäpp i huvudet, ena dagen känner man sig såå arg ena dagen såå glad och tredje bara helt utmattad av gråt. Jag har aldrig tidigare kämpat för något så mycket som jag kämpat med att få ett bra förhållande med min Tobias. Killen som har hjärtat på rätta stället men vågar inte riktigt visa det, dem rätta känslorna som skrämmer och svek och lögner som ligger i hans förflutna som skaver än idag. Oro att lita på någon,,, att ge sig till någon man inte vågar lita på pågrund av förflutet. Jag har många gånger varit arg och ledsen inte indirekt på honom utan att vi inte gått ihop. Kärleken var där till max men våra bakgrunder vågade inte möta våra framtider dem var osäkra och visste inte om dem vågade lita på en annan människa efter många hårda år.
Vad som än händer och vad som hänt så älskar jag Tobias, jag vet att han är en heeelt underbar människa som gör så gott HAN kan, tänker inte låta någon döma HONOM för problem VI haft. Vi försöker så gott vi kan.
Vi har tagit paus, pratat ut våra problem och pratat om vad vi vill i framtiden och trots allt vi gått igenom vill vi samma saker. Vi har hittat tillbaka nu och har haft en skit bra vecka, och jag vet att det inte är bara jag i vårt förhållande som hoppas att det kommer fortsätta så här, vi är TVÅ,,, två som blir ett.
Älskar dig Tobias Rasmusson, mer nu än någonsin.. VI <3



♥Unwell♥


Me and my life.
/Stina




♥Dålig♥

Jag är riktigt dålig på att skriva blogg.
Känns som mina dagar är alla andra lika och är väll inte det positivaste fläckt i universum just nu.
i förr går bröt jag ihop TOTALT, allt kändes hopplöst och hade NOLL livslust =/

Finns det en chans att jag någonsin kommer bli riktigt lycklig igen? Går jag i rätt riktning eller fel? Och om det är fel riktning varför känns kämpa så rätt? Och om det är rätt varför tar det alla ens krafter? Och varför känner man sig ensamast i världen när man har så mycket och många?.

Önska jag kunde stänga av alla känslor från idag och genom hela mitt förflutna. Sluta känna smärta och minnas allt dålig ens ögon sett och ens hjärta känt, radera det hjärnan tagit upp och laga dem sår hjärtat bär. Lycka? visst finns det. jag var lycklig en gång i tiden, jag var den alla ville vara och ville vara med, låter som om det vore något jag hittat på idag. Folk älskade att vara med mig för att dem blev glada bara av att se mig för att jag verkligen skrek lycka och glädje.

Vart är jag nu? letar efter kurator kommer garanterat åka på antidepp och har tankar på om livet verkligen är något för mig. Skapade gud mig för att en annan människa ska slippa må dåligt?, Jag fick ta smällen för två för att en annan ska vara lycklig? Eller gav han mig alternativ jag inte klarade av att hantera?

har mitt hjärta och hjärna gett upp? Finns det hopp? Är det verkligen vad JAG gör det till när jag är inte är ensam här i världen,. Är jag så fruktansvärd så en kram är för mycket?, är jag så hemsk att det inte finns något positivt att säga om mig? Är det så? då är det sån jag är, eller blivit. Var är jag? vem är jag? Kommer jag åter bli mitt vanliga jag eller är detta den jag är och kommer förbli? kan en kurator som inte känner mig hjälpa mig? kan piller få mig att le när inte all av min ansträngning i världen funkar?. Så många frågor, vart söker man svar?. Är jag rätt ute?. Jag är verkligen så depprimerad man bara kan bli..

Att vakna varje morgon och känna sig kass,
Att vakna och inte känna sig det minsta vass,
Att veta att denna dag är vad jag gör det till,
men inte vad jag vill?
Att veta att en kram är såå långt borta
gör bara dagarna till fler långa än korta.
Att stiga upp och inte veta vart man ska bli av
att veta att livets gång är ett krav
Det blir vad JAG gör det till?
men ändå så står allt bara still.
Glöm mig inte om jag försvinner bort,
kom ihåg att livet ibland är kort,
Glöm inte bort vem jag en gång VAR
trots att det gått så många år, veckor och dar.
Hoppas jag orkar hålla ut
och att jag inte plötsligt vaknar på andra sidan och får höra att livet är slut.
Jag vill bli starkare, jag vill orka mer,
jag vill inte vara där uppe och titta ner,
jag vill inte heller hamna där nere va,
ond, det är inte jag.
Jag hoppas att ni kommer förstå vad som än sker,
jag för lycka varje dag ber.
jag ville bara komma till,
att allt blir inte alltid som vi vill.
Det är inte alls alltid vad DU gör det till,
för utan folk runt om dig står allting still.
Älska dig för den du ÄR,
trots dem dagar som bara är till besvär.
Glöm ALDRIG vem du är eller en gång var,
det är bara du som innom dig har det kvar!
Sköt om er nu,
behöv dig själv som om det bara vore DU!
/Stina. ♥


RSS 2.0