♥Projekt♥

.. SUCK för projekt.. Jag älskar projekt i vanliga fall och har ett brinnande intresse för att göra saker praktiskt.
MEN, mitt problem är att det handlar om plantering av blommor. Jag älskar blommor men SUGER på att få det rätt. Så mycket som spelar in, rätt jordtyp, rätt årstider, behandling och ska gå ihop med andra blommor som delar typen av jord och klimat!, skuggväxter, solväxter, stora, små, vår, sommar, höst, färger, hantering you name it.
Jag har varit nära på att slita skiten i bitar, stampa på det eller rent av spela dum i morgon och låtsas som att maskros var en otroligt fin blomma för hela slanten. Blää... Och inte nog med att man är kass på det hela, jag ska delsutom vara den ända som jobbar helt jävla ensam OCH som det vore nog,, nää, jag är den ända som inte har någon som hellst utbildning inom det i heller, njaa, jag överdrev i all frustration/irritation,, jag är inte den ända men jag har inte jobbat där i alla dem år som dem gjort i heller så dem vet i alla fall vad dem pratar om..

Pissfitta är man idag och hade min kära pojkvän varit här nu hade han sagt, -Sluta gnälla nu och sen hade han brottat ner mig i en skratt attack,, Fredrik KOm HhhiiIiitT..

Jaja, jag har egna ben och stå på, nu ska jag ta mig i kragen, gå ner och göra klart mitt projekt som ska in i morgon och le resten av kvällen =)..

När jag är klar får jag min belöning av Fredrik, ♥

Ha en bra kväll alla.

PS!! Jonas, veeerkligen kul att se dig igen. Ett antal år sen och plötsligt står du bara där på mitt jobb, som det kan bli.

Bye♥Betydelser♥

Har så mycket fint i mitt liv som har så stor betydelse för mig.
Ibland så missar man allt man har för man hänger upp sig på det som känns så otroligt långt bort.
Allt har sin tid punkt slut,..

Jag träffar en underbar kille som jag fattat tykke för, har min familj, mina djur, mina vänner och en lång framtid.
Jag saknar fortfarande egen lägenhet. Fredrik har sin lägenhet som jag fick en nyckel till som jag kan vara i när jag vill och det är jag otroligt tacksam och glad för men självklart vill man ha sitt eget med och först innan man flyttar ihop med någon på hel tid. Sen vill jag att man skaffar ett nytt ställe tillsammans, för mig finns det inte att man flyttar in till någon. Jag vill även ha fast jobb så jag vet att jag alltid har en fast inkomst. Jag har jobb med bra inkomst men inte fast och tivs inte fullt ut. Anledningen till att jag inte trivs helt är för att det är mycket lika jobb hela tiden och ränsa ogräs är inget för mig men det är ett jobb och dem flesta kollegerna gör verkligen min dag. Jag är otroligt tacksam över mitt jobb det säger jag inget om.

Idag söndag: En lugn och skön dag, hela helgen har varit väldigt lugn faktiskt. Myst med karren och segat på soffan ^^. Fredriks kompis var nere och stannade över så vi grillade och spelade lite spel annars bara lugnt. Idag var vi hemma hos Fredriks päron och åt mat och drack kaffe, härligt att bara ta det lugnt. Nu är det semester för mig och onsdag är det löning. Har planer på att göra vid bilen denna veckan. Slipa ner, byta färg och snygga till lite =).

Nu ska jag slira runder på internet fram tills jag ska hämta hem Fredrik från mötet.
Ha en skön söndag♥♥Kan inte♥

... Hatar att jag inte kan styra känslor, kontrollera mig.. Låtsas som jag inte bryr mig ett skit,, varför??..
Jag borde hålla mig ensam utan vänner, rubb och stubb för jag blir så lätt ledsen..
Det jag skrev till dig betydde något för mig men du bara radera det!!!..
Dumt att skiva av mig här eftersom det finns pissfittor som alltid ska klanka ner på en men detta är min blogg och mina känslor och just nu är jag kanske överdrivet ledsen eller faktiskt har rätt till att vara ledsen för att det jag skriver blir raderat... Just nu känner jag faktiskt till och för att bryta ALLA band med dig för det!! Ja så ledsen blev jag... Tänker inte ens prata med dig om det... Nu ska jag gråta, duscha och dra iväg oh äta sushi med Anders..
Bye och TVI fan på vissa saker♥Intrång ;) ♥

Någon försöker att ta sig in på mig blogg, :P..
Ja lite energi kan jag väll allt lägga ner på dig du hemliga kommenterare genom att skriva att jag inte bryr mig ett skit om vad du skriver eller om du tro dig känna mig, du är bara patetisk. Vi vet vem du är och du har blivit påkommen flera gånger. Sköt ditt och lev på dina villkor så lever jag på mina.
Jag råkar nämnligen gilla lycktorna och dansar med vem jag vill :P,. Fredrik litar på mig med all rätt.

Från patetisk till min dag och helg.
Har haft en helt underbar helg. I fredags var jag på pisse humör men tog mig ändå till trogna lycktan =).
Jag satt och segade och tråkade till älsklingarna Emma & Alexzandra dök upp, dem livar alltid upp mig ^^ <3.
Ja jag kan fan utan tvekan säga att dem är mina idoler, dem lever dag för dag och skiter stort i vad andra tycker.
Trelleborg vore INTE detsamma utan töserna <3.. Stal en bild från vevves sida så nu får jag kanske om jag har tur lite smisk haha :P.. Måste ändå tacka tappra Anders som stod ut med mig den kvälle hehe ^^ Och tack Fredrik som mötte upp mig och vågade sova med detta monster :P

Finisar <3,

Bild:Privat, Ägare www.bettybooze.blogg.se

 

På lördagen blev det steetarna, var ju lovad strippor men var fan höll dem hus?..

Betalade 100:- kr för att se nakna damer och det fanns inte EN!!!! Jaja, jag och Fredrik hade kul ändå och han verkade rätt nöjd han med fast det inte dök upp något naket på stället :P, dock inte hel naket i alla fall.

Söndag blev det segt kött på soffan, jag var heelt off. Fredriks mamma kom förbi med Fredriks hund Chabo och det blev en del mys på soffan.

Fina älsklingar♥..

Idag måndag har det varit jobb igen och nu ska jag fylla min nya byrå med en jäävla massa kläder, suuck!..

Bye fuckers!

  ♥Låt oss få leva här♥

LÅT kamphunden få leva vidare i Sverige!!!

♥Klicka på länken här övan för att komma direkt in på sidan♥

Ska rasismen verkligen få utvecklas över på våra djur nu med? Är det rätt att politiker m.m ska få stå och peka ut den ras som är värdig och den som är mindre värdig ett liv i det så kallasde fria Sverige?

Sprid din åsikt genom att gå in och lämna en kommentar på facebook gruppen som länkas överst.
Lägg gärna in en bild på din kamphund eller en kamphund som står dig nära.
Ge dem en bild där rasens kärlek blottas, det dem väljer att blunda för.

Dem vill att alla valpar från en viss ålder ska avlivas, dem valpar som inte än fått en chans här i livet.
Hur FAN kan man dömma något oskyldigt som skyldigt?.. En dålig gör inte alla dåliga, ens misstag är inte allas misstag. Låt oss visa vilka vi är som tänker kämpa för våra hundars rätt.♥

Här bidrar jag med en bild på en underbar Amstaff vid namnet Chabo. Ägare: Fredrik Karlsson, Foto:Privat.


Kolla gärna filmen jag skapat som ära och en öppning för stängda ögon.


Tack för ni tog er tid♥


Mvh Stina.


Ska rasismen verkligen få utvecklas över på våra djur nu med? Är det rätt att politiker m.m ska få stå och peka ut den ras som är värdig och den som är mindre värdig ett liv i det så kallade fria Sverige?

♥Men suck♥

Såg nyss att någon har kommenterat en massa angående min tanke till Marie.
Jo jag kan prata för mig själv men även om jag kan det så tackar jag Fredrik som stod upp för mig♥

När jag skrev om Marie så var jag INTE ute efter att gå in på direkt info eftersom jag inte personligen känner henne och inte heller är den min uppgift att gå ut med sådan info. Jag tykte det var otroligt tragiskt och där av skänkte jag henne en tanke.
Jag skänkte henne även en tanke då jag har personer nära inpå som känner henne, knarkare eller inte knarkare.
Jag tycker du är otroligt känslokall, vad har knarkare med detta att göra? händelsen blir väll inte mindra tråkig för att hon är drogfri??..

Jag känner folk som gått på droger och tagit sig ur droger och där av har jag all rätt att skriva en liten nyhet till dig - Dem är människor i båda fall, med bakgrund, känslor och en värdig framtid. Alla gör vi dåliga val här i livet inte fan har du rätt att peka ut vem det ska vara mer eller mindre synd om för det?? Vet du ens anledningen till att hon blev stjuten?? eller du bara drar in hennes missbruk som en självklarhet??..
Jag säger bara TVI på din dömmande attityd, hoppas du blir stjuten en dag och att du i stället för att få en tankte blir dömd för att det dåliga du någongång åstakommit för tro fan inte att du är någon jävla ängel.

Tillbaka till min blogg och min dag..
Haft en ganska ok dag på jobb idag även om jag känner mig trött och sliten.
Helgen har tagit en del enerig när jag först i Fredes blev så full att jag inte ens visste vem jag träffat där.
När jag idag på jobb fick frågan om jag hade kul frågade jag tillbaka, -va!? var du där?.. tydligen hade vi träffats där haha. Jaja, någon gång måste man få skumpa till hjärnan lite :P Semester i kontoret brukas det visst kallas ^^.. På lördagen blev det passa Elias med Fredrik med minigolf, glass och sen även inflyttningsfest =).
Söndag blev kalas för Fredriks syster och slappe med kräftor och film efter man firat med tacos tidigare haha. Kännes mig som ett matvrak :P..

Nu ska jag försöka orka städa klart mitt rum..
ha det bäst alla =)

♥sambo♥

Tydligen har jag gått och blivit sambo på halvtid ^^.
Söta underbara Fredrik gav mig en nyckel till sin lägenhet igår. <3 Många tack sötsak.
Din tillit och omtanke betyder otroligt mycket. Tycker om er, och med er menar jag Fredrik & hans hund Chabo som är med räknad i allt <3.

Nu sitter man bara hemma och slappar, mega trött.
Ska hemta Fredrik från sitt möte lite över åtta. Är mega rastlös haha :Ptänk om...

Ja tänk om man kunde bli lite bättre på att blogga.
Känns som man inte är hemma allt för ofta längre och efter jobb är man totalt slut i huvudet.
Sitter i alla fall just nu och jagar musik till en skiva som man kan köra i bilen. Ganska trött på musiken som går runt och runt i bilen. Funderar på att sälja min bil som gick rakt egenom besiktningen nyss. Kanon bra bil =)
Men det är en 92-a och den börjar bli lite rostig.
Har kanske en ny på gång, antingen är det en 97:a eller en 02:a Fredrik var inte säker. Blir en Ww Polo i stället då =). Älskar min söta lilla bil men inte fel med något nyare =). Man måste ju komma loss med det =).

I mitt liv sker inte så mycket just nu.. har dejtat en del då jag tröttnar snabbt och är ganska lite för förhållande och varit i snart ett år. Jag träffar en som heter Fredrik nu som är super duper härlig =).
Ja man ser vad som sker, en dag i taget.

Vi hade skott drama i trelle imorse. En tjej vid namnet Marie järvinen 82:a .. skänker henne en tanke.

Jag har gjort en grupp på facebook som heter Låt kamphunden få leva vidare i Sverige.
Den skapade jag då lagen om att avliva alla valpar diskuteras. Det gör mig rasandes...
Jag gjorde en liten film i deras ära <3

<3
RSS 2.0