♥Söndag stax Måndag♥

Ja, denna söndag har varit mega mega seg. Har dock njutit av den =)
Det ända jag gjort idag förutom suttit och segat ensam vid tv och dator är att hänga på Anders ner till mc doncan för att hålla honom sällskap när han åt. Jag passade även på att lämna filmen jag och Danne hyrde och somnade ifrån igår. Blev så jäävla sugen på advocado innan så var nära på att halv tio traska ut till sönderslättshallen för att handla men NEJ.. Får ta det i morgon efter att jag och Anders varit och ätit sushi =)..
GOTTIS!.. Skulle egentligen hem till Danne i morgon för att träffa hans familj. Eller ja, mamma och syster.. Dem har tjatat lite på att jag ska träffa dem, så gulligt =)... Har aldrig träffat någon av hans släcktingar men redan pratar med hans son på 3år och hans lilla syster, minns inte hur gammal hon var, 14 eller 16 kanske =) Trevlig dock :P
Men det blir nog inte av att jag åker i morgon. Blir sen midda med Anders och komma hem sent till hans mamma för att slänga ut hans syster på soffan och pressentera mig känns som kasst =).

Hon har erbjudit sig soffan för att jag ska sova där, jag för inte undan någon by the way =)

Nu blir det sega lite till innan jag ska sova och vakna upp. Längtar faktiskt efter att få vakna hehe =)..

Fick mega gulliga sms och inseplning av Emma innan och JA jag erkänner jag fick glädje tårar.. Underbara människor.. ÄLSKAR ER!..

Läängtar tills vi ska flytta... I morgon (Måndag) är det exakt en månad dit =) wii..

Natti alla..





♥Härligt♥

Nu har man fått en dos av familjen Lundh igen.. Älskar den familjen. Fick åka hem idag lite tidigare än tänkt eftersom det väntade snö oväder =/.

MEN innan vi (Jag och Danne) åkte hem så var jag, krolle och hans mamma i väg för att skriva på papper på huset WII.. den 1mars flyttar man till Anderslöv.. Vet vissa som blir glada om antagligen någon som blir mindre glad men ska bli skönt som fan. Super nice hus med nytt kök och kaklat badrum och bastu m.m.. 170 kvadrat, laagom :P

Ja jag ska flytta med familjen Lundh in =).. Slipper jag bli utslängd hemma, slänger ut mig själv =).

Kommer rocka Anderslöv. har redan haft mega diskutioner med Wille, Sonny m.f från anderslöv om det hehe =)

Har inte hänt så mycket i dag annars faktiskt =).. Jag och Danne var och fixade mat och en film. Filmen var ju inte den bästa =/..Year one med Jack black och Michael cera.

Danne åkte hem kvart över tolv och nu sitter jag här och bara glor.. Vi båda somnade från filmen så nu är man ju SJÄLVKLART inte trött längre =/.. suck..

Sen måste jag bara dra till lite snabbt med det här om att ha stulit några ord?..
Jag har bara inte orkat kommentera eller lägga ner energi på att bry mig men med tanke på att jag håller på att skriva en bok tror jag att jag kan komma på en blogg titel med utan att "sno" någons ord?. Jag har stött på många bloggar med samma titel som mig.. Hade jag hotat med polisanmäla alla dem så hade dem nog ordnat in mig på psyk.
=)..

Natti alla... <3<3




♥Snö?♥

... Så mycket prat om snö?.. Fattar inte... ser inte hör inte.. Japp jag är i förnekelse stadiumet.. Är så sjukt less på snö nu så det finns inga ord. Sitter i Anderslöv och segar, härligt sällskap dock. Kom hit redan igår för att komma upp tidigt för att hänga med Krolle när han skulle skriva på papperna på huset vi flyttar in i den 1 mars. Nice. Äntligen komma hemmifrån, dock in till nästa familj men jag klagar IKKE!.. Blir ju att söka jobb eller plugg som innan och leta eget boende.

Jahapp... Blir det att åka hem idag eller ska man stanna i natt med och om man stannar i natt med hur många kan dagarna bli då?. Man vet ju aldrig när eller hur man kan ta sig hem i detta (bryter förnekelsen) PISSE vädret!...

Daniel är här med, han kom till mig redan vid 08:00 igår och har oxå fastnat här i Anderslöv med oss hehe :P.. Får se vart vi ska ta vägen ikväll.. MEN om en månad VET  man vart man ska bli av jämt.. så sjuukt skönt.. =)..

jaja,,, sjukt tråååkigt inlägg så tänker avsluta det sjuukt tråkigt..

HEJ!



♥Suck♥

I morse vaknade jag med ett leende på läpparna men föll snabbt i gråt.
Jag hade den mest underbara dröm där jag var gravid och fått första stadiet put mage. I drömen pratade jag med min mage hela tiden, smekte den ständigt och längtan var så otroligt otroligt stor. Idag vaknade jag med platt mage och det kändes verkligen som jag förlorat mitt barn. Det gjorde så jävla ont. jag är sjukt rädd för sprutor men nu skulle du kunna köra hela mig full med sprutor bara jag får tillbaka min lilla.

Men någon timme senare så hände något som gjorde mig såå sjukt lycklig... Finner inga ord.
Dagen kunde inte börjat mycket bättre än så.. Fick dock tårar efter där med,. Ja som sakt, finner INGA ord som förklarar denna känsla.. Saknaden är stor. Är så tacksam för varje liten minut med dig.

När jag pantat mina burkar i stan och kommit hem igen så satte jag mig och kopplade av, kom på mig själv sitta och smeka min mage. Uscha jag låter säkert JÄTTE löjlig men jag önska min dröm var min verklighet. Kände sån lycka.

Någon timme senare gick jag och min syster ner med Anders till stan för att ta en fika. varm choklad och någon choklad skorpa. TACK Anders.. Du är en underbar vän <3..

När jag kom hem ringde hem telen,,, PETER!!!!...... Inte pratat med honom på 2 år typ.. Blev jääävligt förvånad.. Men det var kul att prata med honom igen =)... Han ville komma ner på en fika en dag snart. =) Trevligt trevligt.

Idag ska jag försöka komma i säng tiiiidigt.. Daniel kommer redan vid 08:00... Se vad som händer, Anders var sugen på att göra något med oss så vi får se =)... Anders kanske erövrar Daniel hehe... Dem hade sjukt kul ihop igår i alla fall.. kul att se att man kan föra ihop människor =).. Lika med Daniel & krolle,, nya lövers typ =)..

Nej, nu blir det sega vidare... bye.

Ps, nu blir det ny desig på bloggen igen :P



♥VILKEN dag♥

... Suck vilken sjuukt knepig dag jag haft..
Ja ena sekunden har jag varit pigg och glad och andra bara seg och nere, BLÄ för sånna dagar.
Fick träffa Krille & Sabinas lilla dotter och Sabina idag. Trevligt trevligt =).
Ja för idag började man med kaffe med Anders och sen tog jag mig till Anderslöv för att träffa Emma, Krolle m.f
Ja, jag förgriftade deras dag rätt så bra tror jag !? =/..

När jag sen stod och väntade på bussen skulle jag SJÄLVKLART stöta ihop med Tobbe,, GHA!. Sista människan jag ville se idag. Han var super trevlig och hälsade och allt,, Hmm.. jo säkert. Nä en arg blick bara, men orka bry mig seriöst. Visst vissa stunder önska jag att vi kunde vara vänner men andra verkligen inte.

Ja, nu sitter man hemma på golvet, SUCK åter igen.. Fått kräka av min dag här lite nu. SKÖNT!.

PS! TACK underbara vänner för ni står ut med mig dagar som denna.. All love to ya!

Imorgon kommer Danne redan vid 10:00 så kanske bäst att nanna så inte min dag blir denna dag lik.

Natti ALLA!..

Ps Conny, tack för du ringde igår.. Vill inte förlora din vänskap bara för din flickvän vill tycka illa om mig.

Natti världen. /Stina.




♥Som en drog♥

Ja.. då har man varit och ätit sushi igen hehe.
Vi lovade att hålla det en gång i månaden men en gång i månaden blev en gång i veckan och nu flera gånger i veckan,, ger mig fan på att dem har planterat in någon drog i min sushi.. Så otroligt gott,, mmm.. ♥

Ja lite om helgen då ^^.. Vill hellst undvika ämnet men får väll skriva lite om festen i helgen.
Började kvällen med sushi med anders och efter det gick vi snabbt hem om mig så jag fick gjort vid mig.
En halv timme senare bar det av hem till Krille på födelsedags fest. Möttes av lennie i trappan som lyfte upp mig, kramade mig på 3 meters höjd typ så att hela rygen knakade, skrämande men rolig kille hehe =).
har verkligen saknat krille så det var riktigt nice att träffa honom igen =).
När dem flesta var samlade började vi plocka upp drickan, :P.. träffade även Anton och Nathalie.. så uderbara människor <3. Tog typ över Nathalie när hon kom,, satt brevid mig och jag satt och klappa magen hela kvällen hihi. Sen blev lennie hungrig och inget soppade honom för att bita tag i alla ballongerna :P Ja galen kväll me mycket mer som jag knappt vågar gå in på,, blev ju jagad av både kille och tjej hela kvällen... LITE skrämmande hehe!...  När klockan var runt 3 eller 4 gick vi hem!


Jag & lennie =)..

Vaknade 08:00 dagen efter och tog kontakt med Thomas.. Vi skulle iväg och titta Emelie på någon häst show men hon gjorde inget!, visste att hon kanska inte skulle upp på ryggen men trodde inte hon bara skulle sitta på en stol.
Men jag och Thomas hade ball dock :P..
Körde iväg och letade efter en affär så Thomas kunde köpa sigg som han by the way slutat med, men när vi väl hittat en affär och handlat gott kommit tillbaka till stallet så upptäckte han att han glömt köpa sigg och GISSA om jag var tvungen att jävlas med honom hehe =).. frågade om han inte skulle röka innan vi gick in i ridhuset igen ex, hehe.. :P  Sen när vi typ frysit halv ihjäll coh uppvisningen var slut körde han mig hem och GUD vad det var sköönt med en varm bil =)..

Tack för en trevlig helg <3



 

 

 

 


♥Kul..♥

.. ja lite kul är det allt att där är folk som tycker att jag är patetisk för att jag vill komma vidare i livet i min egen tackt, min egen tid.. Men hur patetiskt är det inte att sitta och vänta in sånna chanser att få skriva sånt varje gång? samma ip nr varje gång.. Suck säger jag bara, men men jag får mig ett gott skratt plus att jag får se mina underbara vänners underbara kommentarer i mitt försvar TACK! ♥

OJ vilka dagar jag haft! Inte hunnit med att skriva blogg ju =/.. ska försöka dra det lite kort men med viktigt innehåll. Varit MYCKET med Emma & krolle senaste tiden.. kan inte beskriva denna familj i ord. Får nästan tårar i ögonen när jag tänker på hur jävla lyckligt lottad jag är..♥

Igår hjälpte underbara Anders mig med att hämta hit Daniel som by the way bara är min VÄN, vi dejtar inte vi träffas. Jag tycker Daniels närhet och personlighet är OSLAGBAR men varken han eller JAG har missat att jag blev dumpad för 3 veckor sen och att jag behöver min tid och mina beby stepps. Ja, vilket fall som, vi tog en fika med Anders i stan och självklart kom danne & Anders kanon bra ihop =). Efter det gick jag och Danne hem till mig någon minut innan vi skulle åka till underbara familjen Lundh i Anderslöv. Dem bara ÄLSKADE Daniel hehe. Så jävla underbart att se människor som aldrig tidigare träffas umgås som om dem känt varandra hela livet. HÄRLIG syn. När vi ätit midda, fikat, hämtat hem sakerna från tobbe (ÄNTLIGEN) så bestämmde vi oss för att stanna över =). Första gången jag sov där. Blev soffan för oss hehe, myycket skön soffa dock.. Vi låg och pratade halva natten om allt möjligt.. Vaknade vid 06:00 att tre kommer vandrande i trappan, hörde Neo säga till Julle att dem skulle vara tysta SÖTT!.. Efter en timme var vi uppe alla och det blev frukost.. UNDERBARA vänner, kan fan inte smälta det.. KÄRLEK!..

Vi stannade till lite i ett.. Daniel och Krolle hade lekt av sig medans jag och emma kände lite mer sug efter saker :P haha, nä driver med henne.. =)... Hon gillar det.
Vi åkte hem till mig och lyssnade musik m.m.. jag gjorde även en blogg till Daniel. www.pumadannes.blogg.se Så den lär man följa nu =). Läste krolles inlägg.. sååå gulligt.. www.krolle.blogg.se .

Krolles ord om Danne -> haha träffade en kille i går (nej inte på de viset) en kompis till en av mina närmaste vänner.. fan denna killen e alltså unik måste jag säga lika unik som mig.. o killar som mig finns det inte gott om.. lika dedikerade till en kärlek måna om andra har knäpp humor o ja e den man e utan att skämmas för de..

Haha gölligt va ^^

Ikväll hängde jag och Danne med hem till Jessica tror jag hon heter ^^ med Anders, hans kusin (hennes kille) var där med och självklart kom även dem BRA överrens med Daniel.. dela på öl m.m, härligt..

Och Belle, jag vet du inte har någon blogg eller läser detta.. Men Stina kommer sakna dig i otroliga otroliga mängder.. Din pappa har förbjudit mig för att någonsin träffa dig igen för han säger att han inte vill ha dåliga människor runt dig.. han är din pappa och vill skydda dig men denna gången har han FEL! skulle aldrig aldrig gjort dig illa. NÅGONSIN.. Älskar dig pyret, hoppas du vet och minns.... Bye =/...

Nu blir det sängen.. TACK för underbara dagar..

Ps, till denna där som kallar mig patetisk =).. har faktiskt inte gjort något med en ända kille sen jag blev singel, jo haft armar om mig... Jag måste vara den största horan ever då?... Uscha nä TVI på löstsläppta människor och folk som inte fattar att känslor har sin tid.

Over and out /Stina




♥Sjuka känslor♥

Arg, ledsen, glad & lycklig...
Känslor är bra konstiga.. Ena dagen tror man att man kan kontrollera dem, andra dagen faller man för dem, tredje dagen känner man sig så maktlös under alla maxade känslor. Alla dagar ser olika ut men alla dagar har känslor.
För en vecka sen nu fick jga reda på att Tobias ville ha mig ur sitt liv, jag blev så förstummad och det gjorde så ont men jag kunde inte längre gråta som om allt var slut i hela kroppen.
jag pratade med en kille på nätet dagen efter. Daniel. han visste JUST hur jag kände, han avslutade mina meningar... Inga ljud kom ur min mun men orden jag ville säga syntes på skärmen. jag har gråtit mycket över Tobias, smärtan att kämpa som en jävla idoiot men att i slutändan se honom gå. Känslor är totalt obeskrivliga, som att beskriva en färg för en blind.

Dagar har gått och jag har haft Daniels ord som stöd i nacken.
Som jag skrivit tidigare så hörde jag av mig till daniel och bad honom hämta mig när jag drukit och ville hem. När jag såg honom, mannen som förstod MIG kändes allt så konstigt. Han fick en kram och allt började snurra.

När jag sen var hemma undrade jag vad som hänt. Allt gick så fort.
Vi bestämmde oss att ses och umgås alla fyra.

Daniel vet HELT var jag står när det gäller känslor, tid och komma över mitt livs kärlek.
Ja, Tobias var mitt livs kärlek ÄVEN om vi hade våra ner.
Just nu skiter jag i vilket..
Men JA det gjorde ont att få reda på att han sitter hemma hos wewwe med lilla Bellan och tittar film..
Jag visste att det skulle bli så... Jag fasade för det under hela vårt förhållande.. han sa nej.. men nu är det så. Skönt att veta att jag hade rätt... Kan gå vidare lättare då..

Tillbaka till Daniel... TACK för allt du gör och är för mig.. TACK för att du förstår mig och pratar med mig. TACK för du strycker håret från mitt ansikte, TACK för du tar min last och kastar iväg den..
Du är en underbar människa och jag är INTE ute efter att såra dig som jag sakt alla gånger. men jag behöver mig tid,. Jag vill inte höra en låt och tänka tillbaka till tobias som jag gjorde senast idag. jag uppskattar att du finns i mitt liv och jag vet att du hoppas på oss en vacker dag.. Men denna tid är min tid.. jag hoppas jag visar min uppskattan bra!..

Ta vara på era känslor, goda som onda... dem är DINA!

♥Vänner♥

Nyss ringde en av mina närmsta kill kompisar och var riktigt förbannad.
Jag måste bara säga att jag förstår honom.. Ibland förstår bara inte folk när man kliver över en annans gräns.
Jag är inte ute efter att prata illa om någon i detta inlägg men jag vill att du/ni ska veta att jag finns alltid bara ett samtal bort och du är ALDRIG en börda när du ringer... Man behöver prata av sig, det behöver vi alla.. NI är mitt guld.. Hur arga ni än är när ni ringer eller hur glada ni än är så gör ni mig till världens lyckligaste genom att ringa MIG!.. jag vill kunna finnas där för er som ni finns för MIG.. <3<3 Älskar er enormt mycket.

ps Saknaden finns här så du vet!..



♥Härligt♥

.. Säg mig finns det något bättre än en annan människas närhet?
NEJ!..

Igår åkte jag med Danne & Stoffe hem till Stoffes hus.. Fick träffa hans fruga, de 9 katterna och vovve =).
Vi var även på Stoffes pärons gård innan,,,.. Ska inte avslöja vad som döljer sig där med SHIT vilka grejer dem hade =).. Nice..

Dem hämtade mig runt, ja var vad klockan =/.. sex? hehe. lämnade mig halv sex i morse, JA vi hade kul =). Härliga människor.. Spelade spel på xbox, blev bjuden på good midda, tittade film, blev prylad av Stoffe  i tv spel igen, så jag prylade Danne en gång i tv spel haha :P Sen lät jag honom vinna nästa, han såg så ledsen ut haha.
Okej, ja jag lät honom inte vinna, jag valde bara helt fel gubbar haha.

Jag fick en chans att stanna över där i natt, vore inte fel men min älskade mamma hade fått fucking SPEL på mig, så nu sitter man här och tråkar. Gick och la mig 07:00 i morse... Klockan 10:00 väckte min brors ljuva stämma mig.. GHAA gick inte att somna om.

så vad gör man idag då? haha... Suck.. ingen bil inga pengar... Trist.



♥Fredag♥

Ja igår var det fredag.. jag tänkte bara sitta hemma och ta det lugnt men så blev inte fallet, skulle DOCK följt min magkänsla =).. Mange kom och hämtade mig, vi skulle dra ut till skogen för att slänga ut foder till stckars bambina,. Det var bara det att vi körde fast MITT ute i skogen,, vi kämpade i 2 ½ timme med att komma loss men NEJ!. det blev mörkt och vi satt där ute med två stora hundar i bilen.
Till sist ringde vi Jonas och han drog sig lite men kom och räddade oss,. Så ca 5 timmar satt man fast i skogen och jobbade sig loss. Sen körde jag och Mange hem till Mange. han lagade god mat och sen blev det film..

Dock somnade jag till 3-4 gånger på soffan så ringde Daniel som kom och hämtade mig..
Magnus och jag hade drukit en del så han kunde inte köra hem mig..
Vet inte om det var fullan eller nyfikenheten som fick mig att ringa efter en kille jag haft kontakt med på nätet haha. Han och stoffe kom och hämtade mig och körde mig hem =).. Trevliga människor. I morgon bär det av hem till dem för att titta film. Träffa stoffes fru och alla djuren =)..

Chansar man inte vinner man inte... Aldrig fel med nya vänner =)..
Tack Daniel & Stoffe... Ses i morgon =)

En liten bild på Daniel i all heder =)




♥Att gå vidare♥

.. Känns så jävla skönt att äntligen få gå vidare.
Slippa alla tårar och all oro av att han ska träffa någon annan bakom min rygg eller plötsligt komma hem för att vela byta bort mig. 6 gånger på 2 månader har han lämnat mig krossad i tårar, NU är det äntligen helt slut mellan oss. Jag kan andas igen, nu ska kärleken få hamna hos rätt person.

Lite om gårdagen =).
Gick upp 09:00 och väntade in Emma, Krolle m.f. Dem hämtade upp mig efter deras Maxi runda och sen körde vi till Anderslöv och åt lunch =). Efter det kopplade vi av lite innan vi körde mot Höllviken och en runda på toppen gallerian med Emma och Trinity <3. Det var inte riktigt som vi förväntat oss men sällskapet slår enormt mycket =) Efter turen i Höllviken och krolle var klar med sitt besök åkte vi vidare till Bunkeflo för att köpa en vagn åt Tintin & lillfisen i magen =). SUPER snygg vagn =).

Efter vagn köpet åkte vi tillbaka till Anderslöv, umgicks och åt god god midda som Emma alltid bjuder på <3.
Efter god midda, gott kaffe och underbart sällskap bar det av hem till mattias för att titta film. Vi fick inte riktigt rätt på filmen så vi satte på en annan och gav det första en chans till efter =). Mattias hade köpt öl korv och cola som jag önskat,, underbara vän <3. Vi pratade om förhållanden och plötsligt ringde Tobbe... Fick självklart fjärillar i magen like always MEN han var bara otroligt elak och ringde för att berätta att han hade planer på att kasta ut mina saker för han ville ha mig ur sitt liv. Jag föll i gråt efter samtalet men tog mig i kragen ganska så snabbt. Jag vet att han är mannen som krossade mitt hjärta om och om igen.. jag är bara glad att vi går vidare utan varandra. Men önskan av att kunna vara vänner är ganska stor då jag älskar hans dotter så extremt mycket.

Efter filmerna och ett trevligt besök gick jag för att åka med Martin och jobba någon timme.. Köra och salta =). Mattias följde mig till bilen och han och Martin pratade och kom bra överrens. Älskar när vänner kan prata med andras vänner =)

Idag har jag pratat med daniel i telefon.. Han kände sig lite som en kurrator för mig ^^ Men vi har såå mycket gemensamt och han får mig veeerkligen glad och jag har så mycket lättare för att blicka fram när jag pratat med honom. TACK!..

Mange har tjatat med mig ut nu mitt på dagen ^^... Tänkte bara sitta hemma och slappa totalt men NEJ nu blir det duchen sen blir jag hämtad.. tror vi skulle ut och mata små bambisar men fattade inte riktigt haha :P Jaja Mange är super go och älskar hans hundar.. Nu kan han nog skriva på mina papper medså jag får ut lite pengar:P GOODIE =)..

OJ vilket låångt inlägg... Känner mig så myycket gladare idag så det är väll det som gör d :P

Sköt om er alla... ER Stina =)



♥Du vet vem♥


Du vet..


♥...♥


♥Känslor♥

.. Uscha... =(
Varför måste man ha så många känslor i kroppen och ingenstans att placera dem?.
Ska man vänta på någon som inte vet om jag är tillräckligt värdefull att leva livet med eller ska jag gå vidare mot min vilja =(... Hatar känslor.. I alla fall när dem inte blir besvarade.

Förut älskade jag kärleks filmer.. Igår blev jag riktigt PISST när jag såg ett par pussas konstant, visa kärlek konstat.. sån kärlek finns INTE... Eller så har jag bara glömt bort... jag har ju sån kärlek... sån otroligt stor mängd kärlek... Vill bara ge bort den... Inlåsta känslor i mig...

Saknar dig..!



♥Dagar♥

Jag tar varje dag som den kommer och är
jag tar dagarna med eller utan besvär.
Jag lever livet som det är givet.
Jag är jag och kommer föbli varje dag..

Att kämpa är överskattat när man enbart har ett liv,
Ta det lugnt, ta allt kliv för kliv.
Stressa inte upp dig på saker som än inte hänt,
än är det chanser här i livet vi inte bränt.
Varje dag som kommer är dig given,
dålig som bra, finns dagen bara idag.
- Jag.




♥Hur!?♥

... Hur kan jag förklara mina känslor i ord? Känslor som känns större än våran jord.
Hur kan jag få dig att förstå?,, Ett hjärta kan inte fortsätta om det slutar slå.
Känslor rusar genom min kropp, jag försöker lugna ner dem men finns inga stopp.
Jag tänker ditt namn, ser en bild av dig och känner hur hela kroppen börjar leva som om döden inte existerar för mig, aldrig någonsin för mig.
Jag ser dagar gå så sakta förbi och tillsammans går vi.
Att titta mot dig och veta att du är nära intill men ändå så långt bort gör livet skakigt och är rädd för det ska bli för kort. Du har satt känslor i mig jag inte trodde fans du får mig att vela säga ord som inte existerar, ord som jag inte förstår. Allt jag kan säga dig är att jag älskar dig! Du får mig att tro, hoppas och längta!..
Alla har vi en framtid, du, jag dem... Låt mig få vandra vid din sida och låt oss ta många stop för att se in om och dela all kärlek i världen. Låt inga bråk komma nära det vi är tillsammans, låt lycka och kärlek övervinna allt,. Låt OSS vara ett!. Älskar dig Tobias Rasmusson.. Du och jag och mot varje dag i taget... Lycka är att värdesätta något litet stort... Jag värdesätter dig ♥




♥NJUT♥


Denna får en att vela ligga intill, känna all kärlek i världen.
Denna låten tillägnr jag mig själv och alla som älskar kärleken lika mycket som
JAG!



♥Seg♥

Ja, man är minst sakt lite seg =).
Varit hos Tobbe & Bellan två dagar och två nätter nu. Har varit mycket slappa dagar vilket är ganska skönt.
Måste bara säga att Belle är den smartaste lilla tjej jag någonsin träffat, saker hon säger, gör och tänker är så man blir otroligt förvånad varje gång.. Denna lilla tjej med detta stora hjärta.

Igår åkte jag hem för att gå ner en runda på lycktan för att se bandet So what?. En gamal kollega spelar i bandet och Anders var sugen på att kolla läget. Jag var super seg men det var trevligt ändå. Idag har jag verkligen sovit ut. Vaknade klockan 13:00.. SJUKT... 11 timmars sömn,,,. Inte för bra men man får se det som sovit ut och skärpning gäller framöver.

Är riktigt riktigt seg idag.. sitter och kollar färgan och funderar på att bara gå i morgonrock hela dagen haha... Ucsha var är världen på väg,,,.

Nej... NU blir det inte mer bloggande för idag... Hur kul var inlägget typ haha. :P
Bye, Kram Stina



♥Lycka kan vara så lite som..♥

..En puss på kinden.

Igår mådde jag först dåligt. Skulle passa Emma & Krolles lillfis men det blev inte av =( Tur att det är ÄKTA vänner som förstår♥.

In mot dagen mådde jag bättre. Pratade med Tobbe i Tele ett tag innan han kom med frågan om jag ville komma och spela med honom och Belle. Saknat dem båda i massor och Emma & Krolle bor i Anderslöv så tänkte jag tar allt viktigt på en gång =). Så jag åkte dit och hejade på Tobbe när han typ losade ett spel (Bossen) ett par gånger, gillar hans miner :P Sen ville Belle spela ett fisk spel som hon fått i julklapp,. Man har varsitt metspö som man metar upp fiskar på en platta som snurrar runt runt, VERKLIGEN runt runt, blev så yr i huvudet att vi fick pausa i mellan haha :P. När Tobbe klarat sin bloss ville Bellan visa att hon kunde spela indiana jones lego på X-box och det kunde hon VERKLIGEN, med tanke på att hon spelar så lite tv spel så var hon verkligen duktig, men hon är ju tidig för sin ålder. Efter en liten stund vandrade jag hem till Emma & Krolle. Fick good mat som vanligt och gott sällskap, bara denna gången anföll dig mig om några saker som INTE tas här ;).  När jag umgåts ett tag med mina underbart fina vänner som jag är så sjukt glad för gick jag mot Tobbe igen för att titta film =)..

HALLÅ?..... Vilken film haha,, tarmar och blod och skit över allt... Tror minst att Tobbe njuter av att se mig skräckslagen, illamående och allmänt uppskrämd... Mm vi såg Zombieland. Även på vår första "Dejt" såg vi zobiefilm,, what wrooong? hehe,, Me like :P

Sen blev det dags för bussen hem. Tobbe följde mig till bussen och kramade mig hejdå.
Smått obeskrivlig känsla att krama en människa hejdå som man för bara någon vecka sen pussade hejdå.

IDAG: (Onsdag) Behövde Tobbe pass till Bellan då han skulle städa undan lite på jobb innan jobb start och självklart vill jag ha henne hos mig... Tar ALLA chanser jag kan få. Enormt fina tös.
Bellan och jag började vår dag 12:00 med att gå till lekan där dem bott tidigare, rätt över gatan, hennes val inte mitt =). Sen gick vi till valen och tog en god fika med två av mina vänner, Anders och Carlo SEN ville Belle in på sin vanliga runda, BR och HM och vi klämde in ett toa besök där med. Efter 2timmar i stan gick vi ner och förbi en glassbar. Mm det blev varsin glass med =) och ett besök i djuraffären, Belle ÄLSKAR små djuren men PI vad dem luktar säger hon och stannar bakom glasdörren :P
När klockan blev 4 och vi varit ute många timmar gick vi hem till mig för att värma oss.
Anders och Carlo följde med och tog varsin kopp kaffe och spelade kort. Bellan satte sig direkt med min syster Johanna, sötisar. Sen dök Tobbe upp för att hämta Belle =(. Kramade henne hejdå i massor,.


Innan dem gick bockade Tobbe sig ner och gav mig en puss på kinden. NU vet jag vad lycka är.. Dem små sakerna här i världen vi värdesätter STORT..


God natt bloggen, godnatt läsarna och godnatt världen. I morgon blir det en ny dag och jag vaknar till den /Stina♥




♥Uscha♥

Nu har man varit dålig i snart 3 dagar! Jobbigt värre.
Skulle egentligen umgåts med Emma idag men känner mig verkligen inte bra!.. Var bättre innan och nu känner jag mig sämre igen!! Ischa..

Ska passa Emma & Krolles lillfis i morgon men hoppas verkligen jag är bättre till dess.. Just nu känner jag mig inte alls i stöt =/..

Får se vad som mer händer.. Känns som det finns en viss människa som skrev igår som jag måste ta ett snack med.. Känns som den där personen bara hörde av sig för att han såg att jag blivit singel för när jag sa till honom att jag inte var redo för något skrev han bara att han förstod sen var det bra med det.. Känns som vissa måste sätta respekt och hänsyn för folk lite längre fram än så.!.. Inte första gången han gör så.

Visst, jag och tobbe är bara vänner, men kärleken dör INTE på en vecka,,, Ge mig tid och rum!





♥Dag 2♥

Ja, då var det dag 2 i på det nya året.
Dagar som börjar på noll och ger oss en ny chans.
Skulle väll säga att alla dagar är en annan lik och lika så år efter år men det är ju ändå inte riktigt sant,. Varje nytt år är en chans att förbättra det förra just som varje timme, minut och även sekund är. Vi kan alltid göra något bättre av en dålig situation. Vi kan alltid utveckas med åren och alltid ta gammat till kunskap i det nya. Om vi har ångest över ett dåligt beslut kan vi rätta till det. Att kämpa är att vinna ävan om du inte går över mållinjen, att ge upp på en känsla är att förlora. Man ska alltid följa sitt hjärta med hjälp av råd från sin hjärna. Man gör dåliga beslut, bra beslut men alltid ett beslut. En känsla är något kroppen sammarbetar ihop. Något som kan få dig att känna sig såå usel som om man tog det sämsta beslutet någonsin men även kan få dig att känna dig lättad som om det var det bästa beslut någonsin. det finns oxå ett mellanting. Där man tror sig göra rätt för man förljer sin första känsla, utan att tänka på den känsla som kommer att existera som känsla nummer 2. Det finns ALLTID något vi kan göra för oss själva eller för andra! MEN om du är osäker på ett beslut.. Ta dig tid. Ta råd från din känsla. Följ ditt hjärta, då blir det alltid rätt,, i tunga eller i lätta beslut.. En magkänsla, ett hjärtslag och en påminnelse från din hjärna kommer leda dig rätt. Lyssna inte på allt runt om när beslutet är DITT att ta, DITT att leva med... ♥




♥Passerad♥

Ja, då var natten med färgrik himmel passerad. 2010 är här.
Igår blev det att följa med Martin till 3 vänner i tygelsjö. Var egentligen meningen att jag skulle iväg med Emelie men fick konstig magkänsla och den visade mig rätt. Det blev en massa fjortis bråk där och det hade jag VERKLIGEN inte orkat med, jag är 24år. Sen var det meningen att jag kanske skulle hänga på mamma och dem men när det var dags att åka valde jag Martin. Han hämtade mig halv 7 och sen bar det av. Det roliga är att dem vi åkte till är ett par som jag tagit skededjursavtal hos innan =).. så varit där förut men kände ingen. Träffat flickvännen som är i min ålder men inte hennes gubbe :P.
Dem var super trevliga. =).. Vi åt massor med god mat som innehöll både förrätt, varmrätt och efterrätt. Martin hade även fått med sig natta mat, så mätt JA!.. Det blev kött och massa grönt och svamp och ungsstekt potatis, till efterrätt blev det kladdkaka :P goottt..
Innan det var dax att smälla gick Therese ut för att mata sina hästar! Otroligt fin den stora och såå söt den lilla. Vi pratade en hel del om hästar och sen upptäckte vi att alla börjat smälla så vi kom ut typ mitt i allt och en Martin som skriker se upp. Ja mycket sjuk man är han på många olika sätt men det gillar jag =). Martin och jag var tillsammans i några år förut och varit vänner i 9år. Jag trivs riktigt bra i hans sällskap och är glad som har han som vän <3.
När vi ätit natta mat var det dax för sängen, martin lovade att inte talla på mig och vi kunde dela 1.20 säng hehe,, ehh nä.. Jag var nykter så jag tog firma bilen hem. Kom hem till VÄRSTA grälet mellan mamma och ola där fula ord och saker kom flygandes. Vill bara bort här ifrån...

Jaja, vad händer idag... Tänkte kanske köra till Emma, Krolle och barnen. Men får först fråga martin om det går bra!. Annars händer inget speciellt idag, första dagen av nytt år,, men gissa vad... detta år är som alla år.. Ända förändringen från förra året är att jag går in i det singel och tänker göra mig själv lycklig för en gångs skull =).
Bye bye /Stina



RSS 2.0