♥Smått jobbigt!

... Ja lite jobbigt är det allt när man har mycket över sig, man längtar hem hela dagen på jobb för att ta tag i saker som måste fixas till och när man väl kommer hem så sviker orken :/.
Fick gjort super mycker igår så är jätte stolt över mig själv och nöjd men hade hoppats på ett ryck till idag. Känns dock som man har för lite försvarings utrymme för att placera ut alla sakerna.

Den 3:e och 8:e september ska jag hämta hem mina små katter som jag längtar så otroligt mycket efter men innan dess vill jag ha helt uppklarat här hemma. Det är mest sovrummet som det är kaos i och i resterande lägenheten så är det bara helt tomt, tror fan det ekar om jag ställer mig och skriker nu, kan ju vara i huvudet med dock hehe.

Nu sitter jag vid tv, har inte gjort något nyttigt alls förutom jobba. Hmm,,,. ska man ta tag i lite till i sovrummet?, har varit där inne 4gånger och inte orkat, vet inte vart jag ska börja :S. Slänger snart ner allt i källaren.

blir snart ställa mig och laga mat som jag inte heller är så motiverat till hahaha,. Jävla gnällande =D.
Faktum är att allt är helt underbart i livet just nu men man vill ändå gärna ha gjort allt på en och samma gång så man kan koppla av helt :P.

Nu ska jag softa en stund till så ser vi om jag lyckas få upp rumpan ur soffan ^^.
Bye

♥Titta vem som bloggar nu ;)

Ja, nu är det väll allt dags att blogga lite :P
Massor har hänt och någon lång update blir det inte.

Jag har flyttat och kommit i ok ordning, jävligt tomt på möbler men det får komma med tiden,. Just nu väntar jag in min soffa som kostade mig 11.500. Lite lagom dyr :S. Tur man ärvde pengar av sin älskade farfar ♥.
Ska fundera på att slänga in lite bilder här snart hehe,. Inte mycket till möbler så ser väldigt tomt oh tråkigt ut. Min söta granne Therese Rosvall har lånat ut sin soffa till mig tills min dyker upp, söt fisen.

I helgen var jag hemma hos min fina Thessie och fick träffa Benny & Andreas för första gången, riktigt travliga killar. Vi satt och spelade sällskapsspel och drack lite. Det var mycket trevligt =).

Nu blir det att städa ut mitt sovrum. Ska sätta ner resten av sakerna i källaren i morgon. Var nyss på tippen med Martin,. Så jävla snällt att han alltid ställer upp på mig, vet inte vad jag gjort utan honom.

Usch vilket tråkigt inlägg detta blev men fyyy vad trött jag är :P.
Sov gott alla ♥

RSS 2.0