♥ Trevligt.

Har haft en super trevlig dag idag med vissa undantag men inget att hänga upp sig på,. Hänger man upp sig på saker blir man fast i ett ont mönster, ikke bra =).

Varit i Malmö största delen av dagen sen har jag bara slängt i mig käk och lämnat bilen innan jag nu avslutat kvällen med bingo med min kära granne,. Ingen vinst =( snyft. Man var ju sugen på att resa bort.

Jag går och nojar mig för en sak, kan inte gå in på det här dock.
Vill inte någon ska veta innan jag själv är helt säker.

Nu ska jag faktiskt göra mig redo för sängen. Blir att dra till verkstan med firma bilen i morgon.

Och BTW! Är det något du vill ha sagt så gå inga jävla omvägar för när det kommer fram är det aldrig som när det lämnade din trut. Gå direkt till personen ifråga och säg vad du behöver säga så får du till och med rätt svar tillbaka.

Kärlek på dagen

Natti ♥

♥Så är det.

Jag kan vara världens snällaste, roligaste, goaste och mysigaste.
Men nu när tiden går och saker inte funkar riktigt som det borde DÅ börjar jag ställa krav, dem funkade dem med tydligen :P.

Har hittat mig en sak jag önskar mig i julklapp med nu =D

Men om den blir svår att få tag i önskar jag mig även en ipig till köket :D

Spelar nämligen som en idiot i vardagsrummet när jag diskar så tyckte att en ipig i köket skulle förgylla mina diskningar :P

Skit söt och har ett grymt ljud, =D bara att koppla in sin ipod m.m i den =D. finns i massor med färger men vill ha svart =).

Senaste tiden har jag fått starkare sug för att tattuera mig än någonsin,. Snart blir det av känner jag, har så sjukt många jag vill göra.

Nu ska jag slappa vidare vid tvn, ska väll hämta mor min om ca 3 timmar =).


♥Meeen suuck!

Missuppfattat mamma HELT!. Min syster kommer inte alls idag =( jag skulle bara kör mamma till en fest 17:15 och sen hämta henne 03:00 trodde jag skulle ha lördags mys med min syster juuu =( blev smått besviken nu. Drygt. Får man väll handka hem gott och sitta här och tugga ensam då om man inte kan flörta hit någon annan till att sällskapa mig.

Typiskt när planer går fel =/

Aja, inget att hänga upp sig på, det har blivit en missuppfattning helt enkelt.

Bjuda in min käraste på någon porrrulle eller något i stället om denna där inte är upptagen med annat :P.

♥ Jaså!?

Haft en härlig fredag.
Slutade tidigt och träffat fina människor ikväll.
Nyss nattat min käraste som nyss gick hem efter att spelat tv spel med mig ^^.

Är så otroligt otroligt tacksam för alla fina människor jag har i mitt liv.

Funderar på om man skulle hoppa i säng redan?, man är rätt slut i skallen,. Ska man sova på soffan inatt framför tvn eller ska man bädda ner sig i sängen?. Funderar på att ta en dusch då jag bara stinker rök, blää.

Imorgon kommer min älskade älskade älskade lilla syster hit. Blir en hel kväll/natt med henne. Mysa framför filmer med massa gott och kramar ♥. Är så otroligt tacksam för mina syskon.
Saknar min bror som flyttat till Norge, tråkigt att kontakten atumatiskt minskar.

Nu ska jag gosa med mina monster innan det blir dags att sluta ögonen, hålla sovmorgon och bara välkommna lördagen som väntar bakom nästa hörn.

En bra eller en dålig dag? i vilket fall så finns den bara just idag.
Varje sekund är en chans att förbättra den nästa så slösa inte med din tid på ovärdigt skit.

Sov gott ♥


♥ Facebook

.... Ja vad säger man,,.
Man är fängslad. Så fort man får en stund över sitter man där, ganska illa men väldigt rogivande hahaha.
Facebook är nog även en förhållande förstörare för många.

Svartsjuka människor ska nog inte ha facebook. Jag kan oxå vara svartsjuk men inte på den sjukliga nivån.
När jag träffar någon sitter jag gärna med den personen och spanar in tjejers bröst och rumpor, varför sitta och smaska på kolan i det tysta?. Nej nej nej,. Var inte länge sen jag kollade film i manligt sällskap då det är en tjej och kille som far mot bingen,. Det ser ut som tjejen är totalt plattbröstad men när tröjan åker av trillar stora jävla pattar ut, både jag och han gapar stort och säger SHIIT vilka PATTAR hahaha,. Ca en halv timme senare och alla kläder varit på länge nog säger jag - men va fan visa pattarna,, var av mitt manliga sällskap gapar rakt ut - ELLER HUUUR!!

Haha älskar att ha det så =D viktigt att man kan prata och busa om allt. Jag tycker killar är snygga fast jag träffar någo men det gör inte mig otrogen, det gör mig mänsklig =D.

Nu är ju jag singel men ändå kul att sitta med killkompisar och spana på båda könen. ^^

Ååh vad skönt att redan vara hemma från jobb. slutade redan halv ett idag.
Fått hemläxa, en jävligt enorm perm med regler m.m som ska in i skallen.

Känner verkligen hur russinet drog ihop sig, tuusan då...

Ikväll blir det gotte och någon film med trevliga människor.

Ha en faaantastisk helg alla, inklusive du ;)♥

♥ My star

Jobbat massor denna veckan, trivs bra och ännu bättre efter att jobbat själv och upptäckt vad jag klarar av!.
Jag är inte bara bra jag ta ta mig fan skit bra :D.

Haft trevigt sällskap över ikväll. Blev hälsokost på Mc donald´s :P.
Följde med Therese hem till hennes syster som jobbade sent. Vi skulle prata med hennes döva katt lite som var sällskaps sjuk, shiit va fin katt ♥

Fick reda på en sak idag med, suck, skulle jag bry mig?.
Skit prat får inte mig att ändra uppfattning. Så otroligt tacksam för att ha så fina människor i mitt liv som vet vad jag behöver. Folk som inte är rädda för att komma till mig och säga vad som helst, jag är sjukt öppen själv så uppskattar öppenhet enormt.

Sitter och tittar på fråga olle. För er som inte vet vad det är så är det en serie om sex, idag handlar det som swingers, skulle adrig själv vela se min partner med någon annan eller på hög med andra men jag dömer inte dem som klarar det, tvärt om så ser jag upp till människor som har en passion och reser sig rakryggat och står för det.

Jag har länge velat åka till stockholm och gå på gay bar som är för alla med olika läggningar men främst Bisexuella, lespiska och bögar. Jag är själv bi sexuell och ser kvinnan som lika vacker som en man. Vi är skapelser med känslor och känslor för oss hem.

Människor med fördummar är oxå människor men för mig människor av mindre karaktär.

Nu ska jag gosa ner mig framför djupa sexscener och grova ord, den som förnekar att man har en sida som får en vild och villig ljuger för sig själv.

Varför inte kunna prata öppet om allt?

Btw så ska jag nog passa på att skita i pausen, tror doncan startade något jag får hanskas med :P..
Öppen rak och ärlig. MIn blogg MINA problem, för att dem inte ska bli dina så ge fan i och läs. Jag är inte som alla andra, vet du vad det gör mig till? - Mig!.

Längtar till i morgon, lördag & söndag ♥ händer massa kul men på grund av vissa med stora munnar så nämns inget här :D Bye.

♥ Ojdå!

När jag mår dåligt tittar jag gärna tillbaka då jag mådde sämre.
Det får mig lite pepp att lyckas för jag vet att det finns bättre dagar.

Hittade detta gamla inlägg som jag skickade till en som klankat ner på mig anonymt.
Ryggrasdlösa kräk. (Det är OK att vara anonym men inte för att göma sig bakom).Gamalt inlägg..

Sen till den person som lämnade en komentar utan namn!..
Anonym..
Jag vet inte vem du är... Jag vet inte i heller om jag orkar lägga ner energi på att kanske få reda på det i heller. Skurup för mig är 4år sen och många lärdumar sen.. Den tiden jag fick på skolan var en av den sämsta tiden i mitt liv.. Jag blev kär i fel person och hade ingen annan än fel person.. Jag levde med fel person och jag kämpade för att få allt bra!.. Jag hade inte många vänner, och dem jag hade skrämde jag bort genom att vara mig själv.. När allt bara blev fel och jag mådde sämre och sämra kom lögnerna... Jag sa saker som skulle göra mig speciell,, att ingen annan hade eller haft något av det som jag hittat på att ha.. Mitt liv var en lycklig lögn... Jag låtsades vara lycklig med min kille!... Låtsads  vara glad.. Men på vägen glömde jag bort vem jag var!.. Mina lyckliga dagar med min kille tog stopp låångt innan jag blev lycklig.. Jag trodde på något bra tills jag fick syn på någon annan i hans armar.. När allt blev skit melllan honom och mig sökte jag mig tillbaka till det som jag ljugit bort.. dem övriga på skolan.. Men ingen hade brytt sig om mig under den tiden jag var med min kille.. Jag fick ofta höra släng ord om mig, till mig.. Jag pratade med folk som jag visste hatade mig, jag låtsades som jag inte visste om det och hoppades på att dem skulle glöma hur jag är... och kanske bli min vän.. Jag behövde er alla,, men alla bar ryggen i mot mig... Ingen hjälpte mig.. Alla ställde sig på honoms sida.. Jag gjorde allt för att synas.. Jag behövde någon som kunde hålla mig uppe i alla mina svaga stunder.. Jag kan inte räkna alla gånger jag föll till marken... jag känner på två sätt när jag läser ditt inlägg.. Första sätten är ilska och sorg.. Du verkar veta vem jag är, men tog du dig tid att lära känna mig eller dömmer du mig efter vad du sett och hört?.. Tog du reda på varför lögner fanns där?... Jag känner att om du kan lägga ner styrka på att skriva ett inlägg i min blogg om mig?? borde du inte känna mig då? och om du brydde dig utan att känna mig varför vill du inte skriva ut ditt namn här så jag vet vem som brytt sig i bakgrunden av mitt tragiska liv?.. Min andra känsla som jag har av ditt inlägg är glädje.. Av att veta trots mina lögner så har du varit uppmärksam och sett mig... Trodde ingen såg.. Ingen hörde och ingen brydde.. Mitt liv har läänge varit ett ensamt helvete... Allt detta kommer sitta i all evighet.. Jg har en vän och en kille.. Jag blir ledsen och arg när dem inte hela tiden finns hos mig.. för utan dem är jag ensamast i världen...

ONLY me.... NO one see...Idag mår jag mycket bättre. Har jobbat på egen hand hela dagen i Malmö.
Mycket jobb, öst grus hela dagen och bli in där igen imorgon, hoppas att inte råttorna öst upp all grus igen, orka ha allt jobb ogjort..


Ta nu inte mitt inlägg från förr som om det vore nu. Jag ser det bara som en feedback till ett lyckligare slut =)
Kram på er

♥ To cool to care?

Lägger snart ner.
Varför kämpa för något som kommer och går när det passar?
Ja jag har känslor men vad spelar det för roll när dem inte blir besvarade seriöst?.
Ibland önska jag att jag kunde klippa bort nervtrådar i skallen. Sluta känna, sluta bry mig och bara spara energin till bara mig men vem hade det gjort mig till? Inte till mig i alla fall..

Har känt mig ganska tom dem senaste dagarna, men ändå inte så att jag mått överdrivet dåligt, har blivit bra på att peppa mig själv. Min energi är viktigare än så.

Nyss kommit hem från gåsamidda.
Är helt super duper mätt.

Vill inte sitta ensam samtidigt som hela själen skriker - LEAVE ME ALONE!!!
Jag misstrivs inte med mitt liv så ta mig inte fel, varför klaga på livet när jag är den som väljer livsstilen? Men klart när man blandar in andra i sina känslor så påverkars dem utanför ens kontroll och makt av sitt eget liv.
Det är farligt med känslor. Känslor kan driva en till vansinne.

Imorgon ska jag jobba själv för första gången på detta företaget.
Blir att såga träd och buskage i Malmö och ta det till tippen,. Är väll en veckas jobb.
Har dock möte imorgon med på ams, blä.
På onsdag blir det julbord med mitt gamla jobb, ska bli så jävla kul att träffa sina gamla arbetskolleger♥

Nu ska jag gå och rå om mig själv i soffan lite. Ego kärlek är inte alltid det roligaste men det håller en stående!
Ha en fortsatt bra söndag kväll.

Ps för er som undrade var alla dem senaste 10 inläggen blev av så fick jag ett samtal som sa åt mig att ta bort dem, tydligen hemlighetsstämplat att vara med mig, suck. Nu vet ni det med så den där och det där kommer inte bli nämnt här mer. Punkt och slut..


♥Skumt.

Jävligt skumt att raderade inlägg fortfarden ligger kvar :S har raderat dem senaste 10 inläggen och ändå ligger dem kvar!. Vad fan gör man då då?....

Haft en fantastiskt trevlig dag med mina töser (grannarna). Dem gick nyss hem men jag är inte det minsta trött, tuusan ^^. Upp och jobba i morgon,. Natti

♥ ??

Vem tror du att du är?
Först vill du mig illa sen väl? jag är inte längre under ditt befäl.
Jag var mitt uppe i mitt lyckligaste nu och vem hör då av sig? jo DU!?
Jag klarar inte dig i detta liv, ge mig 60 år utan strid.
Jag har tagit många plågor fram och tillbaks, allt för att vara dig till lags.
Det är bra nu snälla du, jag vet att att glädjen bara håller för nu.
Du lyckas alltid fjäska tillbaka mig när du ensam är, men jag är inte ensam, jag har många här.
Innerst inne tror jag att du ibland vill väl, men då undrar jag alltid vad är dina skäl?
Jag vet ju att du hugger mig i ryggen när min tillit blivit tillräcklist stor, både mig och min bror.
Jag är ledsen för jag skriver denna text här, men hur ska jag kunna prata med dig när du aldrig är där?
Det finns dem som har förlorat sin den du är, jag har min kvar och jag känner besvär.
Jag önska du fanns där från dag ett, att dyga upp efter 26år gör det inte lätt.
Ta vara på dig, i slutändan är vi alla ensamma.
Miss who!

RSS 2.0