♥Behövligt.

Idag ska jag äntliigen få lite soffmys och få känna mig i centrum,. =D.

Blir Mc donalds, smått oromantiskt ^^ sen drar vi hem till mig och slänger oss på soffan,. Man behöver sådanna kvällar med, tur man har vänner som ställer upp :P

Funderar på att blunda en timme innan vi ska mötas upp i stan men känns knappt lönt om man ska vara där omtyp 2 timmar,?.

Ha en skön lördag för det ska jag ^^

♥ Losing you!.

Bröt upp med Tobias idag!
Jag har hunnit tappa alla känslor för honom, saknar honom inte och tänker mer sällan på honom. Han gled från mig totalt. Riktigt jävla tråkigt men mer känner jag inte.
Nu kan jag äntligen bara slappna av utan att undra varför jag inte tar större plats i hans liv än vad jag gör.

Jag vet ju hur jag är när jag är riktigt kär och jag kan knappt hålla mig borta från personen medans man knappt ser eller hör honom. jag klagar verkligen inte på Tobias och det är inte därför jag skriver som jag gör.

Jag tycker han är en fantastiskt fin människa och det finns en anledning till att jag älskat honom så otroligt starkt och velat bilda familj med honom och det kommer han alltid bära med sig.

Men man behöver mer än ett två samtal då och då,. Han flyttade från sin bror till nästa utan att ens tänka på att vara här, bo här och starta något med mig,. Han har ju kunnat vara här fast han jobbat förut så det kan ju inte vara därför och jag har erbjudit mig lägga ut pengar till busskort så jag kan få ha honom här.

Man kan inte kämpa ensam, vilja ensam. Det går bara inte. Vi är vänner och jag hoppas vi fortsätter då han är en viktig person för mig och alltid varit men mer än så kommer det aldrig blir.

Vi är för olika helt enkelt. Vi kväver varandra då vi inte kan vara dem vi är i varandras sällskap,. Jämt tänka på vad man kan skoja om och ej och det är inte rätt. hans skämt passar inte in i min värld och han ska inte behöva tänka på vad han skämtar om.

Vi förtjänar det bästa och tyvärr kunde vi inte vara det för varandra.

Nu sitter jag bara och väntar in mitt sällskap som ska komma med mat ^^.
Blir LYXFÄLLAN ikväll,, jätte spännande idag :D.

Nu ska jag gå och ta hand om min lilla sjukling (Feffe) som har fått problem med en mjölktand =( ska till veterinären imorgon och hoppas dem drar ut den direkt så han kan få ro i sin lilla mun ♥


♥Lägenheten.

Ja man har ju bott här i snart 3 månader
så tänkte att det kanske var dags att lägga in någon liten bild på hur vi har det.

Snart blir det dock mer pynt,. Är så otroligt sugen på att få fram julen NU..
Man har ju blivit lite idiot förklarad så får väll vänta lite till ^^.

Nu ska jag och mina små monster sova.
Blir upp tidigt och ringa veterinären då Feffe har fått problem med en tand =(.
Dock en mjölktand som ändå ska ut men han ska inte behöva gå med smärtan tills den trillar ut av sig själv.

Sov gott
♥ I en drömmares värld

Att drömma är att glömma bort verkligheten för en kort stund.

Haft en lugn och skön dag hemma innan jag gick ner till stan för att möta upp Anders.
Vi åt en helt fantastisk god sushi neri i stan. Efter det gick vi hem till mig och tittade en film.
När klockan var tio i elva följde jag honom till bussen och tackade för idag..
På väg hem, ensam i mörkret slog dem mig.. Tankarna...Drömmarna,..

Bläddrade igenom facebook och möttes av massa bilder på nyfödda bebisar.
Visst jag har år kvar att skaffa en familj och mycket annat men försök att intala min frustration det.
Jag längtar så otroligt mycket att ha en harmonisk, lugn och mysig kille här hemma som man kan finna sin egen ro i. Att tända en massa levande ljus och bara krypa tätt intill. Julen närmar sig, jag älskar julen. Att få pyssla och göra det extremt mysigt här hemma. Men jag vill ha någon att dela det med. Man ska inte stressa men nu har jag varit singel i 1 år, 2 jular 2 nyår.... Det plågar mig verkligen. Jag är mycket sällan ute och festar, att ragga via internet är väll inte så lockande och jag tänker ju inte direkt fånga in brevbäraren så hur går man till väga?..

Jag pratar med Tobias än idag, jag har inte riktigt fattat om vi träffas än eller om han släppt oss,. Han säger att han inte släppt mig men har sett honom en gång på ett par veckor och det känns som han kommer längre och längre bort. Vi har träffats en gång sen jag fyllde år och även om jag älskade precis allt som hände den dagen/kvällen så känns det inte riktigt bra då man knappt ses annars. Vill känna kärlek, närhet m.m inte en gång på flera veckor utan jämt. Jag vill bo med någon, ha någon som kommer hem varje kväll och är GLAD över att se mig ♥ just som jag är glad över att se dig.

Åååh hatar att jag är en drömmare med starka mål... Ensam tar jag mig inte någonstans....
Vem vill ha vem som helst,? jag håller mig singel tills rätt är rätt.
Ingen brottska, men mycket längtan och frustration.

God natt ♥

&hearts, gooodie

.... Imorgon är den dag man läängtat länge efter.
Kanske lite löjlig längtan men för mig är det skit kul hehe.
Har nämligen levt med stora jävla bränn märken i disk bänken =/ mindre snyggt.
Så i morgon kommer dem nya =D. Egentligen skulle dem bara byta ut i ena sidan även om den var lite gul flammig =/. Men eftersom dem inte hittade någon ny vit spånskiva att slänga på som var samma som den andra så blir det nu i stället björk skivor, en i varje sida =D. Faan så mycket bättre än vitt tråkigt skit,.

Ska jobba som en IDIOT i morgon så jag hinner hem till halv tio då dem kommer för att sätta in det, skulle jag inte hinna går dem in med huvudnyckel så det löser sig i vilket fall, ska slänga in före och efter bilder i morgon =).

Längtar längtar längtar! Underbart att längta efter något. Sen på lördag blir det sushi med anders, fyyyy så fint det ska sitta. Sen är det bara lugna helgen som väntar!... Heelt underbart,. ♥.

Sköna med mitt jobb är att jag själv får välja när jag vill jobba och hur länge jag vill jobba =D. Brukar dock köra mig helt slut för pengarnas skull men i morgon blir det nog bara 2 timmar, bättre än det jag hade tänkt mig först då jag bestämde mig för att ta ledigt i morgon egentligen. Men Jonas ville hinna med två ställen och klart ställer man upp.

NU kommer en annan sak jag längtat efter denna veckan, LYXFÄLLAN!!!...

Tack för mitt ord! ^^


♥ Glöm aldrig...

Vem du är... ♥

Wooow vilka dagar säger jag bara!!..
Massa timmars jobb och väldigt få timmars sömn!...

Jag klagar verkligen inte då jag verkligen vill tjäna så mycket pengar som möjligt men efter att ha jobbat i ca 45-50 timmar 4 dagar är man gaanska slut.

Min läkare ringde mig med igår morse, =/. Ja dem hade ju klart hittat mer tråkigheter på testerna så nu blir det mer piller att knapra,. Är det inte bättre om 1månad blir det operation,. Kuul, för jag älskar allt som har med nålar och skalpeler att göra, eller inte =/.

Aja, man lever bara en gång så man får helt enkelt hålla huvudet högt och göra allt för att överleva den gången.

Nu ska jag in och vinna mig en vägg text till min gaderob på tradera =).

Sov gott folket ♥

RSS 2.0