♥ Losing you!.

Bröt upp med Tobias idag!
Jag har hunnit tappa alla känslor för honom, saknar honom inte och tänker mer sällan på honom. Han gled från mig totalt. Riktigt jävla tråkigt men mer känner jag inte.
Nu kan jag äntligen bara slappna av utan att undra varför jag inte tar större plats i hans liv än vad jag gör.

Jag vet ju hur jag är när jag är riktigt kär och jag kan knappt hålla mig borta från personen medans man knappt ser eller hör honom. jag klagar verkligen inte på Tobias och det är inte därför jag skriver som jag gör.

Jag tycker han är en fantastiskt fin människa och det finns en anledning till att jag älskat honom så otroligt starkt och velat bilda familj med honom och det kommer han alltid bära med sig.

Men man behöver mer än ett två samtal då och då,. Han flyttade från sin bror till nästa utan att ens tänka på att vara här, bo här och starta något med mig,. Han har ju kunnat vara här fast han jobbat förut så det kan ju inte vara därför och jag har erbjudit mig lägga ut pengar till busskort så jag kan få ha honom här.

Man kan inte kämpa ensam, vilja ensam. Det går bara inte. Vi är vänner och jag hoppas vi fortsätter då han är en viktig person för mig och alltid varit men mer än så kommer det aldrig blir.

Vi är för olika helt enkelt. Vi kväver varandra då vi inte kan vara dem vi är i varandras sällskap,. Jämt tänka på vad man kan skoja om och ej och det är inte rätt. hans skämt passar inte in i min värld och han ska inte behöva tänka på vad han skämtar om.

Vi förtjänar det bästa och tyvärr kunde vi inte vara det för varandra.

Nu sitter jag bara och väntar in mitt sällskap som ska komma med mat ^^.
Blir LYXFÄLLAN ikväll,, jätte spännande idag :D.

Nu ska jag gå och ta hand om min lilla sjukling (Feffe) som har fått problem med en mjölktand =( ska till veterinären imorgon och hoppas dem drar ut den direkt så han kan få ro i sin lilla mun ♥


Kommentarer

♥Skriv gärna en rad♥: