♥Ett leende♥

varför gråta av smärta pågrund av ett brustet hjärta? Varför böla över ett trasigt liv när man inte kan ta ett förbättrande kliv? Varför gnälla över en tråkig vardag när du kan göra något åt den VAR  dag.Skratta över det som gjort sig ont, gråta är inte överdrivet sunt, le över det som du inte förstår då kommer du över oläkta sår. skratta högt över saker som varit bra som kasst, du lever bara en gång gör dig av med all lasst.. Kämpa för allt som tycks vara värt det, ge inte upp för andra tycker att dem bäst vet. Livet kan vara så underbart och bara DU kan göra något åt det snart. Le i vindens kraft jag LOVAR dig ett leende blir det bästa du haft.

/Stina♥




Kommentarer
Postat av: krolle

fick ju en tanke ställare ju

2009-11-12 @ 10:09:19
URL: http://krolle.blogg.se/
Postat av: Conny

sv: Hehe precis, man kan känna igen sig i mkt. Och mina texter handlar inte om en person alltid utan många. Och även om mig själv. Och kan man hjälpa andra med att skriva ut vad man tycker och tänker i bloggen kan de vara bra.



Jo vi fick pratat ut och de är ju bra. =)



uhmm, ja som sagt de är lättare för dig att säga då du har tid. de är du som jobbar och har förhållande inte jag "fniss"

2009-11-12 @ 18:14:59
URL: http://enjavla.blogg.se/

♥Skriv gärna en rad♥: