♥GRATTIS♥


Vill idag hylla en tjej som 24 fylla,
En som tagit sig igenom glädje och smärta,
bär åren i sitt hjärta.
En tjej som aldrig gett upp inte ens när hjärta och hjärna skrikit STOOOPP
En tjej som står på svaga ben men starkare än starkaste gren,
En tjej som vill alla väl och gör allt hon kan för att finnas där,
för folk som står henne nära ja för folk som henne i deras hjärtan bär.
En tjej som sprider sin glädje och kärlek med allt hon har,
en tjej som varit för världen i 24 år och många dar.
En tjej som idag grattar sig själv på sin dag för den som fyller år är jag.
Grattis Stina, tack för du står kvar på denna planet som om allt annat vore en hemlighet
som om allt svagt i världen har gjort dig stark och låter dig stå stadigt på frusen mark,
TACK Stina för att du i alla år stått ut och hållt ut för om det inte vore för DIG
Skulle vi inte idag åter igen fira MIG <3
GRATTIS <3 


♥Typiskt♥

jaha... Då har man blivit riktigt sjuk =(
Fyller år på söndag och skulle ut och fira både idag och i morgon men hellst i morgon eftersom lördagens festande går över tolv och in på min födelsedag. Jag hoppas fan jag är tillräckligt frisk i morgon annars kommer jag bli riktigt nere =(..

Ja från tråkigare saker till roligare.
Tobbe och jag träffas igen. Sov hos mig i förr går och bjöd ut mig på varm choklad igår =) Idag kommer han med soppa och hostmedicin på sin midda. Om han fortsätter så här så är han lätt den bästa pojkvän han kan bli. INTE för jag vill att han ska smöra för mig utan för att jag känner mig så sjukt älskad, hoppas jag gör saker som även får honom att känna sig älskad. Hoppas detta är vänd punkten för oss =).
Att han gör saker för mig utan att jag behöver be honom gör mig till en av dem lyckligaste männskorna =)

En annan rolig sak är att vi får välkommna lilla Erik till världen <3
Min lilla syster Sandra har fått en son <3
Grattis.

Nu ska jag drick mer varm te med honung och ta mer halstabbletter.. VILL ut ikväll. Förutom att min röst har svikit mig totalt känner jag mig ganska ok nu efter alvedon, halstabbleter, te och nässpray =)


♥Till dig♥

Minns du när dina ögon drukna i mina?
Minns du när kärleken fick oss tramsigt att flina?
Minns du när du sa att du älskade mig under sömn?
Kändes som man vaknad fast i en dröm.
Kommer alltid minnas det fina vi haft,
och förtränga allt som satts i kraft.
Finns inga ord för hur mycket jag saknar dig,
finns det även något i dig som saknar mig?
Jag valde att gå för oss båda,
det gick inte en dag utan att vi höll låda.
Min kärlek kommer inte försvinna i första tag,
den som älskar dig mest är jag.
Gav upp

Ja, då var man singel. Lämnade honom igår. Nu var det fan nog. Han frågade mig vad fan jag gjorde där. Han ser aldrig när jag kämpar eller älskar.. Han levde sitt liv utan mig med mig.. Jag dög när han ville att jag skulle duga.
Idag skulle vi firat 4 månader så det är lite tråkigt.. Men han har lämnat mig två gånger på 2 veckor, bölat tillbaka mig och dum som jag var trodde jag på hans löften. Jag gav upp. Det känns faktiskt bra, visst saknar jag honom. Jag älskar honom men nä. Vill han inte kämpa för det bättre kan han leva vidare ensam. Idag blir nog en lugn dag.. Inte jobbat idag, min chef har inte ens hört av sig, skumt.
Jaja, det var min uppdatering.. Om en vecka slutar praktiken, blir bättre på att skriva blogg då =). Sen fyller man år, fest på lördag fira mig på söndag, Alexander rybäck eller vad fan han heter med conny på måndagen och ullared på tisdag =) maaassa kul framöver, läängtar!
Puss på alla som finns för mig.. =)
Ps, tack för en trevlig kväll igår.♥Ger snart upp♥

... Ja jag pallar snart inte mer.
Jag har hoppats att det ska bli bra mellan mig och killen länge nu. Det slutade med att han lämnade mig, Fine det får jag ta om han inte pallar mer. Men samma kväll kommer han och vill ta tillbaka mig!? ok, visst jag blev skit glad men det fanns vilkor. Ett vilkor som han var tvungen att lova var att ge mig mer kärlek så jag kan ge mer kärlek tillbaka. Orkar inte att vi aldrig gör något och pussas knappt.
Klart han ska ta ett jobb till, så nu jobbar han snart mellan 09-21:00 varje dag, tid till mig och hans dotter finns inte för pengarna är viktigast dem närmsta 3åren. i morgon åker han till stockholm. Jag ville att han skulle komma och pussas lite igår innan han åkte hem. Först bokade han upp sig med hans vänner, jag sa inget för jag ville inte starta något bråk. jag väntade snällt i nästan 2 timmar. 20min efter han dykt upp ville han dra hem. han var trött och orkade inte ens spela glad över att se mig. då slutade han FEM hur fan ska han ha tid och ork att visa kärlek halv tio på kvällen då när han ska upp igen lite över 6 dagen där på?.. Idag skrev jag ett sms i morse och fråga om han kunde komma och pussas idag efter jobb då, inget svar. När han sen slutat jobba har han åter igen bokat upp sig med sina vänner. Jag pratade lugnt med honom och frågade varför han bokade upp sig alltid med alla andra. Jag känner mig som ett sista val. människorna han jobbar hela dagerna med är dem han bokar upp sig med efter jobb med. Så fick jag höra att han kunde titta inom om när han varit med dem.. titta inom!!!??? när fan ska vi umgås då?.. Jag pratade lugnt och han visste att jag blev ledsen pågrund av hans tidsbrist eller vilje brist. Då skriker han till mig - vill du ha någon som slickar dig i röven hela dagarna så skaffa dig en hund..
Han bröt sitt löfte till mig. jag kräver inte ens mycket men det jag kräver är tydligen för mycket för honom.. KÄRLEK.. just tooo mutch.. Nä suck.. jag ger snart upp om det inte blir ändring. Är så trött på att känna mig som singel i ett förhållande.
Aldrig fått så här lite kärlek av något =/.
Och aldrig älskat någon så mycket som honom heller..
Hata..♥Blogga♥

Nyss hemkommen från jobb. somnade på bussen och vaknade med ett ryck, råkade sparka bruden brevid på benet och blev en del sura miner,. jag körde en flört mot henne och klev av bussen, så hatad av en främling hehe. Var iväg på ett slakteri/stycknings ställe. Inte nog med att jag lägger ut grift mot söta små gnagare idag fick man även se andra djur i massa delar =( hemskt. Tur det bara är praktik så man kommer hem snart.
Pratade med Krolle igår. Tintin börjar bli återställd och det glädjer mig till tårar. Längtar hem dem som tuuuusan..

Min pojkvän fyller år i december men jag har redan köpt födelsedags pressent hehe. :P
Ett Xbox med 5 spel och en extra kontroll för nästan 6000:- tänkte på mig själv, min syster och Bellan med när jag köpte det. Vet min älskling velat ha sitt UFC spel i evigheter och nu när han fått det i förväg går spelet varmt där hemma =).. Kul att glädja honom. Min älskling♥

Nu ska jag bara slappa. Se om jag hänger med killen hem idag med eller om jag stannar hemma och får en timmes extra sömn i morgon.

Bye./Stina
RSS 2.0