♥Stina bloggar :P

Ja idag slänger jag in ett blogg inlägg då det var en vecka sen sist.
Tur man blivit så otroligt dålig på att blogga igen då, eller nä.

Söndag i morgon och har fan inte tagit mig ann något alls denna helgen, mega tråkigt.
Igår var jag på after work med några av kollegerna men blev en tidig kväll då jag var redigt trött efter att han grävt och planterat till ca 3000 gravar om inte mer...

Våren har tagit sig hit och även på kykogården. har tagit lite bilder på dem enormt vacka blommor som tagit sig upp på jobb.

Klockan är nu 21:30, ska man möta upp André m.f på lycktan ikväll? antar att han ringer om någon timme och hör om jag ska med, jag är duschad och kläderna ligger framme, ska bara se om jag hittar orken någonstans med ;).
Blir upp i morgon och iväg för att hämta hundarna och gå i skogen med André så fort han nyktrat till :P

Nu blir det sega lite till och se vad som orkas ske :P.


♥Grönby skog.

Igår drog jag och Andre till Grönby skogen för en tur med hundarna och kameran :P
Andre har skaffat sig en system kamera och vill fota in våren och jag som älskar att fota slet med min kassa mobil med helt klart ok kamera =). Vi gick en rask och knutig tur upp i skogen,. Vi ville inte hålla oss till gång banorna, det är ingen sport :P När vi kom upp till en "äng" släppte jag dem 2 stora hundarna som jag litar på när jag är nära men den lilla "korven" fick stanna kopplad,. Jag vände mig om i 1 min och plötsligt sa det PLASK, då hade dem två stora hundarna Ellise & Sickan hittat en å att svalka sig i, haha sköönt. Lille "Korven" Ellen vågade sig inte i men gick fram för att dricka. När vi varit i skogen i ca 3 timmar körde vi hem igen. TACK! för en underbar tur,.


♥Underbart♥palla...

... Hänt så jävla mycket så inte pallat blogga alls.
Samma dag som jag fick veta att pappas gård brunnit drog jag till Stockholm för att träffa Andreas och släppa tankarna här hemma.
Var där nästan en vecka. Kom hem igen i lördags.
Stannar i Skåne, Andreas är super fin och super go men jag måste ta tag i en massa saker och vill inte hålla fast i honom när jag inte vet hur det blir med jobb och lägenhet m.m så vi bröt upp kontakten. Har haft 2 helt enormt härliga och fina veckor med honom så inget gräl eller så, bara ett beslut som blev taget. Vill hellre träffa någon här nere och bli kär. Svårt att skaffa riktiga känslor när man aldrig kan ses.

I måndags började jag jobba igen.
Helt jäävla slut idag efter att stått och räfsat jävla LÖV i jävla ORKAN. Ville bara dra HEM!.
Var och tittade på en lägenhet idag som jag ska lämna besked, tyckte det var lite väl mycket att göra vid men funderar.

Annars finns det inte mycket mer att nämna nu :P


Ska hem till Anna i morgon och ha mys kväll/tjej kväll. Ansiktsmask, måla tånaglarna och se någon film eller något, prata om allt och bara avnjuta Fredagen och ledighet!.

Ha det så bra fram till nästa gång jag pallar blogga av mig :p..

Pallar inte lägga in fotona från Stokholm haha, så jääävla slut i huvdet. ska ta en dusch och vänta in pizzan, se bigbrother och vrål SOVA!.

RSS 2.0