♥Tidig morgon♥

Ja då var man uppstigen =).
Klockan 05:00 plingade mobilen utan vetenskap om man skulle iväg idag eller inte.
Mange hörde av sig halv 2 i natt om beskedet att jag skulle komma med och att han hämtade mig här hemma klockan 7 så ska ringa och väcka honom snart. Tur man ställde klockan fast man inte visste om det skulle bli av.
Kan ju säga att halv 2 i natt låg jag och sov. Fick äntligen lite sömn. Sovit 4timmar i natt och det ska jag helt klart vara nöjd med.

Igår någon timme innan jag skulle gå och lägga mig, ja strax efter inlägget om Baely så ringde pojkvännen.
Äntligen har jag fått konstaterat att han vill ha mig som sin flickvän.. (Happy)
Har såå otroligt svårt för att se mig i ett liv utan honom och Belle.
Visst vi har haft våra gräl men låt oss hoppas att vi är den kunskapen rikare och att vi lärt oss något från den perioden och låter det förbli en dålig period av stark kunskap om varandra!.

För första gången på riktigt tror jag allting kommer bli bra igen och att vi båda förhoppningsvis kommer bli otroligt lyckliga med varandra igen och vardagen som kommer därtill.
Har ju haft mina tvekningar under förhållandet just för att vi varit olika och grälat en hel del.
Men som jag skrev förut och som min älskade pojkvän har läxat mig så får man ta en dag i taget.
Man kan inte gå runt och räkna med förlust för då lever man efter en inställning som inte är hållbar för att man ska lyckas.

Nu ska jag klä mig, jippy, inget att ha på mig och vet inte ens vad för klädstil som rekomenderas för det jag ska göra idag. Vill inte ge dem en fel första bild. Vissa har jag ju aldrig träffat!.

Min frukost för i dag består av 4 små röda äpplen och en stor nypa glädje i bröstet.
Älska livet så ger det livet en anledning att älska dig.

Sköt om er och tro på hoppet hur tungt det än känns, men glöm aldrig att ni är en del av hoppet ni är en stor del av framtiden. Det blir vad ni gör det till. Hoppas inte för mycket om ni inte har tänkt anstränga er tillräckligt mycket. tro inte på livet om ni valt svika det.

Gör inte som jag, skylla INTE era brister på livets gång, bristorna har vi själva skapat oss det är vad vi gör av bristorna som gör oss till dem vi är, starka som svaga kan vi lyckas om vi bara släpper in livet.

Ta INGET förgivet, lev LIVET

Sköt om er alla.
Och Tobias om du orkat läsa hela vägen hit så,.
Jag Älskar dig och jag hoppas jag kan ge dig gnistan i ögonen tillbaka, leendet på dina läppar tillbaka och framför allt, din lycka tillbaka. /Din♥


Kommentarer

♥Skriv gärna en rad♥: