♥Suck..

... Är en kille som har jagat mig i snart 3år, jag försöker förklara för honom att han KVÄVER en TOTALT!

Han var min typ i 2 dagar men sen tappade jag ALLT. Han vill ha bekräftelser 24/7 och för att få det ger han en komplimanger och massa smörja 24/7, jag fixar det inte. Vi hade träffats 2GÅNGER så säger han att han älskar mig och aldrig älskat någon som han älskar mig, WHAATT!?..

Än idag, så försöker jag förklara för honom,. jag berättade för honom att jag börjat prata med en annan kille och funderar på att träffa honom, gissa vad han säger då,. - Träffar du honom kan du glöma mig,. :S men va faan är problemet???? Jag vill inget, har aldrig velat något med dig, du har ditt utseende men fan inte mycket mer,. Du kanske är världens snällaste men hallå, vem vill ha världens snällaste som gråter så fort han gör en miss, som att inte få knäppa ens jacka när man fryser, jag är vuxen nog att knäppa den SJÄLV tack,.

Snälla lägg bara ner mig, för din egen skull! Jag vill inte vara the bad one och såra dig men hur ska jag får dig att förstå om jag inte totalt krossar ditt hjärta och får dig att gå ett annat håll?, du har vandrat i mina fotspår i snart 3år.. Jag hade GÄRNA varit din vän men det vet vi båda att det skulle aldrig funka.

Jag är ingen ond människa men du får mig att framstå som en, du kommer med en komplimang och jag fäller undan dig, gör inte så mot dig själv.

Var tvungen att kräka av mig här, har försökt kräka av mig till och och få dig till att förstå i 3 år men tydligen funkar det inge vidare alls.

SNÄLLA! Var lite snällare mot dig själv, ge dig efter någon som vill ha dig minst lika mycket som du vill ha henne.
Jaga inte det omöjliga, se möjliheterna och då menar jag inte att se någon möjlighet med mig för det finns INGA, jag menar verkligen inga så snälla snälla. =/. Sök vidare, ge mig ro. jag ber dig.Kommentarer

♥Skriv gärna en rad♥: